معرفی و دانلود کتاب چگونه با یک شبح دوست شویم؟ pdf + خلاصه رایگان

۴.۱(از ۵۶ امتیاز)
ربکا گرین، پیام ابراهیمی

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب چگونه با یک شبح دوست شویم؟

کتاب چگونه با یک شبح دوست شویم؟ نوشته ربکا گرین و ترجمه پیام ابراهیمی است. کتاب - را انتشارات پرتقال منتشر کرده است، این انتشارات با هدف نشر بهترین و با کیفیت‌ترین کتاب‌ها برای کودکان و نوجوانان تاسیس شده است. پرتقال بخشی از انتشارات بزرگ خیلی سبز است.

درباره کتاب چگونه با یک شبح دوست شویم؟

این اثر یک داستان شیرین و جذاب درباره دوستی بچه‌ها با اشباح است که کمک می‌کند ترس و وحشتشان از تنهایی و روح و شبح از بین برود. اگر شما هم انقدر خوش شانس باشید که یک شبح شما را پیدا کند و باهم دوست شوید، دوستی‌تان تا ابد ادامه خواهد داشت و حتی بعد از مرگ هم با هم دوست هستید.

خواندن کتاب چگونه با یک شبح دوست شویم؟ را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

مخاطبان این کتاب کودکان ۳ تا ۷ ساله هستند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب چگونه با یک شبح دوست شویم؟ و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:چگونه با یک شبح دوست شویم؟

۱۴۰۰/۰۱/۲۲

جالب بود😊❤️

کتابخوان
۱۴۰۴/۰۳/۲۰

بعد از خواندن این کتاب دارم سعی میکنم با یه شبح دوست بشم 🤣🤣🤣 تقریباً هم موفق شدم🥰♥️♥️😁😽👻👻اسمش لونا هست 🤗 فقط توی جای خوابش موندیم🤣🤣آخه تار عنکبوت ندارم 😁😽👻 👻👻👻👻 همه چی اوکیه به جز تار عنکبوت های جای...بیشتر

Ms.red

۱۴۰۴/۱۱/۰۳

جالب و زیبا بود

شریف
۱۴۰۴/۰۴/۳۰

زود قظاوت نکنید ❤من وقتی این کتاب رو میخوندم دوست داشتم با یک شبح دوست بشم👻👻👻 ولی جای خواب و غذا شو نمیدونم از کجا بیارم 😅😅😅🍝🥗🍲 باید خیلی مراقب شبحتون باشید❤💖💖

Mel
۱۴۰۴/۰۳/۲۷

چقدر ناز بووود 🥺 خیلی داستان خاصی نداره ولی تصویرگری‌های خیلی خوبی داره با یه حس خیلی بامزه و گوگولی. شاید واسه بچه‌های خیلی کوچولو زیاد درکش راحت نباشه ولی واسه بچه‌های یکم بزرگتر بامزه خواهد بود

خوبه

فقط میتونم بگم که از اولش قضاوت نکنید خیلی ناز تموم شد

نگار صالحی
توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۳/۰۸/۰۸

چرا هر کتابی باید چاپ بشه؟ چقدر قبل از ترجمه و چاپ با روانشناس‌ها مشورت می‌کنید؟ توهم تا قبل از شش سالگی کاملا طبیعی است طبیعی بودن به‌معنای دامن زدن به یک رفتار نیست. دوستی با یک شبح چه کمکی می‌تونه به...بیشتر