کتاب باران بخشایش: بهبودی درونی خود را با بخشایش آغاز کنید
معرفی کتاب باران بخشایش: بهبودی درونی خود را با بخشایش آغاز کنید
«باران بخشایش» نوشته جی. پی. واسوانی، نویسنده و سخنران انگیزشی است. نویسنده در این کتاب، بار داوری را ذرهذره از دوش آدمی برمیگیرد و پروردگار بیهمتا را داور یکتا و دادگر سراسر هستی میخواند. او از بخشایشی سخن میراند که از جایگاه خودبرتربینی و دیگران را خوار شمردن نیست، بلکه از بینش یگانگی و برابری انسانها سرچشمه میگیرد. جایز الخطا بودن آدمیزاد و بخشایشگر بودن یزدان، مطلع زرین این نگاشته است. با دریافت سحرآمیز این شاهبیت میتوان گذشتۀ آزارنده را دفن کرد، از آیندۀ پرواهمه دوری جست و در اکنون آرامشبخش و جاری، قرار گرفت و با آن روان شد. واسوانی در قالب گویا و دلنواز حکایات و داستانهای راستین، با نرمی و ظرافت و به دور از اندرزدهی خشک و دلآزار یادآور میشود: «فقط در صورتی که دیگران را ببخشید، بخشوده خواهید شد.» و رسا و تأثیرگذار هشدار میدهد: «بدون بخشایش، زندگی محکوم به چرخهای از رنجش و تلاش برای انتقام میشود!»
از معدود کتابهاییه که به همه توصیه میکنم بخونید. این کتاب رو بخونید و هر سال دوباره دوره کنید و تأثیر عمیقش رو روی خودتون و ارتباطتون با خانواده، فامیل، همکار ، دوست و آشنا ببینید.
بخشیدن آرامش با خوندن این کتاب به ما یادآوری میشه برای رسیدن به آرامش باید ببخشیم، هم خودمونو هم دیگرانو.
کتاب خیلی خوبیه
عالی
ازاین نویسنده حتما کتاب باخالق هستی را بخوانید
خوب بود
عالی بود راهکارهای خوبی برای بخشیدن یادمون میده امیدوارم بتونم راهکارهاشو تو زندگیم پیاده کنم وبه ارامش برسم