کتاب کاش حرف گوش کن بودم
معرفی کتاب کاش حرف گوش کن بودم
کتاب کاش حرف گوش کن بودم اثر جولیا کوک یکی از کتابهای قرمز نردبان در زمینهٔ مهارتهای زندگی برای کودکان و نوجوانان است که دربارهٔ مهارت بادقت گوشدادن صحبت میکند. این کتاب با ترجمهٔ عرفانه جوادپور و سیما سودخواه در انتشارات فنی ایران (کتاب های نردبان) چاپ شده است.
درباره کتاب های نردبان
نردبان واحد کودک و نوجوان انتشارات فنی ایران است که بزرگترین مجموعه کتابهای زیستمحیطی، مهارتهای زندگی، کتابهای مهدکودک سراسر کشور و تنها ماهنامهٔ زیستمحیطی نوجوانان کشور با نام داروگ را منتشر میکند. کتابهای محیطزیستی نردبان با نام کتابهای سبز شناخته میشوند، کتابهای قرمز مخصوص آموزش مهارتهای زندگیاند، کتابهای بنفش موضوعات علمی دارند و کتابهای آبی مخصوص آموزش پیشاز دبستاناند. نردبان به عنوان یک ناشر فعال کودک و نوجوان و یک مؤسسهٔ فرهنگی تلاش میکند با تولید کتابهای مفید، کاربردی، باکیفیت و جذاب به ارتقای مهارتهای زندگی و زیستمحیطی و شکلگیری شخصیت کودکان و نوجوانان کمک کند. این ناشر با پیشبینی نیازهای فرهنگی و اجتماعی کودکان و نوجوانان و ارائهٔ محصولات فرهنگی برجسته با محتوای بومی درصدد است به بهبود کیفیت زندگی آنان کمک کند.
خواندن کتاب کاش حرف گوش کن بودم را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کودکان و نوجوانان مخاطبان این کتاباند.
بخشی از کتاب کاش حرف گوش کن بودم
«راستش من بیشتر وقتها حرفهای دیگران را میشنوم و میفهمم چی میگویند، اما حوصلهام سر میرود بخواهم به حرفهایشان گوش بدهم و به آنها عمل کنم. موقعی که خودم دستور میدهم، خیلی بیشتر حال میکنم. با دقت گوش دادن به حرفهای دیگران خیلی با شنیدن صدای آنها فرق میکند. و همهی آدمهای دنیا باید یاد بگیرند چطور هر کاری را درست انجام بدهند... حتی تو!»
من هم زیاد دوست ندارم گوش کنم دوست دارم حرف بزنم و حرف حرف خودم باشه درسته بعضا گوش میدم ولی خیلی ها اوقات دوست دارم خودم هم نظر بدم و نظرم رو قبول کنن ولی والدین من خیلی خوبن