دانلود و خرید کتاب مهارت های مقابله با افسردگی کودکان و نوجوانان (راهنمای والدین) کارول فیتزپاتریک ترجمه فاطمه نیکویی
تصویر جلد کتاب مهارت های مقابله با افسردگی کودکان و نوجوانان (راهنمای والدین)

کتاب مهارت های مقابله با افسردگی کودکان و نوجوانان (راهنمای والدین)

معرفی کتاب مهارت های مقابله با افسردگی کودکان و نوجوانان (راهنمای والدین)

کتاب مهارت های مقابله با افسردگی کودکان و نوجوانان (راهنمای والدین) با عنوان اصلی Coping with depression in young people: a guide for parents نوشتهٔ کارول فیتزپاتریک (پروفسورای روان‌پزشکی کودک در دانشگاه دابلین و مشاور روان‌پزشک کودک و نوجوان در بیمارستان مرکزی و بیمارستان کودکان) و جان شری (سرپرست مددکاری اجتماعی در بیمارستان مرکزی و رهبر گروه درمانی کوتاه‌مدت در دابلین) و ترجمهٔ فاطمه نیکویی (استادیار دانشگاه پیام نور) و اکبر احمدی فرد است. انتشارات ارجمند این کتاب را منتشر کرده است. اثر حاضر که در دستهٔ روان‌شناسی کودکان و نوجوانان قرار گرفته، در باب مقابله با افسردگی در جوانان و راهنمایی برای والدین است. این کتاب به بررسی مسائل حساس دوران کودکی و نوجوانی می‌پردازد و با نقل نمونه‌هایی واقعی از زبان نوجوانانی که افسردگی را تجربه کرده‌اند، درک مطالب را آسان‌تر می‌کند. نسخهٔ الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب مهارت های مقابله با افسردگی کودکان و نوجوانان (راهنمای والدین)

کتاب «مهارت‌های مقابله با افسردگی کودکان و نوجوانان (راهنمای والدین)» که نخستین‌بار در سال ۲۰۰۴ میلادی و در ایران در سال ۱۴۰۱ (چاپ دوم) منتشر شده، ۱۲ فصل دارد. افسردگی، هیجانی آشنا برای همهٔ ما است، اما بروز آن در کودکان و نوجوانان با بزرگسالان تفاوت‌های بسیار دارد؛ برای مثال، پرحرفی مداوم کودکان یا رفتارهای زورگویانهٔ نوجوانان می‌تواند نشانه‌هایی از این تفاوت باشد. پژوهش‌های متعدد نشان داده است که ۴۰ تا ۶۰درصد افرادی که در نوجوانی دچار افسردگی می‌شوند، در بزرگسالی نیز با دوره‌هایی از این اختلال روبه‌رو خواهند شد. آگاهی از علائم افسردگی کمک می‌کند تا این بیماری هرچه زودتر شناسایی و درمان شود. باتوجه‌به اهمیت موضوع و نقش کلیدی والدین می‌توان با افزایش آگاهی آن‌ها دربارهٔ شیوه‌های تربیتی درست و توجه به نیازهای عاطفی و رفتاری فرزندان، به‌طور قابل توجهی از میزان ابتلا به افسردگی در جامعه کاست. اختلالات افسردگی می‌تواند تغییرات چشمگیر و هراس‌آوری در رفتار نوجوانان ایجاد کند. والدین ممکن است به وجود مشکلی مشکوک شوند، اما اغلب نمی‌دانند دقیقاً چه چیزی اشتباه است. این کتاب به والدین نشان می‌دهد چگونه تفاوت میان نوسانات معمولی خلق‌وخو و افسردگی واقعی را تشخیص دهند و به آن‌ها کمک می‌کند علائم هشداردهندهٔ بالینی و رویکردهای مختلف درمانی را بهتر درک کنند. این کتاب با حساسیت، به نحوهٔ بروز افسردگی مانند آسیب‌زدن به خود، سوءمصرف الکل و مواد مخدر و اقدام به خودکشی پرداخته و راهنمایی‌های عملی به والدین ارائه می‌دهد تا بتوانند به فرزندان خود نزدیک شوند و کمک حرفه‌ای برای آن‌ها پیدا کنند.

