کتاب ای پوست مار
معرفی کتاب ای پوست مار
کتاب ای پوست مار نوشته هرمز علیپور است. این کتاب مجموعهای از اشعار این شاعر مشهور معاصر است. شعر زبان کلمات است و در این کتاب هرمز علیپور با تعبیرات و کلمات تازه شما را از زندگی روزمره جدا میکند و فرصت درک زیبایی برایتان میسازد.
هرمز علیپور یکی از چهرههای شاخص جریان ادبی شعر ناب است. شعر ناب جریانی در شعر نو ایران است که منوچهر آتشی در سالهای دهه ۱۳۵۰ بنیان گذاشت.
خواندن کتاب ای پوست مار را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به شعر معاصر پیشنهاد میکنیم
درباره هرمز علیپور
هرمز علیپور متولد ۴ اسفند ۱۳۲۵ در شهر ایذه، استان خوزستان است. خانواده او در سال ۱۳۲۹ به شهر مسجدسلیمان مهاجرت کردند. هرمز علیپور تا سال ۱۳۵۷ در این شهر ماند، بعد از آن به اهواز رفت. در آغاز به داستاننویسی رویآورد؛ اما کار حرفهایاش در شعر از سن ۲۰ سالگی و با چاپ شعری از او در مجله فردوسی آغاز شد. او از شناختهشدهترین چهرههای شعر ناب است که در ادامه مسیر ادبی خود از شعر ناب فراتر رفته است.
علیپور فارغالتحصیل کارشناسی ادبیات فارسی است، که پس از ۳۰ سال معلمی در آموزش و پرورش، بازنشسته شدهاست. از او در طول بیش از ۵۰ سال فعالیت ادبی، کتابهای متعددی همچون: به حکمت مخروبه، به گرمسیر، همین دیدنها، فاخته هیمالیا، ۵۴ به دفتر شطرنجی، الواح شفاهی کسی به نام کوچک هرمز، اوراق لاژورد منتشر شده است.
بخشی از کتاب ای پوست مار
چگونه میشود خاطرات کسی را