کتاب به روان درمانی نیاز داشتن آلن دوباتن + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب به روان درمانی نیاز داشتن

کتاب به روان درمانی نیاز داشتن

معرفی کتاب به روان درمانی نیاز داشتن

کتاب به روان‌درمانی نیاز داشتن نوشته‌ی آلن دوباتن و مؤسسه‌ی مدرسه‌ی زندگی با ترجمه‌ی شهرناز اعتمادی توسط نشر هنوز منتشر شده است. این کتاب به بررسی جایگاه و اهمیت روان‌درمانی در زندگی انسان معاصر می‌پردازد و تلاش می‌کند با زبانی روشن و تحلیلی، نیازهای عاطفی و روانی انسان را واکاوی کند. نویسنده با اتکا به تجربه و دانش مدرسه‌ی زندگی، روان‌درمانی را نه صرفاً ابزاری برای درمان اختلالات روانی، بلکه راهی برای خودشناسی، رشد فردی و بهبود کیفیت روابط انسانی معرفی کرده است. کتاب به‌دور از کلیشه‌های رایج، با مثال‌ها و روایت‌هایی ملموس، به مخاطب نشان می‌دهد که چرا و چگونه روان‌درمانی می‌تواند به یکی از مهم‌ترین ابزارهای زندگی تبدیل شود. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب به روان درمانی نیاز داشتن

کتاب به روان‌درمانی نیاز داشتن با تکیه‌بر دیدگاه‌های آلن دوباتن و مدرسه‌ی زندگی، به بررسی عمیق روان‌درمانی و نقش آن در زندگی روزمره می‌پردازد. این کتاب در قالب فصل‌هایی منظم، ابتدا به ریشه‌های نیاز انسان به روان‌درمانی اشاره کرده و سپس با تحلیل ساختار عاطفی و روانی انسان، به شرح چگونگی شکل‌گیری زخم‌های روانی در دوران کودکی و تأثیر آن‌ها بر بزرگسالی می‌پردازد. نویسنده با رویکردی تحلیلی، فرایند روان‌درمانی را به‌عنوان ابزاری برای مواجهه با آسیب‌های گذشته و بازیابی تعادل روانی معرفی کرده است. ساختار کتاب شامل توضیحاتی درباره‌ی ماهیت و اهداف روان‌درمانی، نشانه‌های سلامت عاطفی، و نمونه‌پژوهی‌هایی از مراجعان است که هرکدام بخشی از واقعیت‌های زندگی را بازتاب می‌دهند. آلن دوباتن در این اثر تلاش کرده است تا با ارائه‌ی مثال‌های واقعی و تحلیل‌های روان‌شناختی، تصویری ملموس از فرایند درمان و دستاوردهای آن ارائه دهد.

خلاصه کتاب به روان درمانی نیاز داشتن

کتاب به روان‌درمانی نیاز داشتن با تمرکز بر اهمیت روان‌درمانی، به بررسی این موضوع می‌پردازد که چرا بسیاری از انسان‌ها در زندگی خود با مشکلات عاطفی و روانی دست‌وپنجه نرم می‌کنند و چگونه روان‌درمانی می‌تواند به آن‌ها کمک کند. نویسنده ابتدا به مفهوم «زخم نخستین» اشاره کرده است؛ آسیبی که در دوران کودکی، حتی در بهترین شرایط، به‌طور ناخواسته بر روان انسان وارد می‌شود و ریشه‌ی بسیاری از بی‌تعادلی‌های عاطفی و رفتاری در بزرگسالی است. کتاب با شرح تأثیرات محیط خانوادگی، روابط والدین و تجربه‌های اولیه، نشان می‌دهد که چگونه این زخم‌ها به شکل‌های مختلفی مانند کم‌رویی، بی‌اعتمادی، اضطراب یا مشکلات ارتباطی بروز پیدا می‌کنند. در ادامه، نویسنده به فرایند روان‌درمانی می‌پردازد و توضیح می‌دهد که روان‌درمانگر چگونه با گوش‌دادن فعال، مهربانی، تفسیر و ایجاد رابطه‌ای امن، به مراجع کمک می‌کند تا ریشه‌های مشکلات خود را شناسایی کند و به تدریج به سمت پذیرش و تغییر حرکت کند. کتاب با نمونه‌پژوهی‌هایی از مراجعان، نشان می‌دهد که مشکلاتی مانند کم‌کوشی، احساس گناه، یا تلاش برای راضی‌کردن دیگران چگونه می‌تواند ریشه در گذشته داشته باشد و روان‌درمانی چگونه به افراد کمک می‌کند تا این الگوها را بازشناسند و تغییر دهند. در نهایت، کتاب بر اهمیت خودشناسی، پذیرش آسیب‌ها و تلاش برای رشد عاطفی تأکید کرده است.

