کتاب راهنمای ایمنی دایناسورها
معرفی کتاب راهنمای ایمنی دایناسورها
کتاب راهنمای ایمنی دایناسورها یکی از آثار نویسنده کتابهای داستان کودکان است. این کتاب با همکاری استیفن کرنسکی و مارک براون گردآوری شده و به همت هایده کروبی در ۲۴ صفحه ترجمه و در قطع خشتی در انتشارات فنی ایران به چاپ رسیده است.
درباره کتاب راهنمای ایمنی دایناسورها
محیط زندگی امروز ما بسیار پیچیده است؛ بنابراین برای زندگی سالم و موفق، کسب آموزشهای اجتماعی ضرورت دارد. تنها گذاشتن بچهها در رویارویی با مشکلات، ناهنجاریهای روانی و اجتماعی زیانآوری به دنبال دارد. این نارساییها برای کودکان و نوجوانان، فرساینده و برای جامعه، بسیار پرهزینهاند.
خواندن کتاب راهنمای ایمنی دایناسورها را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کتاب راهنمای ایمنی دایناسورها برای گروه سنی ب نوشته است. این کتاب برای کودکان و والدینی که فرزندان خردسال دارند بسیار مناسب و کاربردی است. کودکان با مطالعه این کتاب میآموزند چه نکاتی را رعایت کنند تا سالم باشند و سالم بمانند.
درباره مارک تولون براون
مارک تولون براون متولد ۱۹۴۶ نویسنده آمریکایی و تصویرگر کتابهای کودکان است. براون مینویسد و همچنین مجموعه کتابهای آرتور را به تصویر میکشد و بیشتر برای ایجاد آن سریال و نمایشهای متعدد اسپین آف مشهور است. نام دو پسر او، تولون آدام و تاکر الیوت، به جز یکی در کلیه کتابهای آرتور مخفی شده است. او همچنین یک دختر به نام الیزا دارد که نام او حداقل در دو کتاب پنهان است. او سه بار برنده جایزه امی است. وی هم اکنون در هینگام، ماساچوست زندگی میکند.
درباره استیون کرنسکی
استیون کرنسکی متولد ۱۹۵۳ در بوستون، ماساچوست، ایالات متحده است. او نویسنده بیش از ۱۰۰ کتاب داستانی و غیرداستانی برای کودکان منتشر کرده است، از جمله قصههای آمریکایی، آفریقایی و ژاپنی، داستانهایی در مورد اجنه، ترولها.
بخشی از کتاب راهنمای ایمنی دایناسورها
«شمارهتلفنهای ضروری را در یک جا زیر هم بنویس تا اگر لازم شد، از آنها استفاده کنی.
به اجاقگاز روشن و بخاری دست نزن. دستت میسوزد.
به پنجرهها مشت نزن. شیشه میشکند و زخمی میشوی.
به غریبههایی که به خانهتان تلفن میزنند نگو که در خانه تنها هستی. فقط سلام کن و بگو که اگر پیغامی دارند، بگذارند.
هرگز به چیزهایی که زیر ظرفشویی و داخل جعبة داروها هستند دست نزن. ممکن است مسموم بشوی.
اگر بزرگترها در خانه نیستند، نگذار غریبهها وارد خانه شوند. به آنها بگو که بعد بیایند.
وسایل باغبانی را سر جای خودشان بگذار.
از شاخة درخت آویزان نشو.»
خوب بود خیلی اموزنده بود!💛
من وقتی بچه بودم (حدود کلاس اول) اینو خوندم و از همون موقع تا الان چیزایی که گفته تو ذهنم مونده، مثلا اینکه موقع رد شدن از خیابان اول چپ بعد راست بعد دوباره چپ رو نگاه کنید و یسری
یه راهنمای تصویری قشنگ و مناسب برا بچه های زیر ۵ سال هست