کتاب اخلاق اسلامی در قرآن و احادیث مجتبی انصاری‌مقدم + دانلود نمونه رایگان

کتاب اخلاق اسلامی در قرآن و احادیث

امتیاز
۵.۰از ۲ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب اخلاق اسلامی در قرآن و احادیث

مسائل اخلاقی در تمام زمان‌ها اهمیت زیادی داشته است.. اخلاق نیک و پسندیده می‌تواند انسان را به خداوند نزدیک کند و یا برعکس اخلاق ناپسند می‌تواند انسان از خداوند دور کند. تمام مشکلات بشری با مراجعه با قرآ�� و حدیث حل شدنی است، این کتاب سه فصل دارد و در این سه فصل سعی شده است بیشتر از آیات قرآن (حدود ۴۵۰ آیه) و احادیث (حدود ۴۵۰)مرتبط با اخلاق (فضایل و رذایل) استفاده شود.

امیرحسین
۱۴۰۰/۰۸/۲۴

هنوز کتاب رو خریداری نکردم ولی از آنجا احترام خاصی برای معصومین و احادیث ایشان قاعل هستم این کتاب رو به همه توصیه می کنم چرا که با مراجعه آن ها و عمل بهشون می توانم فضایل اخلاقی خودمون رو

- بیشتر

بریده‌هایی از کتاب

تمام مشکلات بشری با مراجعه با قرآن و حدیث حل شدنی است
سیّد جواد
پیامبر اکرم (ص) فرمودند: اَحَبُّ الاَعْمالِ اِلَی اللّهِ الصَّلاةُ لِوَقْتِها، ثُمَّ بِرُّ الْوالِدَینِ، ثُمَّ الْجَهادُ فی سَبیلِ اللّه؛ دوست داشتنی‌ترین کارها نزد خداوند: نماز اوّل وقت، سپس نیکی به پدر و مادر و سپس جهاد در راه خداست.
ادریس
در زندگیمان سعی کنیم با قرآن انس بگیریم تا مورد لطف خداوند متعال قرار بگیریم.
سیّد جواد
پیامبر اکرم (ص) فرمودند: النَّظَرُ فی ثَلاثَةِ أشیاءٍ عِبادَةٌ: النَّظَرُ فِی وَجهِ الوالِدَینِ و فِی المُصحَفِ و فِی البَحرِ؛ نگاه کردن به سه چیز عبادت است: به صورت پدر و مادر، به قرآن و به دریا.
ادریس
پیامبر اکرم (ص) اهمیت اخلاق فرمودند: اِنّما بُعِثتَ لِاُتَمِّمَ مَکارِمَ الاَخلاقِ؛ من تنها برای تکمیل فضایل اخلاقی مبعوث شده‌ام.
سیّد جواد
و از خدا و پیامبرش اطاعت کنید و با هم نزاع مکنید که سست شوید و مهابت شما از بین برود و صبر کنید که خدا با شکیبایان است.
ادریس
فردی نزد پیامبر (ص) آمد از حقّ پدر و فرزند سؤال کرد، پیامبر (ص) فرمود: باید او را با نام صدا نزند (بلکه بگوید بابا یا پدرم!) و جلوتر از او راه نرود، قبل از او ننشیند و کاری نکند که مرد�� به پدرش بد گویی کنند (نگویند خدا پدرش را نیامرزد!).
ادریس
﴿وَ وَصَّینَا الْإِنْسَانَ بِوَالِدَیهِ حَمَلَتْهُ أُمُّهُ وَهْنًا عَلَی وَهْنٍ وَ فِصَالُهُ فِی عَامَینِ أَنِ اشْکرْ لِی وَ لِوَالِدَیک إِلَی الْمَصِیرُ﴾. و انسان را در باره پدر و مادرش سفارش کردیم مادرش به او باردار شد سستی بر روی سستی و از شیر باز گرفتنش در دو سال است (آری به او سفارش کردیم) که شکرگزار من و پدر و مادرت باش که بازگشت (همه) به سوی من است.
ادریس
و پروردگار تو مقرر کرد که جز او را مپرستید و به پدر و مادر (خود) احسان کنید اگر یکی از آن دو یا هر دو در کنار تو به سال خوردگی رسیدند به آنها (حتی) اوف مگو و به آنان پرخاش مکن و با آنها سخنی شایسته بگوی، و از سر مهربانی بال فروتنی بر آنان بگستر و بگو پروردگارا آن دو را رحمت کن چنانکه مرا در خردی پروردند.
ادریس
ب. فضایلی که در ارتباط با خود انسان مطرح است؛ مانند نظافت و آراستگی، غنیمت شمردن فرصت‌ها، پرهیز از بیهوده‌گویی. ج. فضایلی که در ارتباط با دیگران مطرح است؛ مانند تواضع و فروتنی، صداقت و راست‌گویی، برادری و اتحاد، مردم‌داری، امانت‌داری، رعایت حقوق پدر و مادر.