دانلود و خرید کتاب رهایی از وسواس بروس م. هایمن ترجمه حبیب الله قاسم زاده
تصویر جلد کتاب رهایی از وسواس

کتاب رهایی از وسواس

معرفی کتاب رهایی از وسواس

کتاب رهایی از وسواس نوشتهٔ بروس م. هایمن و چری پدریک و ترجمهٔ حبیب الله قاسم زاده است و انتشارات ارجمند آن را منتشر کرده است. این کتاب راهنمای درمان وسواس برای بیماران است.

درباره کتاب رهایی از وسواس

کتاب رهایی از وسواس کتابی‌ است استثنایی به لحاظ جنبه‌های عملی، هم برای افراد وسواسی و هم برای متخصصان بالینی. برای گرفتاران وسواسی، از این نظر مهم است که راه‌نمایی‌های عملی و سودمندی در زمینهٔ درک بیماری وسواس و استفاده از تکنیک‌های درمانی، ارائه می‌دهد و برای متخصصان بالینی، در نقش کتاب راهنما عمل می‌کند و در تمام مراحل کار شامل مصاحبه، تشخیص، انتخاب چهارچوب‌درمانی، کاربرد تکنیک‌های رفتاری و شناختی، پایش اثرات درمانی، اقدامات لازم برای جلوگیری از برگشت و عود علایم، یار و مددکار آن‌ها خواهد بود. از جمله مزایای بسیار برجسته کتاب، ارائهٔ رهنمودهای هشداردهنده و سازنده، به خانواده‌های بیماران بزرگ‌سال و کودکان وسواسی است.

ترجمهٔ این کتاب و پیش‌گفتار را حبیب‌الله قاسم‌زاده از بیمارستان روزبه و از گروه روان‌پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران انجام داده است. (New Harbinger Publications (با مجوز رسمی ترجمه))

خواندن کتاب رهایی از وسواس را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای کسانی که دچار وسواس هستند یا یکی از نزدیکانشان این بیماری را دارند مناسب است.

بخشی از کتاب رهایی از وسواس

«ارزیابی کامل مسأله وسواس، نخستین گام در رهایی از وسواس است. امّا اگر بخواهید یک‌باره از مسأله رها شوید، ممکن است این کار، شاق و حتّی دل‌سردکننده باشد. اگر بتوانید یک یا دو علامت را که در حال حاضر بیش‌ترین تداخل را در محیط کار، خانه و روابط‌تان ایجاد می‌کنند، انتخاب کنید، راحت‌تر می‌توانید برنامه خود ـ راه‌بری را تنظیم نمایید. این علایم را آماج کوشش‌های آغازین خود در برنامه، قرار دهید. اگر در این مرحله به موفقیت برسید، راحت‌تر خواهید توانست سایر علایم را که اشکال ایجاد می‌کنند، مورد آماج قرار دهید. مانند سایر موارد چالش در زندگی، موفقیت، موفقیت به ارمغان می‌آورد. اگر از شرّ علایم شدید خلاص شوید، اطمینان حاصل خواهید کرد که از شرّ سایر علایم نیز رها خواهید شد. صبور باشید و هربار فقط با یک یا دو علامت وسواس، دست‌وپنجه نرم کنید.

بسیاری از بیماران وسواسی، از چند نوع علامت وسواسی رنج می‌برند. مثلا ممکن است هم وسواس آلودگی داشته باشند و هم وارسی. یا ممکن است کسی وسواس ابتلا به ایدز داشته باشد و دستش را ۵۰ بار در روز بشوید و در عین حال، دچار افکار مزاحم آسیب‌رسانی به دیگران نیز باشد و علاوه بر آن‌ها خودش را مجبور ببیند که قفل در، گاز و وسایل برقی خانه را چندین‌بار در روز وارسی نماید. اگر شما هم دچار چند نوع علامت هستید، از خودتان بپرسید "رهایی از کدام‌یک از این علامت‌ها بیش‌ترین تفاوت را در کیفیت زندگی من ایجاد خواهد کرد؟" آن علامت را آماج آغازین خود قرار دهید. در نهایت، همه علایم وسواسی که موجب اذیت و آزار شما می‌شوند، در فصل‌های بعدی مورد بررسی قرار خواهند گرفت. در این کتاب، کمک می‌کنیم که علایم وسواس را به‌طور منظّم، مورد آماج قرار دهید.»


