معرفی و دانلود کتاب روباه و گردش با دوچرخه pdf + خلاصه رایگان

کتاب روباه و گردش با دوچرخه

۴.۶(از ۵ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب روباه و گردش با دوچرخه

کتاب روباه و گردش با دوچرخه نوشتهٔ کوری آر. تیبر است که با ترجمهٔ معصومه نفیسی در انتشارات سیمای شرق منتشر شده است.

درباره کتاب روباه و گردش با دوچرخه

همه چیز برای روز دوچرخه‌سواری آماده است. روزی که در آن همهٔ حیوانات جنگل آماده می‌شوند تا به یک دوچرخه‌سواری دسته‌جمعی بروند. تا سر تپه رکاب می‌زنند و آنجا خوراکی می‌خورند و برمی‌گردند. همهٔ حیوانات از این موضوع شاد هستند به‌جز روباه. روباه از اینکه هرسال این ماجرا دقیقاً تکرار می‌شود، راضی نیست. او دلش کمی هیجان می‌خواهد. روباه دوست دارد اوضاع متفاوت باشد به همین دلیل یک نقشه می‌کشد. نقشه‌ای که روز دوچرخه‌سواری را تغییر می‌دهد.

کتاب روباه و گردش با دوچرخه داستانی جذاب برای کودکان است.

خواندن کتاب روباه و گردش با دوچرخه را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام کودکان علاقه‌مند به داستان پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب روباه و گردش با دوچرخه و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:روباه و گردش با دوچرخه
عنوان انگلیسی:Fox and the bike ride
موضوع:داستان کودک و نوجوانان
تعداد صفحه‌ها:۳۲ صفحه
قیمت کتاب:۶۱۰۰۰ تومان

یگانه
۱۴۰۱/۱۱/۰۲

ربطی به سن نداره شما هر کتابی که بخوای میتونی بخونی و لذت ببری . پس این کتاب برای روحیه و متفاوت بودن عالیه بخونش و شادباش . دنیای قشنگی داره داستانش

کاربر 4681978
۱۴۰۳/۰۶/۳۰