کتاب پستچی فضول
معرفی کتاب پستچی فضول
کتاب پستچی فضول نوشتۀ دومینیک دمرس با ترجمۀ مهناز عسگری در انتشارات محراب قلم به چاپ رسیده است.
درباره کتاب پستچی فضول
پستچی فضول جلد سوم از مجموعه کتابهای «ماجرای خانم شارلوت» نوشتۀ دومینیک دِمِرس، نویسندۀ کانادایی است. قهرمان این مجموعه داستان خانم شارلوت نام دارد،. او زنی عجیب است، لباس آبی بلندی به تن دارد، کلاهی عجیب روی سر میگذارد که البته شبیه کلاه جادوگرها نیست و زیر کلاهش یک سنگ به نام سنگول میگذارد. او گاهی با سنگول درددل میکند. وقتی هم که سنگول را ندارد با چکمههایش درددل میکند. خانم شارلوت طرفدار بازی و شادی است. او تحصیلکرده نیست؛ ولی میتواند کارهای مهمی انجام دهد.
در این کتاب خانم شارلوت داستان پستچی به نام مادام پوتین را روایت میکند که در یک شهر کوچک مشغول به کار است. او عادت دارد نامههای مردم را قبل از تحویل دادن بخواند. یک روز در یکی از نامهها متوجه میشود که قرار است اتفاق مهمی در شهر رخ دهد. از آن به بعد، او تصمیم میگیرد با استفاده از اطلاعاتی که از خواندن نامهها به دست میآورد به مردم شهر کمک کند. داستان به شکلی پیش میرود که نشان میدهد گاهی کنجکاویهای به ظاهر نادرست میتواند نتایج مثبتی به همراه داشته باشد. کتاب با تصویرسازیهای رنگی همراه است که به درک بهتر داستان کمک میکند و فضای شهر و شخصیتهای داستان را برای کودکان ملموستر میسازد.
عنوان کتابهای این مجموعۀ داستانی عبارتاند از:
خانم معلم جدید ما (جلد ۱)
کتابدار عجیب و غریب (جلد ۲)
پستچی فضول (جلد ۳)
وزیر آنچنانی (جلد ۴)
خدمتکار شگفت انگیز (۵)
بهترین مربی فوتبال (جلد ۶)
خانم معلم معرکه (جلد ۷)
دومینیک دمرس، نویسنده کانادایی، در سال ۱۹۵۶ در مونترال متولد شد. او نویسندگی را از دوران نوجوانی آغاز کرد و تاکنون بیش از ۵۰ کتاب برای کودکان و نوجوانان نوشته است. دمر علاوه بر نویسندگی، در دانشگاه کبک مونترال به تدریس ادبیات کودکان مشغول است.
خواندن کتاب پستچی فضول را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای کودکان گروه سنی ج و د مناسب استشارات محراب قلم به چاپ رسیده است.