کتاب آموزش با هوش مصنوعی خوزه آنتونیو بوون + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب آموزش با هوش مصنوعی

کتاب آموزش با هوش مصنوعی

معرفی کتاب آموزش با هوش مصنوعی

کتاب الکترونیکی «آموزش با هوش مصنوعی - راهنمایی کاربردی برای عصر جدید یادگیری انسان» نوشتهٔ خوزه آنتونیو بوون و سی. ادوارد واتسون و با ترجمهٔ مهرانه احمدی، توسط نشر فناوری نوین منتشر شده است. این اثر به بررسی نقش و تأثیر هوش مصنوعی در آموزش و یادگیری انسان می‌پردازد و راهنمایی عملی برای معلمان، دانشجویان و علاقه‌مندان به حوزهٔ فناوری آموزشی ارائه می‌دهد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب آموزش با هوش مصنوعی

«آموزش با هوش مصنوعی - راهنمایی کاربردی برای عصر جدید یادگیری انسان» اثری در حوزهٔ ناداستان و فناوری آموزشی است که به بررسی تحولات بنیادین ناشی از ورود هوش مصنوعی به عرصهٔ آموزش می‌پردازد. نویسندگان، خوزه آنتونیو بوون و سی. ادوارد واتسون، با رویکردی تحلیلی و کاربردی، تأثیرات هوش مصنوعی را بر ساختار آموزش، یادگیری، مشاغل و حتی مفهوم تفکر انسانی بررسی کرده‌اند. کتاب در قالبی ساختارمند و با تقسیم‌بندی موضوعی، ابتدا به مبانی و تاریخچهٔ هوش مصنوعی می‌پردازد و سپس به چالش‌ها، فرصت‌ها و پیامدهای اخلاقی و اجتماعی آن در آموزش و کار اشاره دارد. این اثر با مثال‌های متنوع و پژوهش‌های میدانی، تصویری جامع از تغییرات پیش‌رو در آموزش و مهارت‌های موردنیاز برای آینده ارائه می‌دهد و به دغدغه‌های معلمان، دانشجویان و سیاست‌گذاران آموزشی پاسخ می‌دهد.

خلاصه کتاب آموزش با هوش مصنوعی

کتاب «آموزش با هوش مصنوعی - راهنمایی کاربردی برای عصر جدید یادگیری انسان» به بررسی عمیق نقش هوش مصنوعی در دگرگونی آموزش و یادگیری می‌پردازد. نویسندگان ابتدا با مقایسهٔ تأثیر اینترنت و هوش مصنوعی بر رابطهٔ انسان با دانش، نشان می‌دهند که هوش مصنوعی نه‌تنها دسترسی به اطلاعات را متحول کرده، بلکه مفهوم خلاقیت، اصالت و حتی تفکر را نیز به چالش کشیده است. در ادامه، کتاب به این موضوع می‌پردازد که چگونه هوش مصنوعی می‌تواند همزمان نابرابری‌ها را افزایش دهد یا به ابزاری برای عدالت آموزشی تبدیل شود. مثال‌هایی از کاربردهای هوش مصنوعی در شخصی‌سازی آموزش، ارائهٔ بازخورد فردی و افزایش خلاقیت انسانی آورده شده است. نویسندگان تأکید دارند که اخلاق و سواد هوش مصنوعی باید بخشی از برنامهٔ درسی باشد تا دانش‌آموزان و معلمان بتوانند از این فناوری به‌طور مسئولانه استفاده کنند. کتاب همچنین به تغییرات بازار کار و مشاغل تحت تأثیر هوش مصنوعی می‌پردازد و نشان می‌دهد که مهارت‌های جدیدی مانند تفکر انتقادی، مهندسی دستور و توانایی همکاری با هوش مصنوعی اهمیت بیشتری پیدا کرده‌اند. در بخش‌هایی از کتاب، به چالش‌های تقلب، سیاست‌گذاری‌های آموزشی، بازتعریف کیفیت و طراحی تکالیف در عصر هوش مصنوعی پرداخته شده است. نویسندگان با ارائهٔ مثال‌های عملی و پژوهش‌های میدانی، راهکارهایی برای انطباق با این تغییرات پیشنهاد می‌کنند و بر ضرورت یادگیری مهارت‌های جدید برای موفقیت در آینده تأکید دارند.

چرا باید کتاب آموزش با هوش مصنوعی را بخوانیم؟

این کتاب با تمرکز بر کاربردهای عملی و پیامدهای واقعی هوش مصنوعی در آموزش، به خواننده کمک می‌کند تا درک عمیق‌تری از فرصت‌ها و چالش‌های این فناوری به دست آورد. نویسندگان با ارائهٔ مثال‌های ملموس و پژوهش‌های میدانی، نشان می‌دهند که چگونه می‌توان از هوش مصنوعی برای بهبود یادگیری، افزایش خلاقیت و شخصی‌سازی آموزش بهره برد. همچنین، کتاب به مسائل اخلاقی، نابرابری‌ها و ضرورت سواد هوش مصنوعی در برنامه‌های درسی می‌پردازد و راهنمایی برای معلمان، دانشجویان و سیاست‌گذاران فراهم می‌کند تا بتوانند با تغییرات سریع فناوری همگام شوند.

این کتاب برای معلمان، دانشجویان، مدیران آموزشی، پژوهشگران حوزهٔ آموزش و فناوری، و هر کسی که دغدغهٔ آیندهٔ یادگیری و تأثیر هوش مصنوعی بر آموزش و مشاغل را دارد، مناسب است. همچنین برای کسانی که به دنبال راهکارهایی برای انطباق با تغییرات فناوری و ارتقای مهارت‌های خود در عصر جدید هستند، توصیه می‌شود.

بخشی از کتاب آموزش با هوش مصنوعی

«اینترنت» و به‌طور خاص وب جهان‌گستر، به طور بنیادی رابطه ما با دانش را تغییر داد: ما را از جهانی که دانش کمیاب (اما عموماً قابل اعتماد) بود به جهانی منتقل کرد که در آن دانش فراوان (اما اغلب غیرقابل اعتماد) بود. وقتی این فریم‌ورک برای نخستین بار مطرح شد، ما همگی از اینترنت روی رایانه‌های رومیزی خود استفاده می‌کردیم: آیفون هنوز وارد بازار نشده بود. ما قدردان دسترسی بیش‌تر به منابع پژوهشی و تخصصی بودیم، اما در عین حال از افزایش اطلاعات بی‌فیلتر و گاه خطرناک نگران بودیم. با وجود سختی‌های اینترنت دایال‌آپ، آسان بود که حضور فراگیر این فناوری جدید را دست کم بگیریم. سرعت، سهولت دسترسی و پلت‌فرم‌ها سازوکارها را تغییر دادند و اثرات را بزرگ‌تر کردند، اما مسیر کلی تغییر نکرد. رابطه ما با دانش برای همیشه تغییر کرد و در نتیجه همه‌چیز از آموزش و خرید گرفته تا فرهنگ و سیاست دگرگون شد. اگر اینترنت رابطه ما با دانش را تغییر داده، هوش مصنوعی رابطه ما با «تفکر» را تغییر خواهد داد. این فناوری هم‌اکنون ایده‌های ما درباره خلاقیت و اصالت را به چالش کشیده است و برای همیشه آموزش، کار و حتی خود مفهوم اندیشیدن (چه انسانی و چه «اندیشیدن؛ هوش مصنوعی») را دگرگون خواهد کرد.»

۲۰%