مجوز رسمی کپی رایت ترجمهٔ فارسی این کتاب از سوی انتشارات «وایلی» به انتشارات کتاب ارجمند واگذار شده است.

چرا باید کتاب مهارت های مقابله با افسردگی کودکان و نوجوانان (راهنمای والدین) را بخوانیم؟

این کتاب به والدین و مربیان می‌آموزد چگونه نشانه‌های افسردگی را در فرزندان خود تشخیص دهند و به موقع واکنش نشان دهند. با درک بهتر تفاوت میان تغییرات طبیعی خلق‌وخو و علائم واقعی افسردگی، والدین می‌توانند در روند پیشگیری و درمان مؤثرتر عمل کنند. این کتاب با زبان ساده همراه با نمونه‌های واقعی از تجربه‌های نوجوانان، به والدین کمک می‌کند تا ارتباطی بهتر با فرزندانشان برقرار کنند، از بروز مشکلات جدی‌تر جلوگیری کنند و در صورت لزوم، به‌درستی از متخصصان کمک بگیرند.

کتاب مهارت های مقابله با افسردگی کودکان و نوجوانان (راهنمای والدین) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای والدین، مربیان و همهٔ افرادی که در تربیت کودکان و نوجوانان نقش دارند، نوشته شده است.

چه نسخه‌های دیگری از این کتاب در ایران منتشر شده است؟

کتاب حاضر نخستین‌بار تحت‌عنوان «مقابله با افسردگی در جوانان، راهنمایی برای والدین» توسط انتشارات نسل نو‌اندیش منتشر شده است.

بخشی از کتاب مهارت های مقابله با افسردگی کودکان و نوجوانان (راهنمای والدین)

«۱۰. از نوجوانانی که افسردگی را پشت سر گذاشتند اطلاعاتی کسب نمایید

در این باره نوجوانانی که دوران سخت افسردگی را پشت سر گذاشته‌اند چه کمکی می‌توانند بکنند؟ با تکیه بر تحقیقات علمی، اطلاعات زیادی درباره عواملی که خطر افسردگی را در نوجوانان بالا می‌برد، داریم. اما درباره چیزهایی که به آنها کمک می‌کند تا افسردگیشان بهبود یابد، اطلاعاتمان به نسبت محدودتر است. در این زمینه می‌دانیم که اغلب افرادی که افسردگی دارند بالاخره بهبود می‌یابند اما برخی از این افراد در معرض عود مجدد افسردگی در سال‌های بعد زندگیشان می‌باشند (به فصل ۱ مراجعه نمائید).

برخی از اشکال درمان مثل درمان شناختی رفتاری (CBT) برای افسردگی خفیف، متوسط تا شدید مؤثر است. درصورتی‌که در کنار این درمان از داروهای ضدافسردگی هم استفاده شود، درجات شدیدتر افسردگی را نیز درمان خواهد کرد. این اطلاعات برای برنامه‌ریزی دقیق مطالعات تحقیقی و درمان، در دسترس محققان قرار دارد. اما در زمینه تجربیات شخصی نوجوانان افسرده تحقیقات بسیار اندکی انجام شده است. اینجا از نوجوانان خواسته شده که درباره تجربیات افسردگی‌شان صحبت کنند، شبیه چه حسی بوده، چه اثراتی روی آنها داشته و چه کمک‌هایی در بهبودی آنها نقش بسزایی داشته است؟ این نوع تحقیقات در مراکز خدمات بهداشتی درمانی به‌طور فزاینده‌ای رو به انجام است و دیدگاه‌های متخصصان خیلی متفاوت‌تر از این نوجوانانی است که خودشان سابقه افسردگی داشته‌اند.»

نظری برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۳۹۰٫۰ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۱

تعداد صفحه‌ها

۱۶۰ صفحه

حجم

۳۹۰٫۰ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۱

تعداد صفحه‌ها

۱۶۰ صفحه

قیمت:
۲۶,۰۰۰
تومان