کتاب مدیریت فرایند کسب و کار در صنایع شیمیایی و داروسازی
معرفی کتاب مدیریت فرایند کسب و کار در صنایع شیمیایی و داروسازی
کتاب الکترونیکی «مدیریت فرایند کسب و کار در صنایع شیمیایی و داروسازی» نوشتهٔ گایدو گرونه و استفان لاکمن و والکر کلای و استفان مینهارد با ترجمهٔ حسین وظیفه دوست و امین اردلان در انتشارات چاپ و نشر بازرگانی چاپ شده است. این کتاب به بررسی بازارها، روششناسی و مثالهایی از مدیریت فرایند کسب و کار میپردازد.
درباره کتاب مدیریت فرایند کسب و کار در صنایع شیمیایی و داروسازی
این کتاب در چهار فصل به بررسی صنایع فرایندی با تمرکز بر صنایع داروسازی و شیمیایی میپردازد.
در فصل اول بخشهای صنایع تولیدی داروسازی و شیمیایی فرایندی و بازارهای جهانی مواد شیمیایی مطرح میشود و به ارایه آمار و ارقام کلیدی در این زمینه پرداخته میشود. همچنین محیط بازار این صنایع از جمله محیطهای اقتصادی، تکنولوژیکی، سیاسی و قانونی و جمعیتشناختی به همراه آمارهای کاربردی آن مورد تجزیه و تحلیل قرار میگیرد.
فصل دوم به مدیریت فرایند کسب و کار با رویکرد اقدامات تجاری میپردازد و شیوه مدیریت فرایند کسب و کار را با ارایه یک مثال کاربردی بیان میکند. همچنین برخی فرایندها و مراحل که در مدیریت فرایند کسب و کار باید از قبل تعریف شوند را به طور کامل تشریح مینماید.
در فصل سوم طرحریزی فرایندهای کسب و کار در صنایع فرایندی به همراه برخی نمونههای منتخب مورد بحث و بررسی قرار گرفته است. تحقیق و توسعه در صنایع شیمیایی و جایگاه یابی حوزه فرایند تحقیق و توسعه در زنجیره ارزش شرکتهای تولید مواد شیمیایی و ایدهها و الزامات آن به عنوان یک ضرورت ویژه عوامل موفقیت و شاخصهای کلیدی عملکرد تبیین میگردد. سپس آزمونهای آزمایشگاهی، آزمایشات مقدماتی و تولید انبوه، تکنولوژی کاربردی، مدیریت پروژه و مدیریت موجودی مورد بررسی قرار میگیرد. در ادامه فصل طرحریزی فرایندها و جایگاه یابی طرح ریزیها به عنوان مبنایی برای مدیریت شرکتها، برنامهریزی فروش و عملیات، برنامهریزی تقاضا، برنامهریزی تامین، برنامهریزی تولید و فروش و بازاریابی در صنعت داروسازی و جایگاه یابی حوزه فرایند فروش و بازاریابی در زنجیره ارزش شرکتهای داروسازی و همچنین مدیریت کمپینهای بازاریابی، مدیریت فروش مستقیم و غیر مستقیم در صنعت داروسازی بحث و بررسی میشود. در نهایت پشتیبانی و خدمت رسانی به مصرف کننده و فرصتها و عوامل موفقیت و شاخصهای کلیدی عملکرد ارایه میشود.
در نهایت در فصل چهارم به جمعبندی مباحثی که پیشتر طرح شد پرداخته میشود.
کتاب مدیریت فرایند کسب و کار در صنایع شیمیایی و داروسازی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
مطالعه این کتاب را به مدیران شرکتهای صنایع دارویی، آرایشی، بهداشتی و شیمیایی، متخصصان داروسازی، اساتید محترم دانشگاه و دانشجویان به ویژه رشتههای داروسازی، مدیریت بازرگانی، مدیریت تکنولوژی، مدیریت صنعتی، مهندسی صنایع و کامپیوتر توصیه مینماییم. همچنین کتاب حاضر میتواند مرجع موثری برای مدیران بازاریابی، فروش، تحقیق و توسعه و مهندسان کامپیوتر مخصوصاً علاقه مندان به برنامه نویسی نرم افزار و اپلیکیشنهای مرتبط با صنایع شیمیایی و دارویی باشد. همچنین دانشجویان رشتههای مذکور میتوانند به منظور درک گستردهای از کاربرد مدیریت فرایند کسب و کار در صنعت، از این کتاب بهره ببرند.
