کتاب باورهای ثروت ساز (جلد اول)
معرفی کتاب باورهای ثروت ساز (جلد اول)
کتاب «باورهای ثروت ساز (جلد اول)» نوشتۀ ندا خیرمند است و انتشارات مانیان آن را منتشر کرده است. کتاب باورهای ثروتساز (جلد اول) در حقیقت دعوتنامهای است برای بازنگری در ذهنیتمان نسبت به پول، ارزش، لیاقت و فراوانی. پیامی که در لایهٔ پنهان آن نهفته این است که: تو لایق ثروت هستی، به شرطی که اجازه بدهی ذهن تو هم این را باور کند.
درباره کتاب باورهای ثروت ساز (جلد اول)
کتاب باورهای ثروتساز (جلد اول) اثری است در حوزۀ روانشناسی موفقیت و تحول فردی که با تمرکز بر مسئلهٔ باورها، تلاش میکند به ریشهٔ ذهنی فقر بپردازد و موانع درونیِ راه ثروتمندشدن را آشکار کند. نویسنده با تجربهٔ شخصی خود آغاز میکند؛ تجربهای که با خواندن کتابهایی مانند بیندیشید و ثروتمند شوید شروع شد؛ اما نتوانست پاسخ تمام پرسشهای ذهنیاش دربارۀ ثروت را بیابد. همین نارضایتی اولیه، او را به سمت مطالعهٔ گستردهتر سوق داد؛ از اثر مرکب دارن هاردی تا آثار استر و جری هیکس. آنچه او را به کشف نقطهٔ تحول رساند، آشنایی با دورهٔ روانشناسی ثروت بود؛ جایی که باورهای محدودکنندهاش دربارۀ پول را شناخت و اصلاح آنها را آغاز کرد.
او در این مسیر متوجه شد که ثروت، پیش از آنکه یک پدیدهٔ بیرونی و مالی باشد، موضوعی ذهنی و درونی است. باورهایی که اغلب ناخودآگاه در ما شکل گرفتهاند، همچون ترمزهایی پنهان، مانع حرکت ما بهسوی فراوانی مالی میشوند؛ بنابراین، نویسنده تصمیم میگیرد آنچه در طی این مسیر آموخته، ساختار داده و در قالب کتابی مفید برای دیگران عرضه کند.
باورهای ثروتساز (جلد اول) به بررسی ۲۷ باور نخست از مجموع ۱۱۸ باور محدودکنندهای میپردازد که بهزعم نویسنده، مانع اصلی تجربهٔ ثروت در زندگی بسیاری از افراد هستند. این کتاب با زبانی ساده و درعینحال پرشور، سعی میکند به مخاطب بگوید که تغییر وضعیت مالی، نه از بیرون بلکه از درون و با اصلاح نظام باورها آغاز میشود. به همین دلیل، صرف مطالعه کافی نیست؛ بلکه نویسنده خواننده را به انجام تمرینهایی هدفمند فرامیخواند که باعث درونیسازی باورهای تقویتکننده و رهاشدن از الگوهای مخرب فکری میشود. نویسنده تأکید میکند که اگر خواننده بدون مقاومت ذهنی این مطالب را بپذیرد و دست به عمل بزند، میتواند در مدت کوتاهی تحول مالی را در زندگی خود تجربه کند. او با لحنی انگیزشی و امیدبخش، مخاطب را تشویق میکند که برای ۳ ماه با تمام وجود به این مسیر اعتماد کند و نتایج شگفتانگیز آن را ببیند.
خواندن کتاب باورهای ثروت ساز (جلد اول) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به دوستداران کتابهای انگیزشی، خودیاری و موفقیت پیشنهاد میکنیم.