کتاب مانند امپراتور روم فکر کن
معرفی کتاب مانند امپراتور روم فکر کن
کتاب مانند امپراتور روم فکر کن نوشتهٔ دونالد رابرتسون و ترجمهٔ نازنین سوداگر است و انتشارات شمشاد آن را منتشر کرده است. این کتاب دربارهٔ مکتب رواقی است و توضیح میدهد که این مکتب چراغ راه انسان معاصر است.
درباره کتاب مانند امپراتور روم فکر کن
مارکوس اورلیوس (آئورلیوس)، امپراتور روم، آخرین فیلسوف مشهور رواقی جهان باستان بود. اعتقادات و نظریات او تا به امروز، یکی از محبوبترین آثار کلاسیک خودیاری و رشد فردی در دنیا شناخته میشود. در کتاب مانند امپراتور روم فکر کن، دونالد رابرتسون، رواندرمانگر شناختی، زندگی و فلسفه مارکوس اورلیوس را توضیح میدهد تا یک راهنمای قانعکننده امروزی برای خرد رواقی ارائه کند؛ راهنمایی که افراد بیشماری در طول قرنها آن را دنبال میکردند تا مسیری برای دستیابی به رضایت بیشتر و تابآوری عاطفی داشته باشند.
کتاب مانند امپراتور روم فکر کن خوانندگان را همراه با مارکوس به سفری دگرگونکننده میبرد؛ از زمانی که او یک نجیبزادهٔ جوان در دربار و زیر نظر برخی از بهترین فیلسوفان زمان خود بود تا زمان سلطنت او به عنوان امپراتور روم در اوج قدرتش. رابرتسون نشان میدهد که مارکوس چگونه از آموزههای فلسفی و شیوههای شخصیاش برای ایجاد انعطافپذیری عاطفی و تحمل سختیهای زندگی استفاده کرده و خوانندگان را از طریق اعمال روشهای مشابه در زندگی خود راهنمایی میکند.
با ترکیب داستانهای قابل توجه از زندگی مارکوس و فلسفهٔ او و همچنین با بینشهایی از روانشناسی مدرن، مانند امپراتور روم فکر کن، چهرهای انسانی و امروزی به رواقیگرایی میدهد و راهنمای فرازمانی و ضروری برای رسیدگی به چالشهای اخلاقی و روانشناختی امروزی ارائه میدهد.
خواندن کتاب مانند امپراتور روم فکر کن را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به کسانی که میخواهند با تفکر رواقیگری آشنا شده و آن را در زندگی به کار ببرند پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب مانند امپراتور روم فکر کن
«مارکوس در ۲۶ آپریل سال ۱۲۱ میلادی متولد شد و زیر نظر هدرین پرورش یافت. بعدها به نام آئورلیوس ملقب شد. در کودکی او را با توجه به نام پدر و پدربزرگش با عنوان مارکوس آینوس وروس میشناختند. خانوادهی او پیش از آنکه به روم نقل مکان کنند مقیم شهر یوکوبی بودند. این شهر بخشی از باتیکای هیسپانیا بود که از ایالات امپراتوری روم به شمار میرفت. زمانی که سه سال بیش نداشت پدرش دار دنیا را وداع گفت. علت این واقعه امروزه بر ما روشن نیست. مارکوس شناخت چندانی از پدر نداشت، اما بعدها بر اساس شهرتی که از او به جای مانده بود و خاطرات جسته و گریختهای که خود داشت از جوانمردی و فروتنی پدر مطالبی نوشت.»
حجم
۰
سال انتشار
۱۴۰۱
تعداد صفحهها
۳۱۴ صفحه
حجم
۰
سال انتشار
۱۴۰۱
تعداد صفحهها
۳۱۴ صفحه