کتاب این کتاب را نخوانید
معرفی کتاب این کتاب را نخوانید
کتاب این کتاب را نخوانید نوشتۀ دونالد راس و ترجمۀ هنگامه اباسهلی است. این کتاب را انتشارات مهراندیش منتشر کرده است.
درباره کتاب این کتاب را نخوانید
این کتاب را نخوانید، کتابی است که خیلیها باید آن را بخوانند؛ همۀ آنهایی که اهل مدیریت زماناند و اهل بیشترین استفاده از فرصت بهینه از عمر. فکر نمیکنم که تمام چیزهایی که در این کتاب آمده از شخص خودم باشد. ایدههای من از ایدههای دیگران سرچشمه گرفته است. تمام چیزهایی را که من به نام دانش آزاد بهحساب میآورم. در یادداشتهایی که در سمینارها مطالعه کردم و از کتابها و بلاگها و بسیاری از نظریات نوشته شده در اینترنت که میتوان گفت از مردم دیگر اقتباس شده است. اشخاصی که به طور ذاتی دارای ارزشهای خاصی هستند.
خواندن کتاب این کتاب را نخوانید را به چه کسی پیشنهاد می کنیم؟
علاقهمندان به موفقیت و خودیاری میتوانند از مخاطبان این کتاب باشند.
درباره دونالد راس
دونالد راس طراح مستقل تایپوگرافی، کارآفرین خلاق و مدرس آکادمی سلطنتی هنر در هلند است. طراحیهای او عموماً برای صفحات نمایش و تصاویر متحرک و گوشیهای هوشمند بوده است. هنر راس مدیریت پروژههای متعدد و استفاده از زمان و بهکارگیری ایدههای نو و جالب است.
دربارۀ مترجم خانم هنگامة اباسهلی
هنگامه اباسهلی کارشناس ارشد مدیریت بازرگانی و نیز دارای مدرک دکترا در تجارت بینالملل از آمریکاست. اباسهلی به زبانهای انگلیسی و یونانی تسلط کامل دارد و با زبانهای آلمانی و هلندی نیز در سطح قابلملاحظهای آشناست.
هنگامۀ اباسهلی از معدود مدیران موفق در حوزۀ تجارت بینالملل است که ضمن داشتن فعالیتهای مؤثر اقتصادی، نمایشگاههای هنری در نقاشی کلاسیک رنگروغن و مدرن آبستره در کشورهای مختلف دنیا برگزار نموده است.
کتابهای ۸۸ راز جادویی؛ ۵۸ راه درمان مؤثر سرطان؛ تندتر فکرکردن، سریعتر یادگرفتن، باهوشتر شدن؛ یک + یک = سه و هنر نه گفتن ازجمله آثار ترجمهشدۀ دکتر اباسهلیست.
بخشهایی از کتاب این کتاب را نخوانید
ایدههایتان را سازماندهی کنید
ایدهها در مغز ما به سمت بالا و پایین میجهند، یکی بعد از دیگری. ما اغلب اوقات با ایدههایی که در سرمان وجود دارند راه میرویم، وزوزهایی که از اطراف آنها شنیده میشود همانند صدای پشه میماند که قطعههای پراکنده آنها قسمتهای بسیاری از مغز ما را پر کردهاند و نقطهٔ تجمع آنها در قسمتی به نام قسمت آگاه مغزمان است. این قسمت مغز محل دریافت اطلاعات است و درعینحال همین قسمت مغز وظیفه تمرکز برای انجام فعالیتهای ما را هم دارد. درواقع این قسمت حافظه ما را شامل میشود. درضمن، در مغز شما قسمت دیگری هم وجود دارد که ضمیر ناخودآگاه مغز نامیده میشود و محل بسیار زیادی را برای انبارکردن ایدهها و اطلاعاتی که به طور فوری به آنها نیاز نداریم را در بر میگیرد. بهنوعی شبیه هارددیسک کامپیوتر است. اگر ایدههایتان را در آن محل ذخیره و انبار کنید شما قادر خواهید بود که از هجوم پشهها و وزوز کردن آنها در قسمت آگاه و هشیار مغزتان بکاهید.
چطور این کار را انجام بدهیم؟
تمام ایدههای خود را بنویسید. زمانی که ایده یا «کاری که باید انجام دهیم» راهشان را به داخل یک لیست پیدا بکنند ما را رها میکنند و قادر میشویم که آنها را فراموش کنیم که خود باعث ساکت شدن صدای وزوز پشهها در قسمت آگاه مغز میگردد. درنتیجه آن قسمت آزادشده مغز مجدداً برای تمرکز کردن در دسترس قرار میگیرد. برای خوانندگان معتقد به مسائل مذهبی در میان شما، حتماً میدانید که پروردگار هم یک لیست انجام کار در هفت قسمت داشته و از آن برای زمانی که میخواسته جهان را خلق کند استفاده کرده است.
حجم
۲٫۸ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۰
تعداد صفحهها
۱۹۲ صفحه
حجم
۲٫۸ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۰
تعداد صفحهها
۱۹۲ صفحه