کتاب روش های تحلیل اختلالات یادگیری ویژه کودکان پیش دبستانی و دبستان
معرفی کتاب روش های تحلیل اختلالات یادگیری ویژه کودکان پیش دبستانی و دبستان
کتاب روش های تحلیل اختلالات یادگیری ویژه کودکان پیش دبستانی و دبستان نوشته پری دانشور است. کتاب روش های تحلیل اختلالات یادگیری ویژه کودکان پیش دبستانی و دبستان یکی از کاربردیترین کتابها برای مربیان و معلمان کودکان است.
درباره کتاب روش های تحلیل اختلالات یادگیری ویژه کودکان پیش دبستانی و دبستان
کودکان در سن پیشدبستانی بسیار خودمحور و فعال هستند از نیروی تخیل و خلاقیت خوبی برخوردار هستند که یک مربی توانمند میتواند که از آنها به خوبی استفاده و خلاقیت کودک را شکل دهد. اکثر کودکانی که دچار اختلالات هستند از خوب کار نکردن حس پنجگانه رنج میبرند. اگر در سنجش قبل از پیشدبستان پی به این نکته برده شود میتوان با تقویت این حس کودک را از اختلال نجات داد تا به راحتی بتواند در کلاس اول این مشکل را رفع نماید. هدف از تشکیل پیشدبستانی آماده کردن کودک برای دروان تحصیلی شاد و با هدف است. در پیشدبستان اجازه داده میشود که کودک تعامل با محیط را یاد گرفته و خود با آموختن مهارتهای لازم به استقلال و خودکفایی برسد. هدف از نگارش و جمعآوری این کتاب کمککردن به کودکانی است که در مرحله اختلال یادگیری قرار گرفته و نمیتواند که چهطور از این مشکل بیرون بیاید. این کتاب سعی دارد به مربیان کمک کند بتوانند اختلالات یادگیری کودکان را تشخیص دهند و هرچه زودتر اقدامات لازم برای کمک به آنها را شروع کنند.
خواندن کتاب روش های تحلیل اختلالات یادگیری ویژه کودکان پیش دبستانی و دبستان را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام مربیان و معلمان پیشدبستانی و سالهای اول ابتدایی پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب روش های تحلیل اختلالات یادگیری ویژه کودکان پیش دبستانی و دبستان
با استفاده از کتابهای نوشته شده به تألیف: خانم آزیتا محمدپور به نام تقویت حافظه و همچنین کتاب مفاهیم ریاضی پیشدبستان به تألیف سندس بزیان میتوان تا حدودی به کودکان کمک نماید که پیشرفت قابل توجهی در این زمینه داشته باشند. کودکان ما باید در پیشدبستانی به قدرت مهارت دیداری شنیداری گفتاری برسند. در این صورت کودکان در این زمینه کلاس را اداره و مربی را به کشف خلاقیت و فکر نو میرساند. مهارت ادراکی حرکتی/ مهارت ادراکی دیداری و همچنین مهارت ادراکی شنیداری در این نوگلان تقویت میگردد. در سال گذشته کودکانی که از نظر مربی دارای اختلالات یادگیری بودن ارجاع داده شدند. این کودکان یا از مهارت نوشتاری یعنی تعامل و حفظ فاصله با کاغذ و نداشتن مهارت حسی در رنج بودند که به کودکان در نوشتاری کمک ویژهای شده است. در کودکانی که مهارت دیداری ضعیفی داشتند نوع تمرین امتداد بینایی داده شد با این تمارین هم در این مبحث آشنا میشوید. در کودکانی که از نظر ادراکی حرکتی مشکل داشتند نیز به همین صورت حرکات و تمارینی که در صفحات بعد مشاهده میکنید وجود دارد. کودکانی که از تجسم فضایی در رنج بودند و دچار اختلال در ادراکی حرکتی دیداری بودند موردتوجه قرار گرفته شده است. اگر در مبحث پیشدبستانی به این نکته توجه شود که کودکی که تاکنون در کانون خانواده بوده و هیچ تعاملی با دنیای بیرون و افراد دیگری ندارد به خوبی نمیتواند از این مهارتها به موقع و به جا استفاده کند پس در نتیجه در سنجش اولیه دچار مشکل گشته و نمیتواند همکاری لازم را با مربی داشته باشد. با استفاده از کتاب اختلالات یادگیری همچنین مطالعه کتاب آنچه پیشدبستانی و کلاس اولیها باید بدانند میتوان به آنها مقداری کمک نمود. کودکان از مبحث اعتماد امنیت و همچنین تعامل با محیط بیرون برقراری ارتباط با کودکان دیگر و مربی رنج میبرند که بستگی به تیپ شخصیتی آنها دارد که چطور در جمع قرار بگیرند.
حجم
۴٫۴ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۷
تعداد صفحهها
۷۵ صفحه
حجم
۴٫۴ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۷
تعداد صفحهها
۷۵ صفحه
نظرات کاربران
تمرینات عملی و مناسبی دارد برای کارکردهای شناختی پایه و اجرایی