دانلود و خرید کتاب اخلاق اسلامی در قرآن و احادیث مجتبی انصاری‌مقدم
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب اخلاق اسلامی در قرآن و احادیث

کتاب اخلاق اسلامی در قرآن و احادیث

دسته‌بندی:
امتیاز:
۵.۰از ۲ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب اخلاق اسلامی در قرآن و احادیث

مسائل اخلاقی در تمام زمان‌ها اهمیت زیادی داشته است.. اخلاق نیک و پسندیده می‌تواند انسان را به خداوند نزدیک کند و یا برعکس اخلاق ناپسند می‌تواند انسان از خداوند دور کند. تمام مشکلات بشری با مراجعه با قرآن و حدیث حل شدنی است، این کتاب سه فصل دارد و در این سه فصل سعی شده است بیشتر از آیات قرآن (حدود ۴۵۰ آیه) و احادیث (حدود ۴۵۰)مرتبط با اخلاق (فضایل و رذایل) استفاده شود.
دزد
مالوری بلکمن
من زنده ام (سندی)
معصومه آباد
عروسی زن عمو عنکبوت
لاله جعفری
دیوان اشعار بیدل دهلوی
بیدل دهلوی
قابوس نامه
امیرعنصرالمعالی کیکاوس بن اسکندربن قابوس بن وشمگیر بن زیار
درس توحید؛ دوره‌ی عقاید قرآنی از سری دوره‌های نور معرفت
رضا برنجکار
مباحثی در نقد کتاب «شهید جاوید»
محمدرضا جعفری
کوه تک و چندتا گنده بک
سیدنوید سیدعلی اکبر
کوچینگ مدیران
آنه لوهر
پنجاه کلمه برای باران
آشا لمی
درس معاد؛ دوره‌ی عقائد قرآنی از سری دوره‌های نور معرفت
سید محسن میرباقری
طهارت روح: عبادت و نماز در آثار شهید مطهری
حسین واعظی‌نژاد
کتاب کار ریاضی نمونه؛ پایه‌ی هشتم
محمدعلی آزادنژاد
ریچارد سوم رخ نخواهد داد
ماتئی ویسنی یک
عکاسی از جنایتی عادی
مجید ادیب زاده
کرونولوژی تاریخ دنیا
فرید فرش‌باف‌ابریشمی
مراقبات اخلاق توحیدی (کتاب اول، یقظه و توبه)
محمدتقی فیاض‌بخش
عیب یابی و تعمیر ماشین های لباسشویی
علیرضا کبریایی
آمادگی آزمون کارشناسی ارشد و دکتری زبان تخصصی زیست شناسی (علوم سلولی و مولکولی)
گروه مولفان سنجش امیرکبیر
تا دیداری دیگر
مری هیگینز کلارک
امیرحسین
۱۴۰۰/۰۸/۲۴

هنوز کتاب رو خریداری نکردم ولی از آنجا احترام خاصی برای معصومین و احادیث ایشان قاعل هستم این کتاب رو به همه توصیه می کنم چرا که با مراجعه آن ها و عمل بهشون می توانم فضایل اخلاقی خودمون رو