خودکشی
ماهیار آذر
افکار مزاحم در اختلال های بالینی
دیوید ا. کلارک
درمان شناختی - رفتاری برای اختلال اضطراب اجتماعی
استفان گ. هوفمان
رفتاردرمانی دیالکتیکی برای افسردگی و اضطراب
توماس مارا
طرحواره های شناختی و باورهای مرکزی در مشکلات روانشناختی
لارنس ریزو
راهنمای عملی درمان شناختی - رفتاری وسواس (کتاب کار)
النا یادین
رابطه درمانی در درمان های شناختی رفتاری
پائول گیلبرت
درمان مبتنی بر پذیرش و پایبندی برای زوج ها
اویگیل لو
راهنمای عملی درمان مبتنی بر پذیرش و پا‌ی بندی
استیون هیز
تاب آوری و نقش آن در ارتقای سلامت روان
اسماعیل عباسی زاغه
دستنامه افسردگی
ادوارد. اس. فریدمن
توجه آگاهی؛ راه حلی برای مشکلات روزمره
رونالد د. سیگل
راهنمای جامع CBT برای پیشگیری از خودکشی
راشل بنسون
رهایی از پیمان شکنی زناشویی (راهنمای زوج ها)
دوگلاس ک. اسنایدر
روان شناسی خرد
رسول کرد نوقابی
راهنمای کاربردی شناختی رفتاری تغییر عادت
جیمز کلیبورن
چگونه از شر اهمال کاری رهایی یابیم؟
جوزف فراری
خودیاری برای درمان پانیک (حمله وحشت)
کامیار سنایی
روان درمانی بین فردی
میرنا وایس من
علی
۱۴۰۱/۱۱/۰۴

تمرین برای درمان وسواس از دیدگاه یک ادم سالم به وسواستون نگاه کنید مثلا از نگاه یکی از اشناهاتون و این سوال رو از خودتون بپرسید اگر این افکار سراغ اون بیاد بهش اهمیت میداد؟ اگه نمیده پس چرا شما باید اهمیت

- بیشتر
کاربر peiro
۱۴۰۲/۰۳/۰۵

کتاب عالی و فوق‌العاده خیلی تو بهبودم کمکم کرد من از درمان ترکیبی دارو و درمان شناختی استفاده کردم که خیلی جواب داد اما به طور کلی وقتی در زندگی مشکلات و اضطراب ها زیاد می شه وسواس برای من

- بیشتر
atoosa
۱۴۰۲/۱۲/۲۵

برای کسایی که وسواس فکری دارن به اون‌صورت مثال نزده فقط یه دونه راهنمایی کرده برای اونایی که وسواسشون عملیه خیلی خوبه برای فکری ها به اون صورت نه

اجازه دهید افکار بد به ذهن‌تان بیایند و بروند، به‌گونه‌ای که گویی آن‌ها را از دور می‌بینید. بی‌توجّهی به افکار وسواسی، باعث تضعیف آن‌ها می‌شود. در حالی که مبارزه بر علیه آن‌ها، آن‌ها را تقویت می‌کند و به رشد و گسترش‌شان کمک می‌نماید
کاربر peiro
هر تجربه‌ای که در آن بتوانید با ترس رودررو شوید، قدرت، جسارت و اطمینان پدید می‌آورد. می‌توانید به خود بگویید: "توانستم این ترس و وحشت را از سر بگذرانم، بنابراین می‌توانم با ترس‌های دیگر نیز مقابله کنم." باید به سراغ کاری بروید که فکر می‌کنید نمی‌توانید انجامش بدهید.
tamara
یک اختلال عصبی ـ رفتاری، دست‌وپنجه نرم می‌کنند: اختلالی که ذهن‌شان را با افکار ناخواسته‌ای پُر می‌کند و در صورت نپرداختن به اعمالی تکراری و بیهوده، احساس خطر، زندگی آن‌ها را تهدید می‌نماید. تعداد این افراد کم نیست. تقریبآ از هر چهل نفر، یک نفر دچار وسواس است.
کاربر ۵۵۲۷۷۱۴

حجم

۳٫۴ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۱

تعداد صفحه‌ها

۳۹۲ صفحه

حجم

۳٫۴ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۱

تعداد صفحه‌ها

۳۹۲ صفحه

قیمت:
۹۷,۵۰۰
تومان