کتاب می خواهی دوست من باشی؟
معرفی کتاب می خواهی دوست من باشی؟
کتاب می خواهی دوست من باشی؟ نوشتهٔ اریک باتو است و با ترجمهٔ ویدا رامین در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان منتشر شده است.
کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان که در سال ۱۳۴۴ پایهگذاری شد، گستردهترین شبکهٔ کتابخانههای کودکان و نوجوانان را دارد و از برجستهترین تولیدکنندگان کتاب کودک است. این سازمان علاوه بر کتاب، محصولات فرهنگی دیگری مانند فیلم و سرگرمیهای سازنده و موسیقی نیز برای کودکان تولید میکند.
درباره کتاب می خواهی دوست من باشی؟
کتاب می خواهی دوست من باشی؟ داستان یک موش سبز کوچک است که کنار موشهای خاکستری زندگی میکند. او یک مشکل بزرگ دارد، موشهای خاکستری او را دوست نداشتند و نمیخواستند با او دوست باشند پس تصمیم میگیرد یک سفر ماجراجویانه را آغاز و یک دوست پیدا کند.
خواندن کتاب می خواهی دوست من باشی؟ را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام کودکان علاقهمند به داستان پیشنهاد میکنیم.
کتاب با سطوری کوتاه،روان و قابل فهم برای کودکان، مترجم کتاب خانم رامین خودش آشنا با ادبیات کودک ونوجوان است و در ترجمه کتاب تجربه خوبی دارد
کتاب ساده و روانی است برای کودکتن گروه سنی الف. توجه به تفاوت ها و اینکه علی رغم تفاوتها می توانیم با یکدیگر دوست باشیم... #1403-3
یک کتاب تصویری زیبا. دوستی زیباست
چیزی که توجهم رو جلب کرد این بود که موش سبز با موجوداتی که سبز بودند میخواست دوست بشه یعنی از روی ظاهر قضاوت میکرد و فکر میکرد وقتی رنگشون سبزه به این معنی هست که شبیه به هم هستند
برای کودکان بسیار عالی و آموزنده