کتاب رهیافت به فرد و داده های فردی در مطالعات تاریخ اجتماعی
معرفی کتاب رهیافت به فرد و داده های فردی در مطالعات تاریخ اجتماعی
کتاب رهیافت به فرد و داده های فردی در مطالعات تاریخ اجتماعی نوشتهٔ ابراهیم موسی پور بشلی است و انتشارات سمت آن را منتشر کرده است.
درباره کتاب رهیافت به فرد و داده های فردی در مطالعات تاریخ اجتماعی
تاریخ اجتماعی چه نگرشی به فرد دارد و نقش و جایگاه او را در مطالعات تاریخ اجتماعی چگونه ارزیابی و تعیین میکند؟ آیا صفت اجتماعی در عنوان تاریخ اجتماعی، به معنای نفی هر گونه پرداختن به فرد در این مطالعات است؟ آیا مورخان اجتماعی بهکلی نقش و کارکرد فردی را در توصیف و تبیینهای خود نادیده میگیرند یا در نگرشهای علیت شناختیشان فرد را بهطور کلی فاقد عاملیت تلقی میکنند؟
آیا تاریخ اجتماعی از آن رو که قرار است به تاریخ جمعها بپردازد، از مراجعه به دادههای راجعبه فرد (افراد بزرگ، خواص، نخبگان یا افراد معمولی) صرفنظر میکند؟ در این صورت سهم و اهمیتِ انبوه دادههایی که در انواع مختلف تاریخنگاری دربارة افراد خاص پدید آمده، در مطالعات تاریخ اجتماعی چیست؟
در این کتاب با رویکردی آموزشی، به رهیافت کلیِ تاریخ اجتماعی به «فرد» و نیز اهمیت اسناد و منابع و دادههای فردی چونان منبعی برای مطالعات تاریخ اجتماعی پرداخته شده است.
درباره نشر سمت
سازمان مطالعه و تدوین کتب علومانسانی دانشگاهها با نام اختصاری سمت، سازمانی دولتی پژوهشی وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ایران است که به نوشتن و انتشار کتابهای دانشگاهی میپردازد. این انتشارات در ۷ اسفند ۱۳۶۳ با تصویب شورایعالی انقلاب فرهنگی افتتاح شد. هدف از تأسیس این سازمان، تألیف کتابهای درسی دانشگاهی متناسب با ارزشهای ایرانی و اسلامی در رشتههای علومانسانی دانشگاهها بوده است. انتشارات سمت، علاوه بر فعالیت در حوزههای پژوهش، نگارش، ویرایش و انتشار کتاب، در برگزاری همایشهایی با موضوع کتاب درسی و نشستهای پژوهشی معطوف به اهداف و اولویتهای خود نیز فعال است. انتشارات سمت تابهحال بیش از ۲۰۰۰ عنوان کتاب و بیش از ۴۰ میلیون نسخه کتاب منتشر کرده است.
خواندن کتاب رهیافت به فرد و داده های فردی در مطالعات تاریخ اجتماعی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دانشجویان رشتهٔ تاریخ پیشنهاد میکنیم.
حجم
۰
سال انتشار
۱۴۰۱
تعداد صفحهها
۱۹۲ صفحه
حجم
۰
سال انتشار
۱۴۰۱
تعداد صفحهها
۱۹۲ صفحه