دانلود و خرید کتاب در معرض هرمز علیپور
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب در معرض

کتاب در معرض

نویسنده:هرمز علیپور
انتشارات:نشر مهر و دل
دسته‌بندی:
امتیاز:
۴.۰از ۱ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب در معرض

کتاب در معرض سرودهٔ هرمز علیپور است. نشر مهر و دل این مجموعه شعر نو را روانهٔ بازار کرده است.

درباره کتاب در معرض

کتاب در معرض یک مجموعه شعر نو را در بر گرفته است. هرمز علیپور که این شعرها را سروده، یکی از شاعران معاصر ایرانی و از بنیان‌گذارهای اصلی نحلهٔ ادبی «موج ناب» است. شعرهای «موج ناب» افزون بر توجه به طبیعت و عنصرهای اقلیمی، به مسئلهٔ مرگ توجه می‌کنند. هرمز علیپور اهل ایذهٔ خوزستان است و در سال ۱۳۲۵ به دنیا آمده است. در این کتاب و پیش از آغاز شعرهای این شاعر، در چند گفتار از نویسنده‌های گوناگون با هرمز علیپور آشنا می‌شویم و سپس ۳۸ قطعه شعر از او خواهیم خواند.

می‌دانیم که شعر فارسی عرصه‌های گوناگونی را درنوردیده است. در طول قرن‌ها هر کسی از ظن خود یار شعر شده است و بر گمان خود تعریفی از شعر به‌دست داده است. حضور شعر در همهٔ عرصه‌ها از رزم و بزم گرفته تا مدرسه و مسجد و خانقاه و دیر و مجلس وعظ، همه و همه گویای این مطلب است که شعر، بی‌محابا، زمان، مکان و جغرافیا را درنوردیده و در هفت‌اقلیم جان و جهان به دلبری پرداخته است. آمیختگی شعر با فرهنگ مردم و اندیشه‌های اجتماعی، این هنر را زبان گویای جوامع بشری ساخته است؛ بدان‌گونه که هیچ جامعه‌ای از این زبان بارز، برای انتقال اندیشه‌هایش بی‌نیاز نبوده است. گاهی شعری انقلابی به پا کرده است و گاه انقلابی، شعری پویا را سامان داده است.

شعر نو فارسی با وانهادن قالب‌های شعر کلاسیک در قرن ۱۴ هجری به‌وجود آمده است. این گونه از شعر فارسی آزادی بسیاری را در فرم و محتوا به شاعر می‌دهد. شعر نو به لحاظ محتوا و جریان‌های اصلی ادبی حاکم بر آن کاملاً با شعر کلاسیک فارسی متفاوت است و به‌لحاظ فرم و تکنیک ممکن است همانند شعر کلاسیک موزون باشد یا نباشد یا وزن آن عروضی کامل باشد یا ناقص. استفاده از قافیه نیز در شعر نو آزاد است. معمولاً شعر نو فارسی را به ۳ دستهٔ اصلی شعر نیمایی، شعر سپید و موج نو تقسیم می‌کنند و پدر شعر نوی ایران را نیما یوشیج (علی اسفندیاری) می‌دانند. احمد شاملو، فروغ فرخزاد، سهراب سپهری، هوشنگ ابتهاج (سایه)، نادر نادرپور، فریدون مشیری و محمدرضا شفیعی کدکنی بعضی از شاعران مشهور ایرانی هستند که در قالب شعر نو می‌سروده‌اند.

خواندن کتاب در معرض را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به دوستداران شعر معاصر ایران پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب در معرض

«به نام هر مرده‌ای که نسبت می‌دهیم

روزهایی را

تضمینی برای رستگاری و امن آدمی نخواهد داد

در حصارهای پنهان و آشکار که

می‌تواند تمام تاریخ را به تنگ بیاورد»

نظری برای کتاب ثبت نشده است
کتاب های شگفت انگیز آقای موریس
ویلیام جویس
فدک فی التاریخ، التشیع و الاسلام، بحث حول المهدی
م‍ح‍م‍دب‍اق‍ر ال‍ص‍در
I Love Imam Ali (AS)
غلامرضا حیدری ابهری
جستاری در ضرورت الهیات طبیعی
سیدعباس حسینی قائم مقامی
قصه های کرمیلو (جلد چهارم)
بنفشه رسولیان
مهارت برقراری روابط عاطفی
سیمون گرانت
حقوق زنان در قانون و اجتماع
سیدپیام حسینی احمدوندی
سرگذشت یک روستایی (جلد اول)
امیل ارکمان
تداوم اندیشه
بنیامین شیرخانی
تحلیل نشانه ـ معناشناسی گفتمانی
پانته آ نبی ئیان
باران صدایم می کند
غلام رضایی
ویروس چشم قرمز
پیرز توردی
راز اول گادیم
مختار علی نیا
من پلیس هستم، دختر بزرگترین خلافکار شهر
مائده شهبازی
سبک های دلبستگی و سلامت روان دانش آموزان
پریناز ابری
برنامه ای هدفمند برای دستیابی به موفقیت
صابره قناعتی
گام به گام با شاهنامه فردوسی (جلد ششم)
مهران امینی
کمپرسورهای رفت و برگشتی
اصغر اسکندرلو
ارتقا روش ISPH با استفاده از دیدگاه ترکیبی اویلری - لاگرانژی در مسائل مهندسی آب
زهره حیدری
چشم‌انداز و نقشه‌ی راه اصلاح الگوی مصرف
احمد اخوی

حجم

۳۲۸٫۸ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۱

تعداد صفحه‌ها

۱۱۰ صفحه

حجم

۳۲۸٫۸ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۱

تعداد صفحه‌ها

۱۱۰ صفحه

قیمت:
۲۵,۰۰۰
تومان