دانلود و خرید کتاب چطور اسباب بازی مناسب برای کودکان انتخاب کنیم فتانه سادات میرمحمد میگونی
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب چطور اسباب بازی مناسب برای کودکان انتخاب کنیم

کتاب چطور اسباب بازی مناسب برای کودکان انتخاب کنیم

معرفی کتاب چطور اسباب بازی مناسب برای کودکان انتخاب کنیم

کتاب الکترونیکی «چطور اسباب بازی مناسب برای کودکان انتخاب کنیم» نوشتهٔ فتانه سادات میرمحمد میگونی در انتشارات آذرفر به چاپ رسیده است. اسباب‌بازی برای کودکان نوعی غذای روانی محسوب می‌شود که البته از مهم‌ترین نیازهای کودکان نیز به‌حساب می‌آید و جزئی از زندگی آن‌ها را تشکیل می‌دهد. اگر اسباب‌بازی‌های کودکان بادقت و متناسب با سن آن‌ها انتخاب شود می‌تواند تأثیر مثبتی در زندگی اجتماعی، روانی و فکری افراد بگذارد. به همین دلیل انتخاب اسباب‌بازی مناسب برای کودکان از اهمیت زیادی برخوردار است.

درباره کتاب چطور اسباب بازی مناسب برای کودکان انتخاب کنیم

نیازها، علایق و انتخاب کودکان در هر سنین متفاوت است و متناسب با رشد آن‌ها تغییر می‌کند. می‌توان گفت بازی یکی از فعالیت‌های بسیار مهم برای رشد کودکان است . به این دلیل که نیازها و علایق کودکان در هر دوره سنی تغییر می‌کند در نتیجه اسباب بازی‌هایشان نیز متناسب با رشد آن‌ها تغییر می‌کند. رشد کودکان در دوران کودکی بسیار سریع است و این رشد سریع تغییرات زیادی را در نیازهای کودک به وجود می‌آورد . بازی نقش بسیار مهمی در رشد مهارت‌های کودک دارد، کودکان در هنگام بازی مهارت برقراری ارتباط و روابط اجتماعی را یاد می‌گیرند. ویژگی‌های کودکان در هر دوره سنی تغییر می‌کند بنابراین نیازهایشان نیز تغییر کرده به همین دلیل نوع بازی و وسایل بازی‌شان نیز باید تغییر کند و متناسب با سن آن‌ها انتخاب شود.

کتاب چطور اسباب بازی مناسب برای کودکان انتخاب کنیم را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای والدین و افرادی که با کودکان در ارتباط هستند، پیشنهاد می‌شود.

بخشی از کتاب چطور اسباب بازی مناسب برای کودکان انتخاب کنیم

ویژگی‌های بازی کودکان‌:

 ا) ویژگی جسمانی بازی‌: ضمن بازی، کودک می‌دود، از پله‌ها بالا و پایین می‌پرد، خم و راست می‌شود، رکاب می‌زند و ... . در تمام این حالات کودک از عضلات و اندام‌های مختلف کمک می‌گیرد و این عمل سبب تقویت آنها می‌شود. بازی مکانیسم‌های داخلی بدن مانند تنفس، گردش خون، اعصاب، هضم، جذب و دفع و ... تنظیم می‌کند‌.

 ۲) ویژگی‌های درمانی بازی‌: بازی نه‌تنها به کودک برای رفع نیازهای جسمی و رشد و تقویت اندام‌های او کمک می‌کند، بلکه فرصتی به وجود می‌آورد تا کودک بتواند از نظر روانی نیز ارضاء شود‌. او از طریق بازی، فشارهای درونی خود را به طور ناخودآگاه تخلیه نماید. کودک توسط بازی رفتار خود را متعادل می‌سازد‌.

 ۳) ویژگی اجتماعی بازی‌: کودک در مراحل رشد خود پی می‌برد که با دیگران رابطه برقرار کند و این شناخت را در خلال حرکات وی می‌توان دید تربیت و آموزش صحیح می‌تواند در میزان این شناسایی مؤثر شود، یکی از بهترین وسائلی که می‌تواند در فرایند شناخت کودک از خود، مورداستفاده قرار گیرد بازی است کودک از طریق بازی نخستین گام‌ها را برای اجتماعی شدن بر می‌دارد. او همکاری و تعاون را با گروه می‌آموزد‌.

 ۴) ویژگی آموزش بازی‌: کودک در خلال بازی از حواس مختلف خود کمک می‌گیرد او صداهای مختلف را می‌شنود، نرمی، زبری، نازکی و کلفتی اشیاء را لمس می‌کند، بوهای مختلف را حس می‌کند و همهٔ اینها سبب تقویت حواس او و شناخت بیشتر وی از محیط پیرامون و گسترش و تعمیق آموخته‌های وی می‌گردد‌.‌

نظری برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۱٫۱ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۰

تعداد صفحه‌ها

۱۷۱ صفحه

حجم

۱٫۱ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۰

تعداد صفحه‌ها

۱۷۱ صفحه

قیمت:
۳۹,۰۰۰
تومان