دانلود رایگان کتاب هزارتوهای بن بست‌ (جلد دوم) لیلا جلینی

معرفی کتاب هزارتوهای بن بست‌ (جلد دوم)

کتاب «هزارتوهای بن بست‌ (جلد دوم)» به سرپرستی لیلا جلینی، نوشتۀ احمدرضا افضلی، حسن خوش خبر، حوریه صنعتی زاده،  زینب فکار، طاهره شجاعی و فاطمه عشقی نژاد است و انتشارات پشتیبان آن را منتشر کرده است.

درباره کتاب هزارتوهای بن بست‌ (جلد دوم)

در دنیای امروز، با گسترش استفاده از فناوری‌های دیجیتال و اینترنت، جامعه با چالش‌های جدیدی روبه‌رو شده است که پیش‌ازاین کمتر به چشم می‌آمد. جرایم سایبری، کلاهبرداری‌های آنلاین، تهدیدات دیجیتال، و آسیب‌های مربوط به فضای مجازی، به یکی از بزرگ‌ترین معضلات امنیتی و اجتماعی تبدیل شده‌اند. با پیشرفت تکنولوژی، فرصت‌های بسیاری برای رشد و توسعه فراهم شده است، اما درعین‌حال، فضایی برای فعالیت‌های غیرقانونی و خطرناک نیز بازکرده است. در این میان، آگاهی عمومی دربارۀ چگونگی حفاظت از خود و دارایی‌هایمان در برابر این تهدیدات بیش از هر زمان دیگری اهمیت پیدا کرده است. مجموعه هزارتوهای بن‌بست در 2 جلد، پاسخی به این نیاز اساسی جامعه است. این مجموعه با استفاده از داستان‌های واقعی و پرونده‌های موجود در پلیس فتا، به شکلی جذاب و آموزنده، تلاش می‌کند تا مخاطبان را با واقعیت‌های پنهان دنیای سایبری آشنا کند.

کتاب هزارتوهای بن‌بست (جلد دوم) به سرپرستی لیلا جلینی، شامل ۱۲ داستان کوتاه بر اساس پرونده‌های واقعی پلیس فتا ایران است. درون‌مایهٔ اصلی این داستان‌ها به جرایم سایبری و اجتماعی مربوط می‌شود و هر داستان به شیوه‌ای ساده و روان نوشته شده است تا همۀ مردم بتوانند با آن‌ها ارتباط برقرار کنند. این کتاب تحت نظارت کارشناسان و مشاورین سایبری منتشر شده است و داستان‌ها از پرونده‌های واقعی الهام گرفته‌اند تا هشدارها و نکات مهمی را دربارهٔ امنیت در فضای مجازی و زندگی روزمره به خوانندگان منتقل کنند.

عناوین داستان‌های هزارتوهای بن‌بست (جلد دوم) عبارت است از: بی‌حساب‌وکتاب، شب پشت پلک‌ها، گلوریا، بیدار باش، بیعانه، چشمک ستاره‌ها، نمایش یک سقوط، قفس مجازی، بوم‌رنگ، پایان یک فرار، طعم تلخ برد و مهرو دروغ سیزده است.

در فضایی که هر روزه با اخبار کلاهبرداری‌های اینترنتی، نفوذهای سایبری و سرقت‌های دیجیتال روبرو می‌شویم، مطالعه و درک چنین آثاری به ما کمک می‌کند تا با تهدیدات پیرامونمان آگاهانه‌تر برخورد کنیم. کتاب هزارتوهای بن‌بست (جلد دوم) با زبان ساده و روایتی ملموس، پلی میان دنیای ما و واقعیت‌های ناشناخته دنیای جرایم سایبری ایجاد می‌کند. این داستان‌ها نه تنها به ما هشدار می‌دهند، بلکه راهکارهایی عملی برای پیشگیری از این گونه تهدیدات ارائه می‌دهند.

خواندن این مجموعه برای همه اقشار جامعه، از کاربران عادی فضای مجازی گرفته تا افرادی که در حوزه فناوری اطلاعات و امنیت دیجیتال فعالیت می‌کنند، ضروری است. آگاهی از خطرات پنهان و نحوه مقابله با آن‌ها، اولین قدم در راستای حفظ امنیت خود و جامعه‌مان است. این کتاب به عنوان منبعی آموزشی و هشداردهنده، می‌تواند به ما در این مسیر کمک کند و راه‌های حفاظت در برابر تهدیدات روزافزون دنیای دیجیتال را نشان دهد.

خواندن کتاب هزارتوهای بن بست‌ (جلد دوم) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به تمام کاربران فضای مجازی پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب هزارتوهای بن بست‌ (جلد دوم)

«تلفن را روی مشتری که هنوز آدرسش را کامل نداده بود، قطع کردم. از دفتر پیک زدم بیرون و قبل از آنکه جلال موتورش را خاموش کند دستم را گذاشتم روی سوئیچ و گفتم: می‌خرمش.»

۱۴۰۳/۰۸/۱۶

واقعا جهت آگاهی و شناخت و دراختیار گذاشتن تجربه و یاددآوری برای همه ونجات از به دام افتادن حقه های فضای مجازی و آگاهی از زحمات تمامی نیروهای نظامی و در این کتاب به ویژه تلاش های صادقانه پلیس فتا

- بیشتر
بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است