کتاب بازاریابی ویروسی
خواندن نظراتمعرفی کتاب بازاریابی ویروسی
«بازاریابی ویروسی» نوشته جونا برگر، استاد دانشگاه پنسیلوانیا و کارشناس بازاریابی است.
چه چیز باعث میشود محصولات و ایدهها مشهور شوند؟ چرا برخی از داستانها بیشتر از سایر آنها به واگویه میشوند؟ چرا برخی شایعات مثل یک ویروس منتشر میشوند؟
جان برگر در کتاب بازاریابی ویروسی رمز و رازی که در پس انتقالهای اجتماعی وجود دارد را مطرح میکند. واقعاً چرا راجع به برخی چیزها بیشتر صحبت میکنیم و آنها را بیشتر به اشتراک میگذاریم؟ این کتاب که با داستانهای جذاب و تحقیقات جامع ارایه شده است ابزاری ضروری برای هرکسی است که میخواهد محصول یا ایده خود را در سطح وسیع منتشر کند.
در بخشی از کتاب میخوانیم:
در حالیکه آوردن مثالهایی از ویروسهای اجتماعی آسان میباشد، مشهور کردن هر چیزی به شدت سختتر است. محصولات بسیار کمی با وجود پول زیادی که در بازاریابی و تبلیغات هزینه کردهاند، مشهور میشوند. بیشتر رستورانها منهدم میشوند، بیشتر تجارتها ورشکسته میشوند و بیشتر حرکتهای اجتماعی در جذب افراد شکست میخورند.
چرا برخی محصولات، ایدهها و رفتارها موفق هستند، در حالیکه بقیه شکست میخورند؟ یکی از دلایلی که برخی محصولات و ایدهها مشهور میشوند این است که سادهتر هستند. ما تمایل داریم وبسایتهایی را انتخاب کنیم که استفاده از آنها آسانتر است، داروهایی را مصرف میکنیم که تأثیر بیشتری دارند و تئوریهای علمی را میپذیریم که درستتر باشند. بنابراین هر گاه چیزی دارای عملکردی بهتر باشد یا کار بهتری انجام دهد، مردم به آن تمایل پیدا میکنند. تلویزیونها و مانیتورهای حجیم را به یاد آورید. آنقدر سنگین بودند که برای حمل احتیاج داشتید از دوستانتان کمک بگیرید. یکی از دلایل عرضه شدن صفحات نمایش صاف بهتر بودن آنها بود. نه تنها عریضتر بودند، بلکه وزن کمی داشتند. تعجبی نیست که محبوب شدند. دلیل دیگری که محصولات مشهور میشوند، قیمتهای جذاب آنهاست.
کتاب نارنجی (هنر پایاندادن به مذاکره به شیوهی مطلوب و متعجبکردن مشتری)
جفری گیتومر
نسل چهارم بازاریابیفیلیپ کاتلر
استراتژی اقیانوس آبیدبلیو.چان کیم
قلابنیر ایال
اول سود؛ کسب و کار خود را ا ز یک هیولای پولخوار به یک دستگاه پولساز تبدیل کنیدمایک میخالوویچ
خلق برند برتر؛ راهنمایی جامع برای توسعه هویت و استراتژی برنداحمد محمدی
کتاب طلایی مدیران تازه کارموری استتنر
بررسی نظری اثر استخلاف در ساختار و بهبود خواص الکترونی ترکیبات آنولیحسن امرایی
انسان در آرزوی آنچه دارد و نمی داندمجید انصاری
شرط بندی روی اسب بازندهرابرت کیوساکی
کتاب بسیار خوبیه برای شروع آشنایی با این مقوله. به زبان ساده قواعد و مثال های کاربردی رو توضیح میده. قابل استفاده در تمام انواع کسب و کارهاست. پ.ن: این انتشارات به طرز عجیبی طراحی جلدهاش ضعیفه!
کتاب خیلی جالبیه تو زمینه بازاریابی و واقعا دید ادم رو نسبت به تبلیعات باز میکنه من خیلی دوسش داشتم .حرفای جدید خیلی توشه داستان ها و مثالاشم جذابن ولی اگه بازار یابی علاقه ندارید یا کسب و کاری ندارید
همونطور که تا حدودی از توضیحات و ناشر میشه فهمید، باید بگم کتاب اصلا تئوریک، خشک و تخصصی نیست. متن ترجمه، مثل متن اصلی روونه و آزار دهنده نیست. علاوه بر اون متن و فصول تا حد قابل توجهی منسجم
کتاب عالیه، ولی ترجمه اسفبار و پر از غلطهای واضح، متن نامفهوم و ناشیانه، این متن رو باید در کلاسهای ترجمه برای دانشجوهام استفاده کنم تا انواع غلطها رو به چشم خودشون ببینن، جای تاسفه که هیچ نظارتی بر کیفیت
در یک کلام عالی و برلی کسب و کار مثل اکسیژن برای بدن ضروری
متاسفانه من هم یک بار در سایت پرداخت کردم و هم یک بار در اپلیکیشن به این خاطر که در سایت بعد از مراجعه مجدد دسترسی به کتاب نمی داد...۱۰ تومن ارزشی نداره و مهم اعتماد و رابطه سازندس!!
بسیار کاربردی
عالی بود ایده های فوق العاده ای میده
خیلی عالیه حتما میخرمش
کتاب بسیار خوبی هست و دید خوبی میده ولی ترجمه خوبی نشده و انتظار بیشتری از مترجم داشتم . با این ترجمه، خوندن این کتاب خسته کننده میشه.