کتاب رمزگشایی ذهن مصرف کننده غیرعقلانی
معرفی کتاب رمزگشایی ذهن مصرف کننده غیرعقلانی
کتاب الکترونیکی «رمزگشایی ذهن مصرفکننده غیرعقلانی» نوشتهٔ دارن بریجر با ترجمهٔ روزا هندیجانی و فرزاد مینویی در انتشارات دانشگاه تهران چاپ شده است. این کتاب تلاش میکند به این پرسش پاسخ دهد که چگونه از بازاریابی عصبی برای خلق، اجرا و توسعۀ بینش استفاده کنیم.
درباره کتاب رمزگشایی ذهن مصرف کننده غیر عقلانی
حوزهٔ بازاریابی عصبی یکی از شاخههای جدید در بازاریابی است که در سالهای اخیر توجه ویژهای به آن شده است. وجه تمایز این حوزه در مقایسه با روشهای پیشین در بازاریابی آن است که بازاریابی عصبی میتواند شناخت و درک عمیقتری از نحوهٔ تفکر، تصمیمگیری و رفتار مصرفکننده ارائه دهد که رویکردهای معمول در بازاریابی نظیر پرسشنامه و مصاحبه قادر به دستیابی به آنها نیست. فعالان در صنعت، بازاریابان و متخصصان تحقیقات بازار و طراحان تبلیغات بهمنظور شناخت بهتر ترجیحات مشتریان خود و طراحی ابزارهای بازاریابی متناسب با نیازهای آنان به این حوزه از دانش تمایل پیدا کردهاند. عناوین فصلهای کتاب رمزگشایی ذهن مصرفکننده غیرعقلانی عبارت اند از:
مصرفکننده غیرعقلانی، مغز (توجه، حافظه و احساسات) ، زیباییشناسی عصبی، اقتصاد رفتاری، راهنمای انجامدادن آزمایش، ردیابی چشم، سنجههای پاسخ ضمنی، کدکردن حالات چهره، بیومتریکها، سنجههای عصبشناختی، علم عصبشناختی محاسباتی، طراحی پرسشنامۀ هوشمندانهتر، ترکیب روشها، نتیجهگیری آینده
درباره انتشارات دانشگاه تهران
مؤسسهٔ انتشارات دانشگاه تهران بر انتشار کتابهای آکادمیک تمرکز دارد. این مؤسسه از سال ۱۳۲۵ کار خود را به طور مستقل آغاز کرده است. دکتر پرویز ناتل خانلری آغازگر فعالیت این انتشارات بود. پس از دکتر خانلری، شادروان دکتر ذبیحالله صفا با یاری دکتر حسین مینوچهر مدیریت توسعهٔ انتشارات را بر عهده گرفتند.
انتشارات دانشگاه تهران زیر نظر مدیریت ادارهٔ کل خدمات پژوهشی و انتشارات دانشگاه تهران اداره میشوند. انتشارات دانشگاه تهران، نخستینبار با این آرمان پدید آمد که پاسخگوی نیاز دانشجویان باشد، اما بهمرور نیازهایی فراتر از نیاز نخستین نمودار شدند. در مرحلهٔ اول اساتید نیازمند آن بودند تا با گسترش کمی و کیفی دانشگاه، از آخرین دادههای علمی برخوردار شوند. پس از اینکه که دانشگاه تهران، مؤلفان بزرگ و سرشناس را جذب برنامههای آموزشی خود کرد، انتشارات دانشگاه تهران چاپ و انتشار آثار آنان را نیز در زمرهٔ وظایف خود قرار داد. این رویه تا آنجا ادامه داشت که بندی از اساسنامه به آن اختصاص یافت؛ با این مفهوم که انتشارات دانشگاه تهران خود را ملزم به چاپ متون و آثار فرهنگی ایرانزمین کرده است. انتشارات دانشگاه تهران تاکنون بیش از ۵۰۰۰ عنوان کتاب منتشر کرده است و به طور میانگین در هر روز بیش از یک کتاب منتشر میکند.
خواندن کتاب رمزگشایی ذهن مصرف کننده غیرعقلانی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به علاقهمندان به حوزهٔ بازاریابی و کسبوکار پیشنهاد میکنیم.
حجم
۲٫۰ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۰
تعداد صفحهها
۲۳۲ صفحه
حجم
۲٫۰ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۰
تعداد صفحهها
۲۳۲ صفحه