معرفی و دانلود کتاب ویروس های ارتباط pdf + خلاصه رایگان

categoryدسته‌بندی:
خانواده و ازدواج

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب ویروس های ارتباط

کتاب ویروس های ارتباط نوشتهٔ ابراهیم میثاق است. نشر مهرستان این کتاب را روانهٔ بازار کرده است. این اثر دربارهٔ آسیب‌شناسی ارتباط و مهارت‌های مدیریت روابط در خانواده است.

درباره کتاب ویروس های ارتباط

کتاب ویروس های ارتباط در فصل ۱ به موضوع ارتباط و مسائل پیرامون آن پرداخته است. فصل ۲ که ویروس‌های ارتباط نام دارد، دربارهٔ گفت‌وگوکردن‌های سازنده و غیرسازنده، محکوم‌کردن و نیز رفتارهایی ناپسنادنه مانند تمسخر، منت‌گذاری، رسواکردن، بی‌اعتنایی، تحقیر، توهین و... است. فصل ۳ به انواع ارتباط میان زن و شوهر پرداخته و فصل ۴ پژوهش‌های مرتبط با روابط خانوادگی را برشمرده و تشریح کرده است.

خواندن کتاب ویروس های ارتباط را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به افرادی که مایل‌اند با خانوادهٔ خود و درون خانواده روابط سالم‌تری داشته باشند پیشنهاد می‌کنیم.

بخش‌هایی از کتاب ویروس های ارتباط

«یکی از راه‌های رسیدن به زندگی رضایت‌بخش، افزایش قدرت ارتباط است. ارتباط موفق در تمام حیطه‌های زندگی نقش سازنده دارد.»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب ویروس های ارتباط و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابویروس های ارتباط
فرمت کتابPDF
مجموعه و فروستکتاب خانواده نشر مهرستان

دختر کتابخون
۱۴۰۲/۱۱/۱۰

کتاب خوبیه پیشنهاد میکنم کسایی که دوست دارن رابطه خوبی با همسرشون با والدین و فرزاندشون و... داشته باشن حتما این کتاب رو بخونن نکات مفیدی داشت ، البته من هنوز تموم نکردم ولی تا اینجا لذت بردم

۱۴۰۵/۰۶/۰۸

این کتاب باورهای اشتباه من وعملکرد نا آگاهانه ورفتارهای مخرب من رو نمایان کرد تا دیگر باعث خسارت به خودم ودیگران نشوم از آقای دکتر میثاق تشکر وقدر دانی میکنم

نگارش مقاله و پایان نامهتصویر جلد کتاب نگارش مقاله و پایان نامه
سیدحمیدرضا علوی
اصول و مهارت های پایان نامه نویسیتصویر جلد کتاب اصول و مهارت های پایان نامه نویسی
سید‌حسین اسحاقی
اصول جامع جانورشناسی هیکمن (فصل ۸، اصول تکوین)تصویر جلد کتاب اصول جامع جانورشناسی هیکمن (فصل ۸، اصول تکوین)
کلیولند هیکمن
گام به گام پایان نامه نویسیتصویر جلد کتاب گام به گام پایان نامه نویسی
فرشته حاج‌محمدی
چه جوری به هم بیاییم (جلد دوم)تصویر جلد کتاب چه جوری به هم بیاییم (جلد دوم)
حسین رستمی
مهارت های زندگی خانوادگی در آئینه آیات و روایات؛ جلد دومتصویر جلد کتاب مهارت های زندگی خانوادگی در آئینه آیات و روایات؛ جلد دوم
زهرا آیت‌اللهی
آمادگی آزمون کارشناسی ارشد و دکتری زبان عمومیتصویر جلد کتاب آمادگی آزمون کارشناسی ارشد و دکتری زبان عمومی
گروه مولفان سنجش امیرکبیر
هوش معنوی و مقیاس‌های سنجش آنتصویر جلد کتاب هوش معنوی و مقیاس‌های سنجش آن
فرامرز سهرابی
راهنمای نگارش پایان نامه؛ ساختار، آیین نگارش، شیوه استناد، صفحه‌آرایی با wordتصویر جلد کتاب راهنمای نگارش پایان نامه؛ ساختار، آیین نگارش، شیوه استناد، صفحه‌آرایی با word
زهرا تهوری
دنیایی پر از صلحتصویر جلد کتاب دنیایی پر از صلح
مانا مؤمنی
قسم به عشقتصویر جلد کتاب قسم به عشق
جمعی از شاعران
بررسی معاد جسمانی ملاصدرا با تاکید بر آیاتتصویر جلد کتاب بررسی معاد جسمانی ملاصدرا با تاکید بر آیات
زهرا رفیعی پور
آئین دادرسی کیفری ۱تصویر جلد کتاب آئین دادرسی کیفری ۱