دانلود و خرید کتاب دگرگشت های آموزش عالی و آینده پیش رو حمید جاودانی
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب دگرگشت های آموزش عالی و آینده پیش رو

کتاب دگرگشت های آموزش عالی و آینده پیش رو

معرفی کتاب دگرگشت های آموزش عالی و آینده پیش رو

کتاب دگرگشت های آموزش عالی و آینده پیش رو نوشتهٔ حمید جاودانی در انتشارات مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم منتشر شده است.

درباره کتاب دگرگشت های آموزش عالی و آینده پیش رو

در کتاب دگرگشت های آموزش عالی و آینده پیش رو دگرگشت‌های آموزش و آموزش عالی در گذشته، حال و آینده بررسی می‌شود. در ابتدا مفهوم آینده از دیدگاه نظر و کُنش، بازمفهوم‌سازی می‌شود. سپس دیدگاه‌های جامعه مدنی به‌ویژه جوانانی که میراث‌دار ناپایداری‌های اجتماعی و زیست‌بومی پدیدآمده خواهند بود، تحلیل می‌شود. در ادامه، دیدگاه‌های نهادهای قدرت همچون بانک جهانی «undp» و یونسکو با رویکردی نقادانه بررسی می‌شود. در پایان به دیرینه‌شناسی و شناخت‌شناسی دانشگاه پرداخته می‌شود.

مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در ابتدا با نام «پژوهشکدهٔ مطالعات فرهنگی و اجتماعی» با هدف «پژوهش در زمینه‌های فرهنگی و اجتماعی آموزش عالی و توسعه و ارتقای علوم انسانی و اجتماعی» تأسیس شد. ایدهٔ اولیهٔ نیاز به تأسیس پژوهشکده‌های مستقل در حوزهٔ مطالعات فرهنگی و اجتماعی با تأکید بر نیازهای علمی دانشگاهی کشور، از تحقیقات و مطالعاتی به دست آمد که در دفتر برنامه‌ریزی اجتماعی و مطالعات فرهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری انجام شد. نیاز به انجام پژوهش‌ها و مطالعاتی که هدف آن‌ها ارائهٔ نظریه، ایده و راهبرد به نظام تصمیم‌گیری باشد، همچنین، ضرورت ارتباط پیاپی با صاحب‌نظران و نخبگان و تداوم فعالیت مرکزی برای تحلیل و نظریه‌پردازی دربارهٔ آموزش عالی ایران، دلایل دیگر تأسیس پژوهشکدهٔ مطالعات فرهنگی و اجتماعی بود. این پژوهشکده در سال ۱۳۹۹ به مؤسسه ارتقا پیدا کرد.

این مؤسسه از ۳ پژوهشکده با نام‌های «پژوهشکده فرهنگ‌‌پژوهی»، «پژوهشکده علم و فناوری» و «پژوهشکده تمدن‌‌پژوهی» تشکیل شده است. این مؤسسه اهداف کاربردی بسیاری را دنبال می‌کند که از مهم‌ترین آن‌ها می‌توان از «تثبیت هویت مؤسسه در حوزهٔ مطالعات فرهنگی و اجتماعی نظام آموزش عالی»، «تأسیس ۲ قطب علمی فرهنگ‌پژوهی و دانشگاه‌پژوهی»، «تربیت نیروی توانا در ۳ عرصهٔ دانشگاه پژوهی، حکمرانی علمی و فرهنگ پژوهی»، «حضور میدانی پژوهشگران مستقر و همکار مؤسسه در متن دانشگاه‌های کشور به‌منظور درک انضمامی و دقیق موضوعات و مسائل دانشگاهی» و «ارتباط گسترده با محققان و استادان توانمند دانشگاهی و غیردانشگاهی به‌منظور بهره‌گیری از دانش آن‌ها در زمینه‌های مختلف» نام برد.

این مؤسسه مأموریت دارد ارتباط و تعامل با دستگاه‌ها و مؤسسات دولتی و غیردولتی را گسترش دهد. همچنین به معرفی الگوهای برجستهٔ دانشگاهی و علمی به‌منظور تقویت هویت‌ فرهنگی و علمی در آموزش عالی کشور بپردازد.

مؤسسهٔ مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تلاش می‌کند در راستای اهداف مؤسسه ارتباط و تعامل هدفمند با اندیشمندان غیرایرانی خصوصاً جهان اسلام برقرار کند و آزاداندیشی، نقد، تضارب افکار علمی در نظام آموزش عالی را ترویج کند.

خواندن کتاب دگرگشت های آموزش عالی و آینده پیش رو را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به فعالان حوزهٔ آموزش پیشنهاد می‌کنیم. 

نظری برای کتاب ثبت نشده است
ماهی، مینو و دیگران
افشین معشوری
ویلا
ریچل هاوکینز
حقوق مالیه عمومی
امیرحسین سلیمان فلاح
مبارز نستوه
عباس سلیمان نژاد
کسب و کار از منظر اسلام
حانیه اسدکی
امیدواری بی تدبیر (جلد دوم؛ گزارش)
علی محمدزاده
از روزن چشم
خسرو قاسمیان
نظام های مستمری چند لایه تامین اجتماعی
حسین زارع
فرزندپروری آسان
رجینا پالی
نقش آموزش در پیشگیری از وقوع جرم و آسیب های اجتماعی
یونس نوربخش
دانشنامه فلسفه استنفورد؛ متافیزیک
پیتر ون اینواگن
شرح مبسوط قانون مجازات اسلامی عوامل رافع مسئولیت کیفری، مواد ۱۴۶ تا ۱۵۵
عباس زراعت
راهنمای فاکتورهای مهم آمادگی جسمانی در پیشگیری از آسیب
حسین بابایی پور
دانشنامه فلسفه استنفورد؛ جهان وطنی و جهانی شدن
پولین کلاینگلد
سفرنامه شیعه باستان دوست
امیر هاشمی مقدم
معنویت و دین
سید احمد غفاری قره باغ
جریان اصلاح طلب گزینش گرا با تاکید بر اندیشه های حمید عنایت
عباس زارع اطاقسرائی
اینترنت
لورنزو کانتونی
اسپینوزای بالینی
یان س. میلر
هنر مدیریت کلاس درس
ستاره پی خواسته

حجم

۲٫۸ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۹

تعداد صفحه‌ها

۳۰۴ صفحه

حجم

۲٫۸ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۹

تعداد صفحه‌ها

۳۰۴ صفحه

قیمت:
۳۱,۰۰۰
تومان