کتاب زندگی اینجاست
معرفی کتاب زندگی اینجاست
کتاب زندگی اینجاست نوشته و پژوهش مهدی قزلی است و انتشارات انقلاب اسلامی آن را منتشر کرده است. این کتاب دربرگرفتهٔ کوتاهههایی از زندگی آیتالله سیدجواد خامنهای (ره) است.
درباره کتاب زندگی اینجاست
کتاب زندگی اینجاست که با همت آقای مهدی قزلی نگاشته شده است، شرح حالی داستان محور بر اساس زندگی حضرت آیت الله آقا سید جواد خامنهای، پدر رهبر معظم انقلاب است.
این کتاب که دربردارنده بیش از صد داستان از زندگی علمی، اجتماعی و خانوادگی این عالم زاهد است، حاصل ساعتها تحقیق و مصاحبه پیرامون زندگی شخصی رهبر معظم انقلاب و پدر محترمشان است که توسط انتشارات انقلاب اسلامی به زیور طبع آراسته گردیده است.
خواندن کتاب زندگی اینجاست را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران مطالعهٔ زندگینامه پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب زندگی اینجاست
«نماز صبح بازار کم رونق بود. گاهی آقا سید جواد میرفت برای نماز جماعت صبح و در مسجد بسته بود.
در میزد و منتظر میماند تا خادم بیاید در را باز کند و چند نفری بیایند و نماز برگزار شود. مریدها که دیدند این رویه با شان آقا سید جواد جود نیست، آمدند او را بردند برای نماز جماعت صبح یکی از شبستانهای مسجد گوهر شاد.
همان شبستانی که شبها حاج شیخ حبیب الله گلپایگانی و بعد از او آیت الله میلانی آنجا امام جماعت بودند.
نمازهای صبح مسجد گوهرشاد هم از اذان شروع میشد تا نزدیک آفتاب. چون مردم رفت و آمد داشتند، این برنامه بود تا همیشه نماز جماعتی برقرار باشد.
آقا سید جواد نمازش اول اذان نبود. خیلی هم با آرامش و تانی نماز میخواند. همین باعث شد این نماز صبح مشتریهای خاص خودش را پیدا کند.
او تا آخرهای عمر این امامت را در گوهرشاد داشت.»
من قبلا که مشرف شده بودم حرم امام رضاع💚 ، در رواق کنار ضریح ، بطور اتفاقی مزار آقا سیدجواد خامنه ای رو زیارت کرده بودم خلاصه که خیلی دوست داشتم راجع به پدر حضرت آقا بیشتر بدونم کتاب خوبی بود
عالی بود
من هم این کتاب را نخواندم. ممنون میشم epubمنتشر کنید