کتاب پستچی فضول
دستهبندی:
امتیاز:
از ۱۰ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب پستچی فضول
«پستچی فضول» جلد سوم از مجموعه کتابهای ماجرای خانم شارلوت نوشته دومینیک دِمِرس و به تصویرسازی تونی راس است.
در بخشی از کتاب میخوانیم:
آقای بویون فریادکنان گفت: «شما اخراجید!»
خانم شارلوت هیچ سر در نمیآورد؛ نمیدانست چرا آقای بویون اینقدر عصبانی است. آقای بویون او را استخدام کرده بود تا نودلیتهای تازه درست کند و او هم دقیقاً همین کار را کرده بود.
از همان روز اول، خانم شارلوت ابتکار به خرج داده و در کارخانهی سوپسازی بارنابه بویون، نودلیتهای سیاهرنگی به شکل کرم خاکی درست کرده بود.
اما این اسب آبی پیر، اهمیت چنین ابتکاری را نفهمیده بود که هیچ، تازه کلی اوقاتتلخی هم کرده و عصبانی شده بود!
او نعرهکشان گفت: «آخر من چطور اینها را بفروشم؟»
با این حال، خانم شارلوت مطمئن بود که بچهها ارزش کارش را میفهمند.
آقای بویون اطلاع داد: «من از این نودلیتهای زشت و نفرتانگیز نمیخواهم. شما خودتان مجبورم کردید که اخراجتان کنم.»
خانم معلم جدید ما
خاطرات خون آشام عاشق (دفتر دوم)فرهاد حسنزاده
قصههایی برای کلاس سومیهاگروه نویسندگان
یک خانواده پرتقالیژانفیلیپ ارو وینییو
مری پاپینزموژان محقق
خانم شارلوت عزیز لطفا به زندگی ما هم تشریف بیارین❤ به حضورتون و خوش گولانتون احتیاج داریم
چقدر دلم میخواست یه روز خانوم شارلوتو میدیدم💚
خانم شارلوت این روزها چقدر بهت نیاز داریم بهمون سر بزن برامون نامه بیار چقدر احساست کردم دلم برات تنگ میشه 😍🥲
خانم شارلوت، پستی جدید محله ی سنت ماشین شوآن، نامه ها را آواز به لب و با شادی تحویل می دهد. او که کنجکاو و فضول هست، هر روز یک پاکت رو باز می کند و می خواند! اگر خبر
یاد میده چگونه ب زندگی و اتفاقات بپردازیم، ترجمه عالی
دو ستاره برای نمونه به نظرم امتیاز خوبیه.کتاب های حوزه ی کودک و نوجوان،کودک درون رو فعال و پویا نگه می داره و این چیزیه که من خیلی دوست دارم...
این سری از کتابها رو قبلا خوندم. خیلی جالبه حتی برای اونایی که کودک و نوجوان نیستند.
دو تا "پستچی" داریم اینجا🤔 یکی می جنگیده،این یکی فضوله!!!!!!!!!🤔
من از همه ی جلد اهی خانم شارلوت را دوست دارم ولی این جلد یکم عجیب غریبه... اصلا مثل بقیه جلد ها نیست خیلی توش از چیز های غیر جالبی مثل زندان و اینجور چیزها نوشته شده در کل بد