کتاب نوشتن چه خوبه!
معرفی کتاب نوشتن چه خوبه!
کارلوس، تامی الاغه و دوستانشان در این سری از کتابهای «مهارتهای زندگی» به دنبال یادگرفتن حروف الفبا هستند تا بتوانند بنویسند.
این کتاب را استوارت جی. مورفی برای آموزش زبان انگلیسی نوشته است و سینا امینی آن را برای آموزش زبان فارسی تنظیم و ترجمه کرده است. در این کتاب آموزشی با تصاویر زیبا، کودکان همراه با کارلوس که میخواهد نوشتن اسم خودش را مانند دوستانش تامی الاغه و سارا و دیگران، یادبگیرد همراه میشوند و با کمک بزرگترها در انتهای کتاب میتوانند اسم خود را بنویسند.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب نوشتن چه خوبه! و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | نوشتن چه خوبه! |
| شابک: | ۹۷۸-۹۶۴-۳۸۹-۹۲۷-۱ |
| تعداد صفحهها: | ۳۲ صفحه |
| قیمت کتاب: | ۳۹۰۰۰ تومان |
| برچسب: | کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۸، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۹ |

اینکه کتاب به صورت حروف فارسی برگردان شده خیلی هنرمندانه است و باعث شد که برای خرید این کتاب تردید نکنم. چون پسر کلاس اولی دارم
خوب
این سدی کتاب ها هم داستان های زیبایی دارند و گام به گام و به تدریج مفاهیم خوبی را به کودک آموزش میدهند. فرزندان سه و چهارساله من از خواندن مکرر این کتاب ها خسته نمیشوند و دوستشان دارند
عالی بود..... هیچ ایرادی ندارد حتماً بخوانین