کتاب داستان های شاهنامه و فلسفه برای کودکان
معرفی کتاب داستان های شاهنامه و فلسفه برای کودکان
کتاب الکترونیکی «داستان های شاهنامه و فلسفه برای کودکان» نوشتۀ یحیی قائدی و علی حمیدی در نشر آواهیا چاپ شده است.
درباره کتاب داستان های شاهنامه و فلسفه برای کودکان
فلسفه برای کودکان، هزارسال پس از فردوسی، اهمیت داستان و اسطوره را بازمییابد و کشف میکند که به فراموشی سپردن نقش داستان و اسطوره، همان چیزی است که با آن میتوان بخشی از شکستهای نظام آموزشی را توضیح داد. از اینرو محتوای آموزشی را بر داستان استوار میکند و در آن داستانها از اسطورهها مدد میگیرد و امیدوار است از رهگذر اندیشیدن و گفتوگو به شاگردان کمک کند تا آرامآرام خود را در اسطوره جا کنند و نظمهای خیالی خود را بسازند و از این راه جهان را ساخته و متحدتر کنند.
کتاب داستان های شاهنامه و فلسفه برای کودکان را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
بخشی از کتاب داستان های شاهنامه و فلسفه برای کودکان
در زمانهای بسیار دور پهلوانی زندگی میکرد بنام سام نریمان، وی دلاوری بیهمتا بود اما فرزندی نداشت. او از اینکه فرزندی ندارد بسیار ناراحت بود و شب و روز به درگاه خداوند راز و نیاز میکرد و از خدا میخواست که به او فرزندی بدهد. سالها و ماهها گذشت تا اینکه سرانجام همسرش باردار شد و بعد از نه ماه انتظار، همسر سام پسری به دنیا آورد که نامش را زال گذاشتند. اما این پسر بسیار زیبا و خوش صورت بود. او با بچههای دیگر تفاوت داشت و تمام موی تنش سفید بود. وقتی مادر فرزندش را اینگونه دید تا یک هفته به سام چیزی نگفت. چون میترسید که سام از اینکه فرزندش با بچههای عادی تفاوت دارد بسیار ناراحت شود. خلاصه، بعد از یک هفته سکوت، دایهٔ زال تصمیم گرفت که موضوع را به سام بگوید. پس به نزد سام رفت و به او گفت:
«ای پهلوان، همسر تو پسری به دنیا آورده که بسیار زیبا و تندرست و سالم است و هیچ عیب و نقصی در اندام او نمیبینی. تنها چیزی که هست اینکه تمام موی او از موی سر گرفته تا ابرو و مژه همه مانند برف سفید است. اما تو ناراحت نباش و ناسپاسی نکن و غمگین نشو. بین او و بچههای دیگر، جز رنگ مویش تفاوتی وجود ندارد پس با او با تبعیض برخورد نکن و او را بپذیر».
حجم
۱۴۲٫۰ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۰
تعداد صفحهها
۱۴۴ صفحه
حجم
۱۴۲٫۰ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۰
تعداد صفحهها
۱۴۴ صفحه
نظرات کاربران
مثل آثار دیگر این نویسنده، متن کتاب پر از غلطهای دستوری و نگارشی است که ارزش متن اصلی شاهنامه را از بین برده است. نقدی به طاقچه: چرا صفحهبندی نسخه الکترونیک با نسخه چاپی تفاوت دارد؟ شماره صفحات متفاوت است و
کتاب بسیار مناسبی برای کودکان است.