کتاب نماز، وضو، اذان، مسجد، نماز جماعت و نماز جمعه
معرفی کتاب نماز، وضو، اذان، مسجد، نماز جماعت و نماز جمعه
کتاب نماز، وضو، اذان، مسجد، نماز جماعت و نماز جمعه نوشتهٔ علی شبان است و انتشارات حکمت و عرفان آن را منتشر کرده است. این کتاب به نماز، وضو، اذان، مسجد، نماز جماعت و نماز جمعه در کلام چهارده معصوم (ع) میپردازد.
درباره کتاب نماز، وضو، اذان، مسجد، نماز جماعت و نماز جمعه
با توجّه به تأکید فراوان قرآن و ائمه معصومین (ع) پیرامون فریضه نماز و اقامهٔ آن و آیات و احادیث گرانسنگِ فراوان، اثربخش و مهم در اینباره، با رجوع به منابع معتبر، نسبت به استخراج تعدادی از مهمترین روایات معصومین (ع) در خصوص نماز، وضو، اذان، مسجد، نماز جماعت و نماز جمعه، کتاب نماز، وضو، اذان، مسجد، نماز جماعت و نماز جمعه نوشته شده است. این کتاب حاوی ۳۱۳ حدیث دربارهٔ نماز و مسجد است.
خواندن کتاب نماز، وضو، اذان، مسجد، نماز جماعت و نماز جمعه را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به کسانی که احادیث ائمه (علیهم السلام) و پیامبر اکرم (ص) را مطالعه میکنند پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب نماز، وضو، اذان، مسجد، نماز جماعت و نماز جمعه
«۱. پیامبر اکرم (ص): گرسنه از غذا سیر میشود، امّا من از نماز سیر نمیشوم. بحارالانوار، ج ۶، ص ۲۴۹.
۲. پیامبر اکرم (ص): بندهای نیست که به اوقات نماز توجّه داشته باشد، مگر آنکه راحتی جاندادن، جدایی از غم و اندوه و رهایی از آتش را برایش ضمانت میکنم. بحارالانوار، ج ۸۰، ص ۹.
۳. پیامبر اکرم (ص): فرزندان خود را در ششسالگی به نماز وادار کنید، در هفتسالگی آنان را در صورت ترک نماز، تنبیه کرده و در دهسالگی رختخواب آنها را جدا کنید. مستدرکالوسایل، ج ۱، ص ۱۷۷.
۴. پیامبر اکرم (ص): هنگام نماز، شیطان به سراغ انسان آمده و چیزهای مختلف را به او یادآوری میکند، تا اینکه انسان را گمراه کرده و فراموش کند چند رکعت نماز خوانده است. بحارالانوار، ج ۸۴، ص ۲۵۹.
۵. پیامبر اکرم (ص): کسی که از نماز اطاعت نکند، نماز او پذیرفته نیست؛ اطاعت از نماز این است که انسان، از فحشا و منکر دوری کند. بحارالانوار، ج ۷۹، ص ۱۹۸.
۶. پیامبر اکرم (ص): با خواندن نماز و قرآن، خانههایتان را نورانی کنید. کنزالعمّال، ج ۱۵، ص ۳۹۲.
۷. پیامبر اکرم (ص): همانا محبوبترین کارها به نزد خدای متعال نماز، نیکوکاری و جهاد برای اوست. بحارالانوار، ج ۱۰۰، ص ۱۱.
۸. پیامبر اکرم (ص): خداوند، نماز کسیکه شراب مینوشد را تا چهل روز نمیپذیرد. التهذیب، ج ۹، ص ۱۰۷.
۹. پیامبر اکرم (ص): هرکس نماز را عمدآ ترک کند، نامش را بر سر درِ دوزخ، از واردشوندگان به آن، مینویسند. الصلاة، ریشهری، حدیث ۴۷۶.
۱۰. پیامبر اکرم (ص): نماز را از روی عمد ترک نکن، زیرا کسیکه نمازش را عمدآ رها کند، آشکارا کفر ورزیده است. وسایلالشّیعه، ج ۳، ص ۲۹.
۱۱. پیامبر اکرم (ص): منافقان، نماز عصر را تا نزدیک غروب خورشید، به تأخیر میاندازند. الصلاة، ریشهری، حدیث ۱۵۹.
۱۲. پیامبر اکرم (ص): کسی که نمازش را کامل بهجای نمیآورد، مانند زن بارداری است که در نزدیکی زمان زاییدن، بچّهاش میافتد، پس نه بچهای مانده و نه وی مادر شده است. دعائمالاسلام، ج ۱، ص ۱۳۶.
۱۳. پیامبر اکرم (ص): دعای بعد از نماز صبح، برای زیاد نمودن روزی، مؤثّرتر است. بحارالانوار، ج ۸۵، ص ۳۲۶.
۱۴. پیامبر اکرم (ص): نماز صبح و نماز عشاء، در نظر منافقین، از سختترین نمازها میباشد. مستدرکالوسایل، ج ۱، ص ۱۸۳.
۱۵. پیامبر اکرم (ص): فاصله کفر و بندگی ترک نماز است. بحارالانوار، ج ۸۲، ص ۲۰۲.»