- بیشتر
امام صادق علیه السلام فرمودند: إنَّ اللّهَ جَعَلَ لِلمَرأةِ أن تَصبِرَ صَبرَ عَشرَةِ رِجالٍ؛ خداوند صبر و تحمّلِ ده مرد را به زن عطا کرده است.
سیّد جواد
تمام مشکلات بشری با مراجعه با قرآن و حدیث حل شدنی است
سیّد جواد
پیامبر اکرم (ص) فرمودند: اَحَبُّ الاَعْمالِ اِلَی اللّهِ الصَّلاةُ لِوَقْتِها، ثُمَّ بِرُّ الْوالِدَینِ، ثُمَّ الْجَهادُ فی سَبیلِ اللّه؛ دوست داشتنی‌ترین کارها نزد خداوند: نماز اوّل وقت، سپس نیکی به پدر و مادر و سپس جهاد در راه خداست.
ادریس
در زندگیمان سعی کنیم با قرآن انس بگیریم تا مورد لطف خداوند متعال قرار بگیریم.
سیّد جواد
پیامبر اکرم (ص) فرمودند: النَّظَرُ فی ثَلاثَةِ أشیاءٍ عِبادَةٌ: النَّظَرُ فِی وَجهِ الوالِدَینِ و فِی المُصحَفِ و فِی البَحرِ؛ نگاه کردن به سه چیز عبادت است: به صورت پدر و مادر، به قرآن و به دریا.
ادریس
امام علی (ع) فرمودند: اَلصَّبرُ مِنَ الإیمانِ بِمَنزِلَةِ الرَّأسِ مِنَ الجَسَدِ، فَمَن لاصَبرَ لَهُ لا إیمانَ لَهُ؛ صبر نسبت به ایمان، مانند سر است به پیکر، پس هر که صبر ندارد، ایمان ندارد.
سیّد جواد
نیکی به والدین، طولانی شدن عمر را در پی دارد، پیامبر اکرم (ص) فرمودند: مَن بَرَّ والِدَیهِ طُوبی لَهُ زادَ اللّهُ فی عُمرِهِ؛ خوشا به حال کسی که به پدر و مادرش نیکی کند، خداوند عمرش را زیاد می‌کند.
سیّد جواد
بعد از یکتا پرستس، احسان به والدین آمده است (بِالْوَالِدَینِ إِحْسَانًا). دستورهای این آیه همه در قالب نهی است، مگر نیکی به پدر و مادر که در قالب امر است، یعنی نه تنها نیازارید، بلکه احسان کنید.
سیّد جواد
در کنار توحید، احسان به والدین مطرح است (لَا تَعْبُدُونَ إِلَّا اللَّهَ وَ بِالْوَالِدَینِ إِحْسَانًا). تبعیض و گرایش به یکی از پدر و مادر، ممنوع است (بِالْوَالِدَینِ إِحْسَانًا).
سیّد جواد
پیامبر اکرم (ص) اهمیت اخلاق فرمودند: اِنّما بُعِثتَ لِاُتَمِّمَ مَکارِمَ الاَخلاقِ؛ من تنها برای تکمیل فضایل اخلاقی مبعوث شده‌ام.
سیّد جواد
فردی نزد پیامبر (ص) آمد از حقّ پدر و فرزند سؤال کرد، پیامبر (ص) فرمود: باید او را با نام صدا نزند (بلکه بگوید بابا یا پدرم!) و جلوتر از او راه نرود، قبل از او ننشیند و کاری نکند که مردم به پدرش بد گویی کنند (نگویند خدا پدرش را نیامرزد!).
سیّد جواد
امام علی (ع) فرمودند: إیاک وَ العُجبَ و سوءَ الخُلُقِ و قِلَّةَ الصَّبرِ؛ فَإِنَّهُ لا یستَقیمُ لَک عَلی هذِهِ الخِصالِ الثَّلاثِ صاحِبٌ، و لا یزالُ لَک عَلَیها مِنَ النّاسِ مُجانِبٌ؛ از خودپسندی، بدخویی و کم صبری بپرهیز؛ زیرا با این خصلت‌های سه گانه، هیچ دوستی‌ای برایت راست نمی‌آید و همواره، مردم از تو کناره می‌گیرند.
سیّد جواد
در حدیثی از امیرالمؤمنین (ع) می‌خوانیم که می‌فرماید: خَیرُ النّاسِ مَن اِذَا ابتُلِیَ صَبَرَ وَ اِذَا ظُلِمَ غَفَر؛ بهترین مردم کسی است که چون چیزی به او داده شود شکر کند و چنانچه چیزی از او گرفته شود صبر نماید و اگر به او ظلم شود درگذرد.
سیّد جواد
و از خدا و پیامبرش اطاعت کنید و با هم نزاع مکنید که سست شوید و مهابت شما از بین برود و صبر کنید که خدا با شکیبایان است.
ادریس
جوانی به محضر آیت الله محمّد تقی شیرازی رسید آن بزرگوار را به شدّت مورد فحش و اهانت قرار داد. آن مرحوم همچنان ساکت بود تا جوان گفتارش تمام شد و رفت. سپس آیت الله شیرازی تعدادی هندوانه خرید و به خانهٔ وی فرستاد و فرمود: این جوان حرارت بدنش بالا رفته و همان سبب شده است که آن همه دشنام و ناسزا به ما بگوید، این هندوانه مزاج او را خنک خواهد کرد.
سیّد جواد
کلمه صبر به معنای خویشتن داری در سختی و تنگی می‌باشد. یکی ازمهم ترین ویژگی‌های مؤمنان صبور بودن آن‌ها می‌باشد، در هر کار صبر و می‌کنند؛ چرا که فرد صبور یک اعتقاد راسخ دارد. انسان صبور بدون شک یک نتیجه قابل قبولی از کارش بدست می‌آورد. صبر، انسان را به شکوفایی و خیر در دنیا و آخرت می‌رساند.
سیّد جواد
پیامبر اکرم (ص) فرمودند: اَحَبُّ الاَعْمالِ اِلَی اللّهِ الصَّلاةُ لِوَقْتِها، ثُمَّ بِرُّ الْوالِدَینِ، ثُمَّ الْجَهادُ فی سَبیلِ اللّه؛ دوست داشتنی‌ترین کارها نزد خداوند: نماز اوّل وقت، سپس نیکی به پدر و مادر و سپس جهاد در راه خداست.
سیّد جواد
جایگاه پدر و مادر بسیار والاست، انسان قادر به درک این عظمت نمی‌باشد. پدر و مادر واسطه آفرینش فرزند و مسؤول تربیت و پرورش او می‌باشند، بدین سبب در دین مقدس اسلام بالاترین تأکید در اطاعت و احترام به آنان شده است تا جایی که خداوند متعال در قرآن کریم نام آنان را در ردیف نام خود قرار داده و پس از دستور به شکرگزاری خود، بر لزوم قدردانی از آنان تأکید می‌نماید.
سیّد جواد
در حدیثی دیگر از پیامبر (ص) می‌خوانیم: جَعَلَ اللهُ سُبحَانَهُ مُکارُمَ الاَخلاقِ صِلَّةً بَینَهُ وَ بَینَ عِبادِهِ فَحَسبُ اَحَدِکُم اَن یَتَمَسَّکَ بِخُلُقٍ مُتَّصِلٍ بِاللهِ؛ خداوند سبحان فضایل اخلاقی را وسیله ارتباط میان خودش و بندگانش قرار داده، همین بس که هر یک از شما دست به اخلاق بزند که او را به خدا مربوط سازد.
سیّد جواد
و پروردگار تو مقرر کرد که جز او را مپرستید و به پدر و مادر (خود) احسان کنید اگر یکی از آن دو یا هر دو در کنار تو به سال خوردگی رسیدند به آنها (حتی) اوف مگو و به آنان پرخاش مکن و با آنها سخنی شایسته بگوی، و از سر مهربانی بال فروتنی بر آنان بگستر و بگو پروردگارا آن دو را رحمت کن چنانکه مرا در خردی پروردند.
ادریس

حجم

۴۳۱٫۱ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۶

تعداد صفحه‌ها

۳۳۳ صفحه

حجم

۴۳۱٫۱ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۶

تعداد صفحه‌ها

۳۳۳ صفحه

قیمت:
۱۰,۰۰۰
تومان