کتاب ترفندها و تکنیک های برنامه نویسی پایتون
معرفی کتاب ترفندها و تکنیک های برنامه نویسی پایتون
کتاب ترفندها و تکنیک های برنامه نویسی پایتون نوشتهٔ رمضان عباس نژادورزی است و انتشارات فناوری نوین آن را منتشر کرده است.
درباره کتاب ترفندها و تکنیک های برنامه نویسی پایتون
عصر حاضر ازنظر بسیاری از روشنفکران انقلاب ارتباطات و اطلاعات نام گرفته است. درواقع همهٔ کارهای روزمرهٔ انسان با سیستمهای ارتباطی نوین و فناوری اطلاعات گرهخورده است. لذا اهمیت علم کامپیوتر بهعنوان نمود اصلی فناوری اطلاعات و ارتباطات بر کسی پوشیده نیست. در دنیای مدرن امروز تسلط و آشنایی با نحوه کار با سیستمهای کامپیوتری بهعنوان یک سطح سواد مطلوب در جامعه شناخته میشود که اگر کسی آن را نداشته باشد باید بهای عدم آشنایی با دنیای کامپیوتر در زندگی روزمره خویش با مراجعه به کافینتها، درخواستهای الکترونیکی و موارد دیگر بپردازد.
بدون شک، برنامهنویسی یکی از مهمترین مهارتهایی است که امروزه نهتنها برای فارغالتحصیلان و دانشجویان رشته مهندسی کامپیوتر، بلکه برای سایر رشتهها و زمینهها نیز به شکل ضروری، موردنیاز است. هرساله، بر تعداد موقعیتهای شغلی که مرتبط با برنامهنویسی هستند و یا پیشنیاز اصلی آنها برنامهنویسی است، افزوده میشود. از طرفی، بخشی جدانشدنی از فرآیند تحقیق و پژوهش در اکثر رشتههای دانشگاهی امروزی، کار با کامپیوتر و توانایی پیادهسازی ایدهها و الگوریتمها در قالب برنامههای کامپیوتری است. قطعاً در این مسیر، دانشجویان نیازمند یادگیری و کسب مهارتهای برنامهنویسی هستند.
پایتون یک زبان برنامهنویسی همهمنظوره، سطح بالا، شیءگرا و مفسری است که توسط خودو فان روسوم در سال ۱۹۹۱ در کشور هلند طراحی شد. فلسفه ایجاد آن تأکید بر دو هدف اصلی خوانایی بالای برنامههای نوشتهشده و کوتاهی و بازدهی نسبی بالای آن است. کلمات کلیدی و اصلی این زبان بهصورت حداقلی تهیهشدهاند و در مقابل کتابخانههایی که در اختیار کاربر است بسیار وسیع هستند.
علیرغم استقبال گسترده دانشپژوهان عرصه کامپیوتر از زبان پایتون، در زمینه آموزش این زبان قدرتمند کتابهای زیادی به زبان فارسی منتشرنشده است که کتاب حاضر برای پر کردن خلأ موجود در این زمینه نوشتهشده و توسط انتشارات فنآوری نوین به زیور چاپ آراستهشده است.
خواندن کتاب ترفندها و تکنیک های برنامه نویسی پایتون را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به کسانی که میخواهند زبان برنامهنویسی پایتون یاد بگیرند پیشنهاد میکنیم.
حجم
۵٫۸ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۱
تعداد صفحهها
۳۰۹ صفحه
حجم
۵٫۸ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۱
تعداد صفحهها
۳۰۹ صفحه