دانلود و خرید کتاب انتخاب، آرزو آینده مثبت توست حمید مویدی

انتشارات:سنجاق
امتیاز:
۲.۰از ۲ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب انتخاب، آرزو آینده مثبت توست

کتاب انتخاب، آرزو آینده مثبت توست نوشتهٔ حمید مویدی است. نشر سنجاق این کتاب را به‌صورت الکترونیک منتشر کرده است. اثر حاضر که در دستهٔ موفقیت و خودیاری قرار می‌گیرد، جستارهای گوناگونی را در باب مثبت‌نگری و ‫هدف و هدف‌گزینی و تصمیم‌گیری در بر گرفته است. نسخهٔ الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب انتخاب، آرزو آینده مثبت توست اثر حمید مویدی

کتاب «انتخاب؛ آرزو آیندهٔ مثبت توست» که نخستین‌بار در سال ۱۴۰۳ در ایران و توسط نشر خاتم منتشر شد، یک بخش ابتدایی و سه فصل و بخشی به نام «گزیده‌ای از جملات کتاب "قرمز، زرد، زندگی"» را در بر گرفته است. «حمید مؤیدی» در باب ذهن، کارما، سفر به دنیای آرامش، انرژی مثبت و انرژی منفی، برنامه‌ریزی، کودکی، کتاب، خواب، عادات ذهنی اشتباه، تکنیک تصویرسازی و دیدگاه و موفقیت و... سخن گفته است.

چرا باید کتاب انتخاب، آرزو آینده مثبت توست را بخوانیم؟

مطالعهٔ این اثر می‌تواند به شما در داشتن دیدگاهی مثبت به زندگی کمک کند.

کتاب انتخاب، آرزو آینده مثبت توست را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب را به دوستداران مطالعه در باب مثبت‌نگری و ‫هدف و هدف‌گزینی و تصمیم‌گیری پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب انتخاب، آرزو آینده مثبت توست

«ایستگاه انتها ایستگاه شماره ۱

فروشگاه من: سوپر مارکت ...............

خانه من / اتومبیل من / شرکت تکنوویژن

می‌تونی با اتومبیلت دور بزنی یا قدم بذاری به سوپر مارکت خودت آیا دوست داری و با مشتری‌هات صحبت کنی، کالاها رو بفروشی یا با مدیر فروش‌های شرکت حرف بزنی، شیشه‌های بیرون رو تمیز کن، در موقع غروب چراغ‌هاشو روشن کن.

تو می‌تونی تعداد زیادی هدف یا همون ایستگاه رو باتوجه به سلیقهٔ خودت داشته باشی.

برو سراغ ایستگاه‌های بعدی، البته همه ایستگاه‌ها رو باهم در کنار هم داشته باش یعنی روزی یک بار به همشون سر بزن، مطمئن باش، گاهی اوقات آرزوهات درخواب می‌بینی و این نشانه‌ایی از سمت کائنات برای تحقق آرزوهای توئه.

می‌تونی بری تو مغازه آلات موسیقی و ساز مورد نظرت رو انتخاب کنی و حتی قیمتشم با فروشنده حساب کنی. می‌تونی یک گوشه بشینی و صدای سازت رو در بیاری و دستت رو بدنه سازت بکشی.

- روابط عمومی چیه؟

روابط عمومی، مجموعه‌ای از رفتارهای خوب و بدِ تو با بقیه است.

روابط عمومی شخصیت تو رو برای مخاطبانت بازگو می‌کنه. مثل اخلاق، متانت و سنگینی، طرز لباس پوشیدنت، خوش‌قولی و خوش‌قلب بودنت و ... .

- داشتن روابط عمومی خوب و سالم و صحیح کار ساده‌ای هست؟ خب چه‌جوری؟

- اول حجابت در مورد رفتار تو با دیگران

حجاب همون حد و مرزیه که تو برای مخاطبانت نگه می‌داری. تا کسی از تو سوءاستفاده نکنه و مثل یک دیوار همیشه استوار و محکم باشی.

- مخاطب تو می‌تونه،

- یک پیرمرد یا به قول معروف یک ریش سپید باشه، فکر می‌کنی طرز برخورد درست، چطوری می‌تونه باشه؟ یعنی، آیا می‌تونی مثل یک دوست باهاش شوخی کنی؟ یا خیلی جدی و مهربون باشی؟

به طور معمول ما همیشه به حرف‌های ریش سپیدها فقط گوش می‌کنیم ولی از این به بعد علاوه بر گوش کردن، تفکر کردن و عمل کردن به افکار مثبتِ اون‌ها، تو را چند رده از بقیه موفق‌تر خواهد کرد. بهتره با احترام، با او رفتار کنی که به یک ریش سپید بَر نخوره و فکر نکنه که داری مسخره‌اش می‌کنی، به دید یک شاگرد بتونی از یک استاد مهربان درس بگیری.

- یک مردی باشه که چند سال از تو بزرگتره!

مخاطبت می‌تونه چند سالی از تو بزرگتر باشه و ممکنه باهاش خیلی جدی برخورد کنی یا شوخ طبع باشی ممکنه اون فرد دوستت باشه و البته چون از تو بزرگتره احترامش همیشه واجبه.

می‌تونه کسی باشه که باهاش رودربایستی داشته باشی به طور معمول در این حالت‌ها یک رفتار معمولی و نه خیلی جدی می‌تونه عالی‌ترین رفتار باشه و شخصیت تو رو مثل یک آدم با فرهنگ اجتماعی بالا نشون میده.

- یک پسر باشه که تو ازش یک سال بزرگتری!

خودت رو بذار جای اون، دوست داری چه جوری باهات برخورد بشه؟ جوری که احساس کنی خیلی کوچک هستی و هیچی متوجه نمی‌شی یا باهات گرم بگیره که احساس خلاء نکنی و بتونی در اون چند ساعت که باهم هستین، چه در مهمانی و چه سر کار فضایی مُثبت و روابطی سالم بین شما ایجاد بشه؟ معلومه فضایی مثبت و روابطی سالم رو می‌پسندی چون تو الان نسبت به گذشته اندیشه‌های مثبت‌تری داری و دوست داری به همه کمک کنی که پیشرفت داشته باشند.»