کتاب لبخند
خواندن نظراتمعرفی کتاب لبخند
«لبخند» داستان کوتاهی از دی. اچ. لارنس(۱۹۳۰-۱۸۸۵) نویسنده انگلیسی و از مجموعه مطالعه در وقت اضافه است.
زمان تقریبی مطالعه: ۱۰ دقیقه
رایگان
مرده با زنش همش دعوا داشت حالا هم که زنه مرده بود، طرف نمیدونست خوشحال باشه یا ناراحت، احساس میکرد باید ناراحت باشه و چون اصلا احساس ناراحتی نمیکرد گیج بود واین گیجی عصبانیشکرده بود، یک انسان که احساساتش کشته
به نظر می رسه مرد هیچ وقت بوسیله زن خودش تمکین نشده بود، همیشه با هم خرده مشکلاتی داشتن و مرد همیشه چشمش دنبال سیر کردن دلش بود، برای همین از سیزدهمین بار که زنش اون رو ترک کرد و
خبلی عالییی بود. دوگانگی در احساس و عقل و تاثیر دیگران در زندکی ما رو خیلی قشنگ توصیف کرده بود. حس به خاطر مرگ کسی که دوست داشته ناراحته اما احساس رهایی داره عالییییی
به نظرم بی محتوا بود. داستان نبود، تعدادی واژه قطار شده بود و بی هدف، خواننده رو معطل می کند.
باوجوداین که برای نویسنده عزیز احترام قائلم اما دوست دارم نظرمو بگم.ازاول کتاب چندصفحه بیشترپیش نرفتم چون برام خسته کننده بود برخلاف کتابای زیادی ک از طاقچه دریافت کردم و ازشون خوشم تومد.موفق باشید
شاید براتون جالب باشه شایدم نه...
بسیار زیبا حواسمان به رفتارهایی که نشان میدهیم و اثراتی که بر دیگران می گذاریم باشد
یارو چه گیری داده بود به اون زن راهبه ی سبزه ی هیکلی, کلا هیچکی هم رد نمیداد دیگه ,دمش گرم, پیر و میانسال و جوون و سیاه و سبزه و همه ی این زنها رو مد نظر داشت واقعا
وقتی این کتاب رو بخونید به خودتون میگید واقعا چه معنی داره,چه مزخرف چرا اینارو میگه,اما فکر کنید,فکر کنید وببینید چه معنی ای داره,قطعا نویسنده دیوانه نیست.
خوب بود