کتاب خاستگاه و گستره سواد رسانه ای و اطلاعاتی (جلد دوم)
معرفی کتاب خاستگاه و گستره سواد رسانه ای و اطلاعاتی (جلد دوم)
کتاب الکترونیکی «خاستگاه و گستره سواد رسانه ای و اطلاعاتی (جلد دوم)» نوشتهٔ اولا کارلسون با ترجمهٔ ساعده نوده فراهانی و زهرا حکیمی شاهرودی و سپیده شایقی ابرغانی و میترا سالاری و مهدی پاشایی و ویراستاری سیده سارا میرقاسمی و هانیه عظیم زادگان و معصومه اشتری ماهنی و عسل پاشایی کورعباسلو در انتشارات پشتیبان چاپ شده است.
درباره کتاب خاستگاه و گستره سواد رسانه ای و اطلاعاتی (جلد دوم)
در شرايط اشباع رسانهای، سـواد رسانهای بـه كمک مخاطبان رسانهها میآيد و ايشان را از مخاطب منفعل در مقابـل ايـن پیامها، به مخاطبی فعال مبدل میکند.
این کتاب شامل دو بخش کلی و هجده فصل مجزا است. بخش اول با عنوان «رویکردهای سواد رسانهای و اطلاعاتی» شامل پنج فصل مقدماتی است که به تعاریف کلی و مهم و رویکردهای اساسی در زمینه سواد رسانهای و اطلاعاتی میپردازد.
بخش دوم تحت عنوان «سواد رسانهای و اطلاعاتی: دانش، سیاستها و کارکردها» است. بخش دوم این مجموعه دوجلدی شامل سیزده فصل است که قسمت عملی و تحلیلی این کتاب دوجلدی را به خود اختصاص داده است. مجموع این دو بخش یا هجده فصل، گنجینهای دربارهٔ نحوه صحیح استفاده از رسانهها، شبکههای اجتماعی و فناوریهای دیجیتال را فراهم آورده است.
خوانندهٔ کتاب خاستگاه و گستره سواد رسانه ای و اطلاعاتی میتواند اطلاعات زیادی را دربارهٔ موضوعات مهمی در سواد رسانهای و اطلاعاتی کسب کند که تیتروار به برخی از آنها اشاره میشود: سواد رسانهای و اطلاعاتی، ساماندهی سواد رسانهای و اطلاعاتی در سطح ملّی، جوانان و اشتغال در رسانههای جدید، سواد رسانهای و اطلاعاتی در حوزه آموزش وپرورش، دیجیتالسازی آموزش و مدارس، سواد فیلم در عصر دیجیتال، پروژههای مشترک بین معلمها و کتابداران، سواد رسانهای و کتابخانهها، یادگیری با کار کردن و طراحی برای دموکراسی (مردمسالاری).
کتاب خاستگاه و گستره سواد رسانه ای و اطلاعاتی (جلد دوم) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب به دوستداران و فعالین حوزهٔ ارتباطات و رسانه پیشنهاد میشود.
بخشی از کتاب خاستگاه و گستره سواد رسانه ای و اطلاعاتی (جلد دوم)
«وزارت آموزش و تحقیقات - در سال ۲۰۱۸ میلادی، اسناد حاکم بر مدارس را بر اساس صلاحیت دیجیتالی و قابلیتهای تحت پوشش سواد رسانهای- اطلاعاتی، تجدید نظر و اصلاح کرد. همچنین دولت در مورد راهبرد دیجیتالیسازی برای مدارسی که شامل یکی از سه حوزه متمرکز در صلاحیت دیجیتالی برای همه افراد در مدرسه است، تصمیمگیری کرد - با این هدف که همه کودکان و دانشآموزان (بالای ۱۸ سال) باید صلاحیت دیجیتالی خود را توسعه دهند. این برنامه شامل تواناییهای سواد رسانهای و اطلاعاتی از طریق رویکرد انتقادی، مسئول و توانمند در مورد ارزیابی اطلاعات است.
وزارت تشکیلات اقتصادی و نوآوری- مسئول سیاستگذاریهای دیجیتال است. در راهبرد دیجیتال دولت از سال ۲۰۱۷ میلادی، صلاحیت دیجیتال و امنیت دیجیتال، بهعنوان دو هدف از پنج اهداف فرعی در جهت نیل به هدفی کلی مطرح شد، دال بر این که سوئد در جهت استفاده از امکانات و سرمایه دیجیتالی شدن بتواند رهبر جهان شود. سواد رسانهای و اطلاعاتی صریحاً در هر دو هدف فرعی گنجانده شده است.
وزارت دادگستری- مسئول سیاستگذاریهای حقوقی است، حوزهای که مسائل مربوط به حریم شخصی و امنیتِ اطلاعات را پوشش میدهد که هر دو مورد، جزو مقوله مهم سواد رسانهای و اطلاعاتی محسوب میشوند. در حوزه سیاستگذاریهای دفاع مدنی و آمادگی اضطراری جامعه که در پرتفوی و نمونه کار این وزارتخانه گنجانده شده است، مسائل سواد رسانهای و اطلاعاتی
هنگام پرداختن به موضوعاتی از جمله اطلاعات دروغین و کمپینهای تأثیرگذار، حائز اهمیت و مرتبط هستند.»
حجم
۲٫۳ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۰
تعداد صفحهها
۲۹۲ صفحه
حجم
۲٫۳ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۰
تعداد صفحهها
۲۹۲ صفحه