دانلود و خرید کتاب تیز و بز فکر کن و عمل کن دارن بریدجر ترجمه ترمه نوروزی

انتشارات:پندار تابان
امتیاز:
۵.۰از ۱ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب تیز و بز فکر کن و عمل کن

کتاب تیز و بز فکر کن و عمل کن نوشته دارن بریدجر و دیوید لویس است که با ترجمه ترمه نوروزی منتشر شده است. این کتاب به دنبال راهکارهایی برای مؤثر و مصمم بودن است.

درباره کتاب تیز و بز فکر کن و عمل کن

در طی زندگی روزانه، همهٔ ما شرایط گوناگونی را تجزیه و تحلیل می‌کنیم، به مشکلات می‌پردازیم، دست به انتخاب و تصمیم‌گیری می‌زنیم و بر اساس آن‌ها اقدام می‌کنیم. این کتاب نحوهٔ بهتر انجام دادن تمام این امور را به شما نشان می‌دهد.  گاهی موقعیتی پیش می‌آید که نیازمند پاسخ سریع و بدون معطلی است ـ اگر ما در مسیر حرکتمان ماری سمی را ببینیم، نباید برای ارزیابی و سبک و سنگین کردن گزینه‌ها وقت زیادی را تلف کنیم؛ اما اغلب شرایط بسیار پیچیده‌تر از این و نیازمند مهارت‌های گوناگون استدلال است. این کتاب سعی دارد بهترین مهارت‌ها را به خواننده آموزش دهد.

خواندن کتاب تیز و بز فکر کن و عمل کن را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام کسانی که می‌خواهند برای هرکاری آمادگی و سرعت عمل داشته باشند پیشنهاد می‌کنیم

بخشی از کتاب تیز و بز فکر کن و عمل کن

زمانی برای عمل کردن

بعضی از افراد برای تجزیه و تحلیل شرایط، وقت بسیار زیادی را تلف می‌کنند ـ بی‌آن‌که تصمیم‌هایی قطعی و مشخص بگیرند. عده‌ای دیگر تصمیم‌های خوبی می‌گیرند، اما به آن‌ها عمل نمی‌کنند. تعلل و سستی، از دست دادن انگیزه و « منتظر شدن برای فرا رسیدن زمان مناسب » می‌تواند ما را از اقدام کردن باز دارد. ترس هم از جملهٔ این عوامل است، یعنی ترس از تبعات و پیامدهای تصمیم (بسیاری از اقدامات منطقی و باارزش ممکن است جنبه‌ای منفی نیز داشته باشند)، ترس از تغییر، یا ترس از واکنش و عکس‌العمل دیگران که می‌تواند مانع تصمیم‌گیری شود.

برای غلبه بر این موانع و عملی کردن تصمیم‌هایتان لازم است هدفی مشخص تعیین کنید، طرح و نقشه‌ای زیرکانه برای عمل کردن داشته باشید، زمانتان را به طور مؤثر و کارآمد مدیریت کنید، از تنبلی و سستی بگریزید و عادت جدید « اقدام کردن » را در خود خلق کنید.

با تسلط بر این عادت‌های ضروری، شما قادر خواهید بود تا حد امکان کارآمد باشید و به آسانی به اهدافتان دست پیدا کنید.

« هیچ چیز به اندازهٔ تردید و دودلی طاقت‌فرسا نیست و هیچ چیز تا به این اندازه بی‌ثمر و بی‌حاصل نیست. »
MELIKA
هر انتخاب فرصتی بی‌بدیل و بی‌نظیر است که قیمت و بهایی معین دارد: در برابر هر انتخابی که می‌کنید یک یا چند انتخاب دیگر کنار گذاشته می‌شود.
MELIKA
« در لحظهٔ تصمیم‌گیری، بهترین اقدام انجام کار درست است و در مرحلهٔ دوم، انجام کار غلط و بدترین کاری که می‌توانی انجام دهی این است که هیچ کاری انجام ندهی. » تئودور روزولت (۱۸۵۸ ـ ۱۹۱۹)