چرا باید کتاب به روان درمانی نیاز داشتن را بخوانیم؟

این کتاب با رویکردی تحلیلی و عمیق، به یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های انسان معاصر یعنی سلامت روان می‌پردازد. ویژگی شاخص آن، توضیح روشن و قابل‌فهم مفاهیم پیچیده‌ی روان‌درمانی و ارائه‌ی مثال‌های ملموس از زندگی واقعی است. خواننده با مطالعه‌ی این اثر می‌تواند به درک بهتری از ریشه‌های مشکلات عاطفی خود برسد و با فرایند روان‌درمانی و دستاوردهای آن آشنا شود. کتاب نه‌تنها برای کسانی که به دنبال درمان مشکلات روانی هستند، بلکه برای هر فردی که به رشد فردی و بهبود روابط انسانی علاقه‌مند است، می‌تواند الهام‌بخش باشد. همچنین، نمونه‌پژوهی‌های کتاب امکان همذات‌پنداری و درک عمیق‌تر مسائل را فراهم می‌کند.

خواندن این کتاب به کسانی پیشنهاد می‌شود که دغدغه‌ی سلامت روان دارند، با مشکلات عاطفی یا ارتباطی مواجه‌اند، یا به دنبال خودشناسی و رشد فردی هستند. همچنین به دانشجویان و علاقه‌مندان به روان‌شناسی و مشاوره، و افرادی که می‌خواهند با فرایند روان‌درمانی آشنا شوند، توصیه می‌شود.

بخشی از کتاب به روان درمانی نیاز داشتن

«در سراسر تابستان‌ها و زمستان‌های طولانی کودکی، ما کاملاً براساس شیوۀ آدم‌های بزرگسال اطراف‌مان شکل می‌‌‌گیریم و به مرور به بسیاری از ویژگی‌های‌شان پی می‌بریم: به حالت مخصوص چهره‌شان، به عادات‌شان، به شیوه‌ای که به دیرآمدن‌مان واکنش نشان می‌دهند و به نحوه‌ای که هنگام عصبانیت با ما رفتار می‌کنند. ما حال‌و‌هوای خانه را در صبح‌های آفتابی میانۀ تابستان و هنگام باران دیوانه‌وار بعد‌از‌ظهر‌های آغاز بهار می‌شناسیم. بافت قالی‌ها و بوی کمدهای لباس در حافظه‌مان نقش بسته است. حالا هم که بزرگ شده‌ایم هنوز می‌توانیم طعم آن بیسکوییتی را به خاطر بیاوریم كه دوست داشتیم بعد از برگشتن از مدرسه بخوریم و کاملاً آن صدای خفیف را می‌شناسیم که مادر یا پدرمان، وقتی موقع خواندن روزنامه روی مطلبی تمرکز می‌کردند، از خودشان درمی‌آوردند. می‌توانیم یک روز تعطیل به خانۀ کودکی‌مان برگردیم، درحالی‌که خودمان پدر و مادر شده‌ایم و ببینیم که ــ به رغم اتومبیل ‌داشتن‌مان، مسئولیت‌های‌مان و خطوطی که بزرگسالی بر چهره‌مان انداخته ــ هنوز هشت‌ساله‌ایم.»

English for the Students of Persian Literature
تاریخچه ای مختصر از مناقشه فلسطین و اسرائیل
ایلان پاپه
زبان واسط آموزش و بین المللی شدن آموزش عالی
نسرین اصغرزاده
زبان انگلیسی تاکودمی (سطح پیشرفته)
محمدحسین برزویان
مدیریت آموزشی و مهارت های مدیران آموزشی
سیدمهدی محمدنژاد
انگلیسی برای دانشجویان رشته مهندسی صنایع (جلد دوم، تولید صنعتی)
محمد فلاحی مقیمی
خاطرات یک لباس شخصی ۲