کتاب افسانه معنا
معرفی کتاب افسانه معنا
کتاب افسانه معنا نوشتهٔ جری فودور و زنون پیلیشین و ترجمهٔ غلامحسین کریمی دوستان، رامین حکمتی و عباس نصری است. انتشارات دانشگاه تهران این کتاب را روانهٔ بازار کرده است.
درباره کتاب افسانه معنا
کتاب افسانه معنا حاوی جستاری دربارهٔ محتوای مفاهیم است. بخش بیشتر این کتاب حاوی تشریح و دفاع از گسترهٔ انبوهی از فرضیات مرتبط به هم است؛ فرضیاتی که تا آنجا که فعلاً میتوانیم بگوییم، هیچکس جز ما آنها را باور ندارد. نویسندگان توضیح دادهاند که برای صورتبندی این فرضیات راههای گوناگونی وجود دارد. کتاب حاضر به موضوعاتی مانند درک نادرست از مفهوم، معنیشناسی خلافگرا و ارجاع در درون حوزهٔ ادراک پرداخته است.
مؤسسهٔ انتشارات دانشگاه تهران بر انتشار کتابهای آکادمیک تمرکز دارد. این مؤسسه از سال ۱۳۲۵ کار خود را به طور مستقل آغاز کرده است. دکتر پرویز ناتل خانلری آغازگر فعالیت این انتشارات بود. پس از دکتر خانلری، شادروان دکتر ذبیحالله صفا با یاری دکتر حسین مینوچهر مدیریت توسعهٔ انتشارات را بر عهده گرفتند.
انتشارات دانشگاه تهران زیر نظر مدیریت ادارهٔ کل خدمات پژوهشی و انتشارات دانشگاه تهران اداره میشوند. انتشارات دانشگاه تهران، نخستینبار با این آرمان پدید آمد که پاسخگوی نیاز دانشجویان باشد، اما بهمرور نیازهایی فراتر از نیاز نخستین نمودار شدند. در مرحلهٔ اول اساتید نیازمند آن بودند تا با گسترش کمی و کیفی دانشگاه، از آخرین دادههای علمی برخوردار شوند. پس از اینکه که دانشگاه تهران، مؤلفان بزرگ و سرشناس را جذب برنامههای آموزشی خود کرد، انتشارات دانشگاه تهران چاپ و انتشار آثار آنان را نیز در زمرهٔ وظایف خود قرار داد. این رویه تا آنجا ادامه داشت که بندی از اساسنامه به آن اختصاص یافت؛ با این مفهوم که انتشارات دانشگاه تهران خود را ملزم به چاپ متون و آثار فرهنگی ایرانزمین کرده است. انتشارات دانشگاه تهران تاکنون بیش از ۵٬۰۰۰ عنوان کتاب منتشر کرده است و به طور میانگین در هر روز بیش از یک کتاب منتشر میکند.
خواندن کتاب افسانه معنا را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به دانشجویان زبانشناسی و سایر علاقهمندان پیشنهاد میکنیم.
حجم
۱٫۵ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۷
تعداد صفحهها
۱۴۲ صفحه
حجم
۱٫۵ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۷
تعداد صفحهها
۱۴۲ صفحه