دانلود و خرید کتاب مکالمات اقیانوسی ابراهیم موسی پور بشلی
تصویر جلد کتاب مکالمات اقیانوسی

کتاب مکالمات اقیانوسی

معرفی کتاب مکالمات اقیانوسی

کتاب «مکالمات اقیانوسی» نوشتۀ ابراهیم موسی پور بشلی است و انتشارات کیوی آن را منتشر کرده است. این اثر نه‌تنها لحظاتی دلنشین و سرگرم‌کننده را فراهم می‌کند، بلکه از طریق روایت‌های نمادین، مخاطب را به درک عمیق‌تری از خود و جهان پیرامونش دعوت می‌کند.

درباره کتاب مکالمات اقیانوسی

مکالمات اقیانوسی کتابی است که با زبانی نمادین و روایتی استعاری، مفاهیم عمیقی را دربارۀ زندگی، یادگیری، تردید و رشد به تصویر می‌کشد. این اثر شامل ۴ داستان کوتاه است که هرکدام ماجرایی مستقل دارند؛ اما درون‌مایه‌ای مشترک را دنبال می‌کنند. عناوین داستان‌های کتاب مکالمات اقیانوسی عبارت‌اند از: داستان اول: صخره، موجک، مرغک؛ آغاز ماجرا. داستان دوم: کشتی یدک‌کش؛ آموختن با تردیدهای بسیار. داستان سوم: نهنگ؛ آموختن، در هماوردی پایاپای. داستان چهارم: بطری سرگردان؛ آموزاندن با تردید

داستان نخست، «صخره، موجک، مرغک»، ما را به دل اقیانوس می‌برد و از نگاه صخره‌ای که در میان آب‌های بی‌کران ایستاده است، به رابطۀ میان خشکی‌ها و آب‌های زمین می‌پردازد. روایت با زبانی ساده اما عمیق آغاز می‌شود و به ما نشان می‌دهد که چگونه موقعیت و نگاه ما به جهان، درکمان از حقیقت را شکل می‌دهد.

در داستان «بطری سرگردان» که آخرین داستان کتاب است، مفاهیم تردید و جست‌وجوی حقیقت به شکلی برجسته‌تر بیان می‌شوند. بطری‌ای که در میان امواج بی‌پایان اقیانوس سرگردان است، با مرغکی روبه‌رو می‌شود که از ساحلی سخن می‌گوید؛ اما بطری پر از پرسش و تردید است: آیا این وعده حقیقت دارد یا خیالی بیش نیست؟ آیا باید به حرف‌های مرغک باور کند؟ و اگر مرغک واقعاً چیزی از ساحل می‌دانست، چرا خودش سرگردان است؟ این گفت‌وگو میان بطری و مرغک، استعاره‌ای از جست‌وجوی حقیقت و چالش‌های باورکردن یا نکردن چیزی است که برایمان ناملموس به نظر می‌رسد. کتاب مکالمات اقیانوسی با زبانی شاعرانه و تفکر انگیز، به خواننده فرصت می‌دهد تا از دل داستان‌ها، تأملی دربارۀ زندگی، شک و یقین و مسیر یادگیری داشته باشد.

خواندن کتاب مکالمات اقیانوسی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به کودکان و نوجوانان پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب مکالمات اقیانوسی

«کجای اقیانوس بود نمی‌دانم چه فرقی می‌کند؟ موضوع سر این است که چه درکی از صخره بودن در دل اقیانوس داشته باشیم. خب... بگذارید برایتان بگویم که رابطهٔ خشکی‌ها با آب‌های کرهٔ زمین این‌طوری هاست که بعضی از خشکی‌ها همین قاره‌ها هستند که هر بچه دبستانی ای اسمشان را می‌داند و بلد است مکانشان را روی نقشه نشان بدهد. میلیاردها آدم هم توی این خشکی‌ها زندگی می‌کنند که اسمشان قاره است و دربارهٔ آن خشکی‌ها هم هزاران کتاب و داستان نوشته شده و همه‌شان هم خیلی‌خیلی مشهور شده‌اند.»