کتاب سبیل!
خواندن نظراتمعرفی کتاب سبیل!
کتاب سبیل! نوشته مک بارنت و ترجمه مسعود ملکیاری است. کتاب سبیل! را انتشارات پرتقال منتشر کرده است، این انتشارات با هدف نشر بهترین و با کیفیتترین کتابها برای کودکان و نوجوانان تاسیس شده است. پرتقال بخشی از انتشارات بزرگ خیلی سبز است.
درباره کتاب سبیل!
دانکن پادشاهی است که یادش رفته وظیفهاش رسیدگی به امور مردم است. دانکن عاشق خودش است او تمام روز را با نگاه کردن خودش در آینه میگذراند و دوست دارد همه زیبایی و جذابیتش را تحسین کنند. اما مردم از این وضع ناراحتند و یک روز تصمیم میگیرند هرطور شده خواستههایشان را به گوش پادشاه برسانند....
خواندن کتاب سبیل! را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کودکان پنج تا ده ساله مخاطبان این داستان جذاب و آموزندهاند.
راز صخره سیاه
شاهزاده ناکجاروشل حسن
استخوان های آب نباتیناتالی لید
مدرسه جاسوسی؛ جلد دهماستوارت گیبز
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
#۱۴۹ مثل همیشه داستان مک بارنت با یک پایان عجیب و تامل برانگیز به سر رسید؛ داستان حاکمی که آنقدر شیفتهی خود است که آینهی خودبینی اش مانع آن می شود که خرابهی سرزمینش را ببیند. از طرفی شهر را
کتاب قشنگی بود🙂🍫 ولی نمیدونم چرا بعضی ها گفتن بد بود😕💔
به نظر من قشنگ و طنز بود😊💙 نمیدونم چرا دوستان نظر بد دادن😕
جالب بود.
خوب بود ،قشنگ بود،باحال بود،ارزش یک بار خوندن رو داره😌
اول که این کتاب رو تابستون خوندم و راستش با اینکه واسه کودکِ تا نوجوان ولی خب واسه بچها هم توصیه نمیکنم کتاب جذابیت خاصی نداشت ینی چی که کل شهرو پادشاه زندانی کنه واسه اینکه سبیلش رو مسخره کردن؟
خوب بود😶💚
داستان نسبتا جذاب بود ولی پایان نامشخص و مبهمی داشت ؛ انگار نویسنده یهویی خسته شده ....
این کتاب داستان جالب و خواندنی پادشاهی خوشیفته را در خود جای داده است که هیچ کاری برای مردمش نمی کرد و همه توجه اش به تصویر خودش و تعریف از خودش بود. اما یک روز مردم عصبانی شدند و
داستان تا آخر جذاب بود و میخواستم زودتر بدونم آخرش چی میشه از روی جلد کتاب اصلا نمیشه فهمید موضوع در مورد چیه