خواندن نظراتمعرفی کتاب به کودکان اعتماد کنیم: مبانی روانشناسی رشد شناختی در برنامه فلسفه برای کودکان
چه رسالتی در تربیت فرزندانمان والاتر از آن که شرایطی فراهم آوریم تا این موهبت بزرگ الهی و یگانه عامل برتری بشر از سایر مخلوقات، که همانا قدرت تفکر عقلانی است، روز بروز بالندهتر و عقلاییتر گردد؟ و چه ثروتی ماندگارتر از آنکه قدرت قضاوت، داوری و استدلال فرزندانمان را، برای تشخیص مسیر درست زندگی از همان اوان کودکی برای زندگی آینده تقویت نماییم؟ بقول آیت الله فلسفی(ره) خوبی و بدی، پاکی و ناپاکی، قوّت و ضعف ملت فردا را باید در روش تربیت کودکان امروز جستجو کرد. به عبارت دیگر وضع روحی و اخلاقی و کیفیت رفتار و گفتار مردم هرعصری محصول بذرهای تربیتی است که در ایام کودکی در مغز آنان افشانده شده است.
بدین نگاه، اکنون چندین دهه است که برنامهای جامع و مدون تحت عنوان "فلسفه برای کودکان" جهت پرورش عادتهای تفکر تأملی و انتقادی به شیوهای اشتراکی و ابزارهایی تخصصی در بیش از یکصد کشور جهان، کودکان را به عادت های زیبای استدلال، تأمل، داوری اندیشمندانه، تجربه ایده ها، تعاملی جمع مدارانه و آزادی و استقلال اندیشه و بیان در یک حلقه کندوکاو دعوت میکند. این کتاب تلاشی است در حمایت از آنان که میخواهند به کودکان اعتماد کنند و آنها را برای صالح ترین عمل در جامعهای پر چالش آماده سازند.
غایب بزرگ مدرسه: کند و کاو اخلاقی- جلد اول
مارکمتیو لیپمن
غایب بزرگ مدرسه: کندوکاو اخلاقی- جلد دوممتیو لیپمن
فلسفه در کلاس درسرون شاو
کودکان و مهارت تفکرماتئو لیپمن
بچههای مصرفگرا؛ فرزندانمان را در برابر یورش تبلیغات و بازاریابها حفظ کنیممریم مشایخ
مبانی نظری فلسفه برای کودکانیحیی قائدی
جنسیت و نقش پردازی های جنسی در قرآنزهرا محققیان
دایره المعارف جنبش های دینی نوظهورپیتر بی کلارک
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
خیلی فرمتش بده چشم درد میگیریم که بخوایم اینو بخونیم
من الان واقعا مرددم کتاب 432 صفحه ای پی دی اف رو دانلود کنم یا نه؟ شکنجه است مطالعه اش