دانلود و خرید کتاب کارآفرینی برای دانشمندان و مهندسین کاتلین آلن ترجمه کیا پارسا
تصویر جلد کتاب کارآفرینی برای دانشمندان و مهندسین

کتاب کارآفرینی برای دانشمندان و مهندسین

معرفی کتاب کارآفرینی برای دانشمندان و مهندسین

کتاب الکترونیکی «کارآفرینی برای دانشمندان و مهندسین» نوشتهٔ کاتلین آلن با ترجمهٔ کیا پارسا و روناک عبدی باوندپوری در انتشارات چاپ و نشر بازرگانی چاپ شده است. کــارآفرینی بــرای دانشــمندان و مهندسـین، کتــابی اسـت کــه بــه فحــوای موضــوع کارآفرینی، ضرورت‌ها، شیوه‌های خلق و پیاده‌سازی، اجرا و پشتیبانی آن می‌پردازد.

درباره کتاب کارآفرینی برای دانشمندان و مهندسین

عناوین فصول کتاب به این شرح است:

فصل اول: دانشمندان و مهندسان کارآفرین

فصل دوم: شناسایی و غربال فرصت‌ها‌ی‌ فناوری

فصل سوم: طراحی و توسعه آغاز یک کسب‌‌‌‌و‌کار بر پایه فناوری

فصل چهارم: تشکیل یک گروه اثربخش

فصل پنجم: مفهوم مالکیت معنوی

فصل ششم: استراتژی حق اختراع و علامت تجاری

فصل هفتم: استراتژی‌های توسعه محصولات فناوری برتر

فصل هشتم: انتقال فناوری و استراتژی‌های ورود

فصل نهم: الگوهای پذیرش فناوری و استراتژی بازاریابی

فصل دهم: مدل تجاری

فصل یازدهم: سرمایه‌گذاری راه‌اندازی فناوری

فصل دوازدهم: سرمایه‌گذاری رشد

فصل سیزدهم: ارزیابی فناوری

مطالعه این کتاب استراتژیک قطعاً بر نوع ساختارهای فکری تصمیم‌گیران، تصمیم‌سـازان، عوامـل اجرا و غیره تأثیر زیادی خواهد گذاشت و صد البته نتایج درخشـانی درپـی خواهـد داشـت.

کتاب کارآفرینی برای دانشمندان و مهندسین را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب به مدیران و کارآفرینان پیشنهاد می‌شود.

بخشی از کتاب کارآفرینی برای دانشمندان و مهندسین

فرآیند اختراع و نوآوری عموماً از چهار دسته وسیع فعالیت‌ها تشکیل می‌شـود: ارتبـاط، کشف، اختراع و کاربرد یا نوآوری. به‌طور خلاصه ارتبـاط را مـی‌تـوان شناسـایی رابطـه‌ای تعریف کرد که ممکن است به کشف منجر شود. ارتباط همان پدیده‌ای است که در هنگام کشف چیزی جدید رخ می‌دهد. عموماً ارتباط برقـرار شـده غیرمعمـول اسـت، ماننـد گیـاه خارداری که در طبیعت به تولید بافت چسبنده ولکرو منجر شـد. حاصـل کشـف، اختـراع است که عبارت است از دستگاه جدید، فرآیند نوین یا ترکیب جدیدی از مواد که قابلیـت ایجاد کاربری‌های مفیدی از بازار (اختراع‌ها) را در زمینه‌های مختلف دارد. جزئیـات بیشـتر بخش اختراع و نوآوری فرآیند تجاری‌سازی در فصل ۲ بررسی خواهد شد.  شناسایی فرصت اگرچه اختراع یک دستگاه یا فرآیند جدید و یا نوآوری در آنچه موجـود اسـت دارای اهمیت است‌، اما این فرآیند به‌تنهایی فرصت ایجاد نمی‌کند. ،فرصت فصل مشـترك یـک فکر و نیاز بازار یا فضای تأمین نشده قابل بهره‌برداری است. پس از شناسایی یـک فرصـت، باید ارزش آن مشخص گردد. پیشنهاد ارزش غالباً بـه‌صـورت بیانیـه مفهـوم کسـب و کـار تعریف می‌شود که فناوری و کاربرد آن، مشتری یا کـاربر نهـایی فنـاوری، سـود و کـاربرد فناوري و راهبرد توزیع یا چگونگی انتقال این سود بـه مشـتری را مشـخص مـی‌نمایـد. ایـن بیانیـه، مفهـوم پایـه‌ای بـرای امکـان‌سـنجی فرصـت را در بـازار فـراهم مـی‌سـازد . معمـولاً هنگامی‌که یک مخترع فرصتی را برای یک اختراع در بـازار شناسـایی کنـد، آن‌را بـه اداره ثبت اختراع، یا در صورت کار در دانشگاه به دفترانتقال فناوری ارائه مـی‌نمایـد. هـدف از این ارائه، مستندسازی تاریخ اختراع است.

نظری برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۸٫۱ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۱

تعداد صفحه‌ها

۳۹۴ صفحه

حجم

۸٫۱ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۱

تعداد صفحه‌ها

۳۹۴ صفحه

قیمت:
۱۳۳,۹۰۰
تومان