کتاب دختران بلند پرواز (جلد اول)
معرفی کتاب دختران بلند پرواز (جلد اول)
کتاب دختران بلند پرواز (جلد اول) نوشتهٔ النا فاویلی و فرانچسکا کاوالی و ترجمهٔ شهلا واحد است و نشر پردیس آباریس آن را منتشر کرده است. این کتاب دوجلدی است.
درباره کتاب دختران بلند پرواز
اگر سیندرلا پسر بود حاضر بودید آن را برای پسرانتان بخوانید؟ هرگز نمیخواندید. پس چرا آن را برای دخترانتان میخوانید؟
در بسیاری از داستانهای قدیمی که ما برای دخترانمان میخوانیم سرنوشت دختر داستان به دست خودش نیست و بدون کمک یک شاهزاده، برادر یا موش نمیتواند کاری انجام دهد! بنابراین، وقتی دختران به مدرسه راه مییابند اعتماد به نفس کمتری نسبت به پسران دارند.
اما النا فاویلی و فرانچسکا کاوالی، نویسندگان کتاب دختران بلند پرواز تصمیم گرفتند اقدامی انجام دهند و کتابی با ۱۰۰ داستان واقعی از دختران بلندپرواز و پشگام بنویسند. این دختران توانستهاند با تمام موانع موجود به موفقیتهای بزرگ دست یابند. فضانوردان، دانشمندان، آشپزها، هنرمندان، قاضیان، سیاستمداران، ورزشکاران، نویسندگان و...؛ زنان فوقالعادهای که توانستهاند و هنوز هم میتوانند مسیر تاریخ ما را در حوزهٔ مورد علاقهٔ خودشان دگرگون سازند.
کتاب دختران بلندپرواز همان کتابی است که زنان آرزو میکنند کاش در نوجوانی و کودکی آن را خوانده بودند.
خواهران برونته، کلئوپاترا، کوکوشنل، فلورانس نایتینگل، هلن کلر، ایزابل آلنده، جین آستن، ملاله یوسف زی، مارگارت تاچر، ماریا مونتسوری، ماری کوری، میشل اوباما، مریم میرزاخانی، سیمین دانشور، ویرجینیا وولف و... از زنانی هستند که در این کتاب نام برده میشوند.
جوایز و افتخارات کتاب دختران بلند پرواز:
- برنده جایزه کتاب استرالیا (ABIA) برای کتابهای بینالمللی در سال ۲۰۱۸
- نامزد کتاب سال Waterstones در سال ۲۰۱۷
- از پرفروشترین کتابهای نیویورک تایمز
خواندن کتاب دختران بلند پرواز را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به همهٔ دختران نوجوان پیشنهاد میکنیم. دختران بلند پرواز بهترین گزینه برای هدیه به دختران است.
بخشی از کتاب دختران بلند پرواز
«آذر اندامی
پزشک و باکتریشناس ایرانی (۱۳۰۵-۱۳۶۳)
آذر اندامی در شهر رشت متولد شد. او فرزند چهارم و تنها دختر خانواده بود. آذر مقطع ابتدایی را در دبستان بانوان رشت با یک سال جهش تحصیلی به پایان برد. پدرش بااینکه فردی روشنفکر بود، بعد از اخذ مدرک پایان سال نهم تحصیلات عمومی، از ادامه تحصیل او ممانعت کرد و وی را به دانشسرای مقدماتی رشت فرستاد.»
عالی بود بهترین کتاب
بعضی از داستان هاش در کتاب های اینطوری دیگه بود