بخشی از کتاب مدیریت فرایند کسب و کار در صنایع شیمیایی و داروسازی
صنایع شیمیایی به شرکتهایی اطلاق میشود که در گستردهترین حالت ممکن با فرایندهای تبدیل و تولید مواد خام مصنوعی یا ترکیبی سروکار دارند. این مواد عموما توسط دیگر صنایع بیشتر برای تولید محصولات با مصرف صنعتی و کمتر مورد توجه مصرفکنندگان خاص به کار برده میشوند. همانند صنایع فرایندی، توافق عمومی بر سر حوزه کاری صنایع شیمیایی وجود ندارد. از اینرو تعریفی دقیق برای این صنعت ارائه نشده است. طبقه بندیهای رسمی جهانی نیز نقطه مشترک کمی به لحاظ تاریخی، مواد شیمیایی پایهای، مواد شیمیایی تخصصی، مواد شیمیایی کشاورزی، داروسازی و کالاهای مصرفی با یکدیگر دارند. در این ۵ حوزه تفاوتهایی به لحاظ ساختار، رونق و توسعه، بازار و دیگر مسائل خاص وجود دارد اما در بسیاری موارد تفاوت چشمگیری میان این حوزهها به چشم نمیخورد. عموما صنایع شیمیایی را میتوان به دو بخش تقسیمبندی نمود:
۱. مواد شیمیایی پایه (مواد اولیه) که موادی در حجمهای بالا میباشند که بدون تفکیک محصول تولید میشوند. این مواد، مواد اولیهای محسوب میشوند که نیاز است فرایندهای دیگری نیز بر روی آنها صورت گیرد. این مواد عبارتند از: مواد شیمیایی غیرآلی یا غیر طبیعی، مواد پتروشیمی در مقادیر انبوه (فلهای)، مواد واسط شیمیایی ارگانیک، مشتقات پتروشیمی و دیگر مواد شیمیایی صنعتی، رزینهای پلاستیکی، لاستیکهای مصنوعی و فیبرهای ترکیبی یا مصنوعی.
تولید مواد شیمیایی پایه یک کسب و کار بالغ است. قیمت این مواد تا حد زیادی با هزینههای بهرهبرداری از ظرفیت ذخیرهسازی مواد خام در ارتباط است. شرکتها عموما از استراتژیهای مدیریت کم هزینه برای کاهش قیمت این مواد تولیدی بهره میگیرند که حاشیه سود پایین و حساسیت بالا نسبت به چرخههای اقتصادی از جمله این استراتژیهای کاربردی میباشند. دسترسی به مواد خام و سرمایههای انبوه مورد نیاز (اندازه کارخانه، تکنولوژی) و الزامات انرژی، از موانع عمده ورود به این عرصه به شمار میروند.
۲. مواد شیمیایی ویژه یا خاص، متمایز از دیگر مواد بوده و اغلب به لحاظ تکنولوژیکی محصولاتی پیشرفته شناخته میشوند. این مواد در حجم کمتر از مواد شیمیایی پایه تولید شده و برای مصارف خاص بهکار برده میشوند. یکی از مشخصههایی که این مواد را از مواد شیمیایی پایه متمایز میسازد، مولفه خدماترسانی گسترده به مصرفکننده یا خدمات رسانی فنی این مواد است. به عبارتی دیگر مواد شیمیایی خاص بیشتر به دلیل کاربرد آنها فروخته میشوند تا مواد تشکیل دهندهشان. از جمله نمونههای این مواد میتوان به روکشها، مواد چسبی و مواد درزگیر اشاره نمود.
حجم
۳٫۵ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۰
تعداد صفحهها
۲۸۲ صفحه
حجم
۳٫۵ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۰
تعداد صفحهها
۲۸۲ صفحه