کتاب خود مقدس شما
معرفی کتاب خود مقدس شما
کتاب خود مقدس شما نوشته وین دایر است که با ترجمه سودابه مبشر منتشر شده است. این کتاب یک راهنمای کامل است برای افرادی که به دنبال راهی هستند که یک تجربه روحانی را تجربه کنند.
درباره کتاب خود مقدس شما
این کتاب چهار دستهبندی دارد و سعی میکند خواننده را با این مفاهیم آشنا کند. اول شما مقدس هستید و برای همین باید اصول کهنه اعتقادی خود را ارتقاء دهید. دوم شما وجودی روحانی دارید و باید خویشتن مقدس خود را بشناسید و با شناخت اصول کلیدی خودآگاهی خود را افزایش دهید. سوم وجود مقدس شما میتواند بر بعد نفسانی شما پیروز شود و قدرتهای شما را افزایش دهد. چهارم شما با شناخت مقدس بودن خودتان میتوانید بر تمام مردم جهان تأثیر بگذارید و جهان را روشنتر کنید. کتاب خود مقدس شما یک راهنمای جامع است برای پیروزی بر نفس شما.
خواندن کتاب خود مقدس شما را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام کسانی که میخواهند یک تجربه روحانی داشته باشند وجود مقدسشان را کامل بشناسند، پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب خود مقدس شما
هر شکستی که تجربه میکنید در واقع یک فرصت برای بدست آوردن انرژی است. این انرژی کسب شده، وسیلهای نیرومند برای پیشرفت و دستیابی شما به اهدافتان در مرحله بعد میباشد. خویشتن مقدس شما میداند که این شکستها زمینهساز موفقیت شما در حصول به این هدف است.
شکست در زندگی شخصی خود من این انرژی را بهوجود آورد که خود را به چنان سطحی برسانم که حالا این سطور را برای شما تحریر کنم. من نمیتوانستم این کتاب را به چاپ برسانم مگر آنکه خود را به سطحی بالاتر از سطوح روحانی رسانده باشم. در نظام الهی شکست اجتنابناپذیر است. کسب انرژی لازم برای حرکت به سوی سطح بالاتری از شناخت روحانی، کاملاً به خود ما بستگی دارد. پیام من کاملاً واضح است. از شکستهای خود برای رسیدن به شناخت قدرت مافوق و عشقی که همواره با توست، بهره گیر.
انرژی که تو بدست میآوری مثل یک قهرمان پرش با نیزه است که از قدرت نیزه خود برای جهش به سوی میله در ارتفاع استفاده میکند. من این شناخت روحانی را میشناسم و باور دارم که این کتاب میتواند شما را در شناخت خویشتن مقدسی که همواره با شماست، یاری دهد.
یکی از برترین کتاب هایی که در زمینه رشد معنوی و روحانی نوشته شده همین کتابه...با خوندن این کتاب،با دیدگاه های خیلی خاص و جذاب و صد البته کاربردی آشنا خواهیم شد...تاثیر فوق العاده ای روی من داشته ...قطعا در مورد
وین دایر همه کتاب هایش عالی هست و این کتاب هم برای انسانهایی که فکر بالایی دارن خیلی خوب هست
عالی بود یکی از بهترین کتابهایی بود که خوندم دلم می خواست نویسند اش را ببینم واز صمیم قلبم ازش تشکر کنم