کتاب دخترانه های درگوشی
معرفی کتاب دخترانه های درگوشی
کتاب دخترانه های درگوشی نوشتهٔ گروه نویسندگان شمسه است. نشر مهرستان این کتاب را روانهٔ بازار کرده است. این اثر باهدف مهارتافزایی دختران دانشجو نوشته شده است.
درباره کتاب دخترانه های درگوشی
کتاب دخترانه های درگوشی را گروهی از نویسندگان دانشجو نوشتهاند؛ ازاینرو نگاهها و سلیقههای گوناگونی در این کتاب مطرح شده است. این گروه نویسندگان جوان با مسئولان مختلف دانشگاه گفتوگو و مصاحبه داشتهاند تا تجربه و مهارتی از قلم نیفتد.
این کتاب روایتهای کوتاهی را در بر دارد که هر یک به موضوعات مشخصی پرداختهاند. مهارتهای تحصیلی، مهارتهای ارتباطی، مهارتهای فردی و اجتماعی و مهارتهای اخلاقی از موضوعاتی هستند که در این داستانکها به آنها پرداخته شده است. فصل آخر نیز درمورد ازدواج است.
سرپرست نویسندگان کتاب دخترانه های درگوشی عاطفه صادقی است.
خواندن کتاب دخترانه های درگوشی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به دوستداران حوزهٔ روانشناسی عمومی در قالب ناداستانهایی کوتاه پیشنهاد میکنیم.
بخشهایی از کتاب دخترانه های درگوشی
«وارد اتوماسیون دانشگاه شد. کارنامهاش را که دید، انگار آبجوش روی سرش ریختند. با فونت قرمز و درشت نوشته بود: مشروط.»
کتاب بسیار عالی هست حتما بخونین مخصوصا کسانی که میخواهند بروند دانشگاه
به شخصه بسیاری از ضررهایی که در ایام دانشجویی متحمل شدم به خاطر ندانستن بود. واقعا این کتاب به (نو) دانشجویان توصیه میشه و می تونه از بروز بسیاری مشکلات جلوگیری کنه. اگرچه این کتاب برای دختران دانشجو نوشته شده
خیلییی قشنگه و کاملا کاربردی برای دختران، مخصوصا دختران دانشجو
کتاب بسیار مفیدی برای دختران دانشجو هست. نکات ریز و کامل و دقیق. همه موضوعاتی که لازمه دانشجو ها در اول راه بدونند، گفته شده. عاااللییی
بسیار عالی و کاربردی...
انتظار داشتم بهتر دوران دانشجویی وتجربیات رو روایت کنه