کتاب حرف زدن همهجا ممنوع است!
خواندن نظراتمعرفی کتاب حرف زدن همهجا ممنوع است!
«حرف زدن همهجا ممنوع است!» نوشته کارن جوی فاولر ( -۱۹۵۰)، نویسنده مطرح آمریکایی است.
این کتاب، داستانی بیزمان، بیمکان و هولناک است. آنقدر هولناک که باور کردنش دشوار است و در عین حال آنقدر آشنا و ملموس که ما را از پذیرش آن گریزی نیست. روایت تجربه سلول انفرادی و اتاق بازجویی، تحقیر و تن دادن به انتقاد از خود.
در بخشی از این کتاب میخوانیم:
ماما استرانگ گفت که حرف زدن همهجا ممنوع است -حرف زدن باعث کسر امتیاز میشد- بهجز جلسات گروهی که حرف زدن الزامی بود و حرف نزدن باعث کسر امتیاز میشد. صبحانه نان تست سرد و سفت با کنسرو هلو بود -نخوردن باعث کسر امتیاز میشد- و بعدش نورا اولین جلسهی گروهیاش را داشت. ماما استرانگ سرگروه او بود. گروه نورا، گروه دخترهای اتاق ۲۱۷ بود. به نورا گفته شده بود که آنها خانوادهی جدید او هستند. نام خانوادگی او قدرت بود. نام خانوادگی دیگر خانوادههای متل عبارت بود از: وقار، تعمق، متانت و احترام. ماما استرانگ گفت: آنها نامهای خانوادگی چندان خوبی نیستند. قدرت از همه بهتر بود.
پسرها در ضلع غربی متل بودند، اما هرگز همزمان با دخترها به حیاط نمیآمدند. همهباهم غذا میخوردند، اما در حین غذا خوردن هیچ حرفی زده نمیشد، بنابراین با هم آشنا نمیشدند. ماما استرانگ میگفت: «به هر حال اونها همه پسرهای بدی هستند. ابدا دلیلی وجود نداره که کسی بهشون فکر کند.» او به هر کدام از دخترهای گروه قدرت یک تکه کاغذ و یک مداد داد. به آنها گفت پنج چیز در مورد خودشان بنویسند که صحت داشته باشد.
من اگر شما بودم
ژولین گرین
موج جنایت در بلندینگزپی.جی وودهاوس
سرعت در ورزشپاول کالینز
رازهای زندگی برتر (پیشنهادها و توصیههایی برای زندگی شاد و فوقالعاده)قاسم عبدالهی
مجموعه مقالات هم اندیشی میرزا آقا تبریزیشهاب پازوکی
آمریکاتری دیری
پرسش های چهارگزینه ای علوم ۵ ام دبستان تیزهوشانمهدی مظلوم شایان
حقیقی ترین لحظه ها برای عشاقسعید سهیلی
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
داستان کتاب در اوایل جالب و قابل توجه به نظر میآمد ولی رفته رفته بعد از رسیدن به پایان متوجه شدم با یه داستان کوتاه مواجه شدم که بسیار پتانسیل بالایی داشت جدا از این ها فکر میکنم حسی که از
اولش جالب شروع شد. فکر میکردی با یه رمان ماجراجویی خفن روبرویی. ولی در حقیقت یک داستان کوتاه بود که آخرش طوری تموم شد که پشیمون شدم از خوندنش.
سناریوی خوبی داره. اگر بهش بیشتر جزئیات داده میشد شاید بهتر میشد. حجم صفحاتش خیلی کمه و میتونید بذای تنچع بخونیدش. محور اصلی داستان : داستان درباره سازمانیه که پدرومادرهایی که از بچههاشون راضی نیستن اونها رو به اونجا میفرستن تا تربیت بشن
یک داستان کوتاه در مورد دختری نوجوان که گویا یک سری اخلاقهای ناپسند داشته و خانوادهاش تصمیم میگیرند دختر رو به مدرسهای برای تادیب اون بفرستند، از اینجا به بعدش رو دیگه واقعا متوجه نشدم منظور کتاب وی بود... ۴۵
به نظر کتاب خوبی میاد🤔🤔🤔🤔