کتاب مناقب اهل بیت (ع)
معرفی کتاب مناقب اهل بیت (ع)
کتاب مناقب اهل بیت (ع) نوشته سیدمحمدحسین حسینی طهرانی است. این کتاب را انتشارات مکتب وحی منتشر کرده است.
درباره کتاب مناقب اهل بیت (ع)
تمام بشر دارد بهسوی خدا حرکت میکند، ولی فرق است بین آن کسی که بهسوی خدا میرود و به مقام معرفت میرسد و در تحت تجلّیات صفات جمال واقع میشود، با آن کسی را که از روی قهر و غضب و در تحت تجلّیات صفات جلال و غضب و طلوع مقام قهر و عظمت، بهسوی خدا میبرند؛ همۀ اینها ادراک خدا کردهاند و در روز قیامت بر هیچکس مطلب مخفی نمیماند، ولی بین مؤمنین که به مقام معرفت حقیقی میرسند و ملتذّ به لذّت مناجات پروردگار و لقاءِ خدا هستند و بین کافرین و مشرکین که در تحت صفات قهر پروردگار هستند، تفاوت بسیار است.
این راهی را که مردمِ مختلف طی میکنند بهواسطۀ غرائز و ملکات خود طی میکنند، و ملکات هم مختلف است؛ باید همۀ افراد بشر را به یک میزان تربیت کرد که غرائزشان را اصلاح کنند، صفاتشان را اصلاح کنند، ملکاتشان را اصلاح کنند، آن غلّ و غشّ را بیرون بکشند، نقاط ضعف را در خود ترمیم کنند، بدبینی و حسد و بخل و کبر و استکبار را از خود دور بریزند، شهوت و غضب را در حدّ معیّنی که مطلوب است نگاه دارند و از تجاوز و زیادهروی خودداری کنند، این میشود صراط مستقیم؛ یعنی آن راهی که انسان را به خدا میرساند ولی خیلی آن راه، راه نزدیکی است. این کتاب با مناقب اهل بیت (ع) به شما کمک میکند تا بتوانید از راه درست در راه خداوند قدم بردارید.
خواندن کتاب مناقب اهل بیت (ع) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام کسانی که بهدنبال رسیدن به خداوندند پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب مناقب اهل بیت (ع)
پیغمبر در امیرالمؤمنین درخشید. حالا اگر من بخواهم کیفیّت درخشش انوار پیغمبر را در امیرالمؤمنین برای شما بیان کنم، این خیلی بهطول میانجامد؛ نه مجلس ما فعلاً اقتضاء دارد، نه وقت مجال میدهد! اجمالاً تمام غرائز و ملکات و آن صفاتی که در خاتم الأنبیاء و المرسلین و یگانه معلّم بشر است و به نصّ آیۀ قرآن، انبیاء در روز قیامت که در پیشگاه پروردگار حاضر میشوند، شهید و گَواه بر أعمالشان، پیغمبر ما است؛ امیرالمؤمنین علیه السّلام خلیفه و نائب اوست، یعنی پیغمبر او را بهجای خود گذاشته و گفته است: یا علی، من میروم، تو جای منی! یکهمچنین نسبتی داده است؛ و این ولایت است. ولایت امر اعتباری نیست؛ خاصیّتی است در نفس که روی آن خاصیّت و براساس تکوین و به پیرو تکوین، پروردگار هم اعلان تکوین میکند.
این صفات راه بهسوی خداست، صفات امیرالمؤمنین خدا نماست؛ در امیرالمؤمنین شائبۀ خودپسندی نیست، چون خودی نمیبیند؛ مالدوست نیست، چون خودی نمیبیند که تعلّق مال را به خود بدهد؛ تمام افراد بشر را مانند دانههای شانه، یکردیف و متّصل به مبدأ میبیند، همۀ عوالم و تمام موجودات را به این نظر نگاه میکند، و از این نقطۀ نظر بین مسلمان و کافر و یهودی و نصرانی فرق نمیگذارد.
در ولایت آن حضرت شخص یهودی و نصرانی هم گرسنه نبود؛ آن حضرت به او میرساند. داستان حرکت حضرت و برداشتن انبان نان و خرما و قسمت کردن به فقرا و رفتن در آن خرابه و به یهودی کور دادن را که لابد شما شنیدهاید. بعد از اینکه امیرالمؤمنین از دار دنیا رفت و حسنین با برادران و اصحاب برمیگشتند و از آن خرابه عبور کردند و پیرمرد یهودی نابینا را دیدند، رفتند سراغش و دیدند که دارد از حال میرود.
ـ چه خبر است؟
«یک مردی بود که شبها میآمد و پهلوی من مینشست و نان و خرما دهان من میگذاشت، سه روز است که نیامده و من دارم میمیرم!» گفتند: «میدانی چه کسی بود؟!» گفت: «نه، هرچه من میگفتم، میگفت: ”من عبدالله هستم، بنده خدا هستم!“ خودش را معرّفی نمیکرد.» گفتند: «او پدر ما امیرالمؤمنین است!»
حجم
۲٫۸ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۷
تعداد صفحهها
۲۷۹ صفحه
حجم
۲٫۸ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۷
تعداد صفحهها
۲۷۹ صفحه
نظرات کاربران
عالی