دانلود و خرید کتاب تجارت مهمان نوازی بین‌ المللی لری یو ترجمه محمدابراهیم گوهریان
تصویر جلد کتاب تجارت مهمان نوازی بین‌ المللی

کتاب تجارت مهمان نوازی بین‌ المللی

معرفی کتاب تجارت مهمان نوازی بین‌ المللی

کتاب تجارت مهمان نوازی بین‌ المللی نوشتهٔ لری یو و ترجمهٔ محمدابراهیم گوهریان و مهشید باطنی‌ دزفولی است. انتشارات چاپ و نشر بازرگانی این کتاب را روانهٔ بازار کرده است. این اثر دربارهٔ «صنعت مهمان‌نوازی» است.

درباره کتاب تجارت مهمان نوازی بین‌ المللی

کتاب تجارت مهمان نوازی بین‌ المللی با پیشگفتاری از حمید ضرغام بروجنی، عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائی، آغاز می‌شود. مقدمهٔ این کتاب را نیز محمدابراهیم گوهریان، مدیرعامل مؤسسه، نوشته است.

این کتاب مسائل پیچیده و مشکلی که ممکن است مدیران مهمان‌نوازی را (که مأمور به خدمت در خارج از کشور هستند) درگیر کند، بررسی کرده است. کتاب شامل ۵ بخش با ۱۴ فصل است که ۴ ویژگی بارز دارد:

۱) چشم‌انداز کلی میان‌رشته‌ای تحصیلات مهمان‌نوازی بین‌المللی،

۲) عملیات مدیریت اقامت و خدمات غذایی،

۳) روزآمدترین تحلیل مدیریت و پیشرفت مهمان‌نوازی بین‌المللی،

۴) برخورد جامع با موضوعات مدیریت مهمان‌نوازی.

خواندن کتاب تجارت مهمان نوازی بین‌ المللی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به دانشجویان حوزهٔ گردشگری پیشنهاد می‌کنیم.

بخش‌هایی از کتاب تجارت مهمان نوازی بین‌ المللی

«یک شرکت مهمان‌نوازی می‌تواند از طریق ساختن یک هتل به‌تنهایی یا از طریق تصاحب یک هتل موجود یا کل یک شرکت هتل‌داری در کشور میزبان وارد یک بازار خارجی شود. این گزینه مالکیت انحصاری این املاک و فعالیت‌های آن‌ها را نصیب آن هتل گسترش یافته بین‌المللی می‌کند. بنابراین، ساختن یک ملک جدید در یک کشور خارجی امکان کنترل کامل فعالیت‌های آن را برای شرکت هتل‌داری فراهم می‌آورد. بنابراین، شرکت هتل‌داری می‌تواند همه سود را نصیب خود کند؛ زیرا هیچ شریک دیگری در تصمیم‌گیری و سود آن سهیم نیست. اگرچه ساختن هتل در یک کشور خارجی نیازمند سرمایه‌گذاری مالی کلان است.

سرمایه‌گذاری کلان، شرکت هتل را در معرض خطرات سیاسی و اقتصادی بالقوه در کشورهای خارجی، به‌خصوص در کشورهای درحال‌توسعه قرار می‌دهد. وقتی بحران اتفاق می‌افتد، شرکت هتل‌داری باید تمام ضررها در دارایی‌ها و درآمد فعالیت‌ها را به‌تنهایی متحمل شود. بنابراین، مالکیت انحصاری به‌عنوان گزینه‌ای به‌منظور ورود به بازار سبب می‌شود که شرکت بیشترین سود اقتصادی را دریافت کند، اما وقتی بحران‌های سیاسی یا اقتصادی در کشور میزبان اتفاق می‌افتد می‌تواند بزرگ‌ترین خطر سرمایه‌گذاری برای شرکت باشد.

تصاحب کامل یک ملک شخصی یا یک شرکت راهبرد توسعه‌ای مهم دیگری برای ورود به یک بازار خارجی است. تصاحب هتل‌های دارای برند محلی و رستوران‌های زنجیره‌ای یا هتل‌های مستقل که شهرت خوبی دارند شرکت مهمان‌نوازی خارجی را قادر می‌کند که به‌سرعت در بازار عرضه شود و بر موقعیت بازار فعلی برای توسعه بیشتر حساب باز کند. تصاحب هالیدی‌این، به‌وسیله بریتیش باس پی ال سی، متل سیکس به‌وسیله فرنچ‌اکور و تراولوج به‌وسیله بریتیش فورت پی ال سی در اوایل دهه ۱۹۹۰ راه را برای این شرکت‌های مهمان‌نوازی اروپایی به‌منظور ورود به بازار ایالات متحده هموار کرد. ماریوت اینترنشنال حضور خود را در اروپا و آسیا از طریق تصاحب هتل‌های رنساس از نیوورلد در اوایل دهه ۱۹۹۷ بسیار تقویت کرد.

ازاین‌رو، تصاحب یک شرکت هتل‌داری مستلزم تخصیص منابع مالی کلان است. باس و اکور هر کدام بیش از ۲ میلیارد برای به‌دست‌آوردن هالیدی‌این و متل سیکس هزینه کردند. همان‌طور که در فصول قبل بحث شد، برخی کشورها سیاست‌هایی برای محدودکردن تصاحب شرکت‌های مهمان‌نوازی داخلی به‌وسیله شرکت‌های خارجی دارند. این امر گزینه‌های ورود به بازار یک شرکت مهمان‌نوازی را برای توسعه فعالیت‌هایش در برخی کشورهای خارجی محدود خواهد کرد.»

نظری برای کتاب ثبت نشده است
بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۱٫۵ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۸

تعداد صفحه‌ها

۳۵۳ صفحه

حجم

۱٫۵ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۸

تعداد صفحه‌ها

۳۵۳ صفحه

قیمت:
۸۴,۵۰۰
تومان