کتاب راز سازگاری در زندگی زناشویی
معرفی کتاب راز سازگاری در زندگی زناشویی
کتاب راز سازگاری در زندگی زناشویی نوشتهٔ ویلارد اف. هارلی و ترجمهٔ سیدشمس الدین حسینی و الهام آرام نیا است. انتشارات نسل نواندیش این کتاب را روانهٔ بازار کرده است.
درباره کتاب راز سازگاری در زندگی زناشویی
چگونه میتوان زندگی زناشویی را به بهشت تبدیل کرد؟ چگونه میتوان همیشه و در همه حال عاشق یکدیگر بود و عاشق ماند؟ کتاب راز سازگاری در زندگی زناشویی کوشیده است به این پرسشها پاسخ دهد. این کتاب در ۳ بخش نوشته شده است که عنوان آنها بهترتیب عبارت است از «گفتوگو برای سازگاری» و «حمایتکردن را بیاموزید» و «توجهکردن». کتاب حاضر گفته است که گفتوگو و توافق بهترین راهحل است. ما از طریق گفتوگو است که افکار و احساسات یکدیگر را بهتر درک و نیازهای یکدیگر را بهگونهای مؤثرتر برطرف میکنیم. قوانین اساسی و کاربردی برای انجام گفتوگویی لذتبخش و سالم تعیین کنید، مشکل را از دیدگاه دو طرف بررسی کنید، تبادل نظر کنید و آشفتگی فکری را کنار بگذارید و راهحلی را انتخاب کنید که بر مبنای توافق مشترک همراه با رضایت دوجانبه باشد؛ زیرا گفته شده است که وقتی همسران از عشقورزيدن به يكديگر دست میكشند و ديگر نيازهای هيجانی يكديگر را برآورده نمیكنند، ازدواج به جدایی میانجامد. اين موضوع ممكن است به دلايل گوناگونی رخ دهد. ویلارد اف. هارلی در كتاب راز سازگاری در زندگی زناشویی، به علتهای این اتفاق و چگونگی جلوگيری از آن پرداخته است.
خواندن کتاب راز سازگاری در زندگی زناشویی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به همهٔ افراد متأهل پیشنهاد میکنیم.