دانلود و خرید کتاب تنها تنها سعید کشاورز

نویسنده:سعید کشاورز
امتیاز:
۱.۰از ۱ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب تنها تنها

کتاب تنها تنها نوشتهٔ سعید کشاورز است. انتشارات متخصصان این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب تنها تنها

کتاب تنها تنها سفری شاعرانه در چهار فصل زندگی است: بهار، تابستان، پاییز و زمستان. این کتاب که همچون «یادگاران مرگ» به کشف حقیقت و عشق می‌پردازد، با نثری جادویی خواننده را به عمق وجودش می‌برد. در بهار، فصل آغازهای نو، ایمان و امید زنده می‌شود. تابستان با شکوه لحظات، ما را به رهایی در خاطرات می‌برد. پاییز، فصل پذیرش تغییر، تأمل در ناپایداری زندگی را به ارمغان می‌آورد. زمستان با سکوتش، وعده تولدی دوباره را می‌دهد. نثر شاعرانه، کلمات را به طلسم‌هایی بدل می‌کند که قلب‌ها را به هم پیوند می‌دهد. این کتاب که به سه زبان (فارسی، انگلیسی، هلندی) نوشته شده، داستانی جهانی از احساسات انسانی است. «تنها تنها» سفری به سوی کشف زیبایی‌های زندگی و قصه قلب خویش است. آیا آماده‌اید به این ماجراجویی شاعرانه بپیوندید؟

درباره انتشارات متخصصان

انتشارات متخصصان با توجه به تخصص چندین ساله در صنعت چاپ و نشر کتاب و داشتن شناخت کامل و جامع از بازار، اقدام به چاپ بالغ بر ۵۰۰۰۰۰ جلد کتاب در رشته‌های ادبی شامل شعر و داستان و رمان، روان‌شناسی، جامعه‌شناسی و رشته‌های مهندسی کرده است. آغاز کار انتشارات متخصصان به سال های ۸۵-۸۶ برمی‌گردد و در طول این سال‌ها به واسطهٔ تجربه و شناخت پذیرای چاپ کتاب بیش از ۲۰۰۰ نویسنده بوده است.

خواندن کتاب تنها تنها را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران شعر معاصر پیشنهاد می‌کنیم.

آموزش شبیه سازی و تحلیل فرایندهای شیمیایی با Aspen HYSYS V8.8
مسئولیت کیفری جرایم بیماران روانی
سارا مالکی زاده
کوچینگ خود
جنی پوردی
به خویشتن جدیدتان خوش آمد بگویید!
کلی بروگان
سیاست گذاری علم و فناوری