کتاب فرهنگ های دیجیتال
معرفی کتاب فرهنگ های دیجیتال
کتاب «فرهنگ های دیجیتال» اثری از گلن کریبر و رویستون مارتین و ترجمۀ مرضیه وحدانی است و انتشارات ساقی آن را منتشر کرده است.
درباره کتاب فرهنگ های دیجیتال
موضوع محوری کتاب فرهنگ دیجیتال است و نویسندگان کتاب تلاش کردهاند تا اجزای پیچیدۀ چندرسانهای را تبیین کنند. کتاب فرهنگهای دیجیتال تلاش کرده است تا دنیای قشنگ نو را که دنیایی با قالبهای رسانهای جدید، ایدهها، امکانات مشکلات و ابهامات است، شرح و توضیح بدهد و قصد دارد پیشرفتهای تاریخی در تولید، توزیع و مصرف رسانههای جدید را که بعد از پایان جنگ جهانی دوم اتفاق افتاده است را مشخص کند.
کتاب فرهنگهای دیجیتال نخست به یک مقدمۀ نظری آغاز میشود و سپس تا فصل ۶ بر فنآوریهای حقیقی و مجزا تمرکز دارد. گلن کریبر در اولین فصل به بحث دربارۀ رسانههای جدید میپردازد و نظریۀ دیجیتال را توضیح میدهد. او عقیده دارد که رسانه های جدید به نوعی از تئوری و روششناسی انتقادی احتیاج دارد که جهان رسانهای جدید را درک کند. او در این بخش همچنین زیباییشناسی دیجیتال را که دربارۀ مشخصات دیجیتال دنیای معاصر است، تحلیل میکند.
فصل دوم کتاب دربارۀ شناسایی شبکۀ جهانی وب و مطالعۀ موردی ویکیپدیا است. فصل سوم هم به مطالعۀ موردی دربارۀ پویایی تهیۀ خبر تلویزیون پرداخته است. موضوع فصل چهارم سینمای دیجیتال است و داستان جنگهای ستارهای ۲، حملۀ کلونها بررسی میشود. تمرکز فصل پنجم بر بازیهای رایانه ای و ویدیویی است و بازی تیراندازی اول شخص بایوشاک تحلیل میشود و فصل ششم نگاهی به تولید، توزیع و مصرف موسیقی دیجیتال دارد و آیپاد را بررسی میکند.
فصلهای بعدی کتاب به مباحث و دغدغههای مربوط به رسانههای جدید میپردازد. نویسندۀ فصل هفتم کتاب فرهنگهای دیجیتال دربارۀ افزایش پویایی و تعامل مخاطبان جدید و فعال را بررسی میکند و بر چهرۀ در حال تغییر خودشناسی تمرکز میکند. فصل هشتم دربارۀ تقسیم دیجیتال و ماهیت نابرابری در قالب ارتباطات جهانی رسانههای جدید است. فصل ۹ در خصوص پتانسیل دموکراتیکتر رسانههای جدید است. این فصل با بررسی تیم پرشینگ روی توسعۀ انتخابات دیجیتالی در جزیرۀ هایتی تمام میشود. جمعبندی کتاب فرهنگهای دیجیتال در فصل ۱۰ نگاه به آینده دارد و گرایشهای احتمالی در آینده را موضوع بحث قرار میدهد.
خواندن کتاب فرهنگ های دیجیتال را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به علاقهمندان به رسانه، شبکههای اجتماعی و دوستداران مباحث جامعهشناسی پیشنهاد می کنیم.
حجم
۱٫۶ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۰
تعداد صفحهها
۴۳۲ صفحه
حجم
۱٫۶ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۰
تعداد صفحهها
۴۳۲ صفحه